Kategórie
Bike-tech- LED Remote je na facku, po ceste fajn, ale v teréne sa málokedy podarí prepnúť podporu len o jeden stupeň, skoci to o dva poväčšine. Rovnako ovládanie displeja Kiox 300 detto. Tlačidla sú proste veľmi jemne, bolo by super, keby kládli väčší odpor. Celkovo ten ovládač je v teréne nepraktický.
- Kiox 300: zatiaľ nemožnosť navigácie ako v starom Kioxe (ma doriešiť update). Aktuálne žiadne možnosti pripojenia ďalšieho príslušenstva, napríklad hrudného pasu (neviem či stary Kiox toto vedel). Další problém celého systému je, že ukazuje viac najazdených km ako iné trackovacie nástroje. Pri cca 50km tripe ukazuje o 2km prejdené viac (obvod kolesa mám správny - riešia to aj další chalani v UK napr.)
- motor: tam som ok, zoznamujeme sa ešte.
- batéria 750Wh: pre mna tiež v pohode, Dnes trasa 50km, prevýšenie 950m, zostatok 43%. Casto využívané eMTB vzhľadom nato, že sme šli so Saganom sorcererom, ktorý je proste dabel ?
- aplikácia Flow: v podstate nemám nejaké negatíva. Na iOS musí byt povolená poloha na “Vždy” inak neukáže nastupane metre. Export gpx z nej ale neobsahuje údaje o čase, takze je nepoužiteľný. Možnosť úpravy nastavenia režimu Eco a Turbo.
Ak ma niekto otázky rad zodpoviem.
posledný komentár: 31. 8. 2025 o 22:17
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
-25% Syncros viečko predstavca s držiakom cyklopočítača na DC riadidlá
44,99 €
-25%
MOC 59,99 €
-27% Garmin Quarter Turn rýchloupínacia svorka pre Edge 540/840
7,99 €
-27%
MOC 10,90 €
Takze mam po roku a 3 mesiacoch a 5300km novy motor vymeneny v ramci zaruky. CMS Cyklo v PB to riesilo priamo s Boschom. Velmi ochotny personal
dnes prišiel update app Flow, ale týka sa len funkcie Flow+
Takze motorom to nebolo. Robi to stale
Da sa nejak zistit, ze je bateria vadna, nedokaze zasobovat motor potrebnym napatim..., resp. niektore clanky? Lebo ta chyba sa prejavi az po 40min az hodine (nezalezi na urovni nabitia), mam to odsledovane. Ale ked vyberiem bateriu a znovu vlozim, tak je to dobre aj po rozbitych zjazdoch... (to zase odpada nejaky mechanicky problem s uchytenim, kablom...), a potom zase po case sa to zopakuje. Mozno, ze to bude led remote, nejaka chyba nabijania, spracovavania udajov (cache...) pocas jazdy a ked vyberiem bateriu, tak sa ovladac vyresetuje a zase funguje. Lebo minuly rok v oktobri mi vymenili bateriu v led remote a chyba sa zopakovala zase presne po cca. 35 hodinach cistej jazdy. Jedno je iste tiez, ze je to horsie, ked je chladnejsie, cize to bude bud hlavna bateria, alebo led remote. Pripadne sa nieco stane s kablami od baterie do motora, fakt neviem. Servisak aj na predajni hovorili, ze takyto problem este ani nemali, vzdy to bolo jasne v com je problem a z Bike24 mi po pozreti videa odpisali to iste.
Ten problem sa velmi tazko zreplikuje, niekedy je pokoj aj 5-10 narocnych vyjazdov, ak by tu niekto hovoril, ze preco to neriesim. Diagnostika odhali prd makovy, vsetky komponenty sa javia v poriadku, preto sa to tazko riesi v ramci reklamacie. Teraz uz budem ziadat postupnu vymenu vsetkych komponentov a kablov a ked to nepomoze poslem ho naspat do Nemecka (zaruka je do konca jula) a budem trvat na vrateni penazi, kedze nemozem uzivat riadne uzivat vec, kvoli neustalym problemom. Ale tak daleko to hadam nedojde a problem sa vyriesi, ved su vsetko len elektronicke carachy...
ak chceš pošlem ti kontakt na neho.....
citujem 6:05 systém tam začal trochu radiť aniž by uľpene chtel, to mi troška vadí ked to rozhoduje za mňa....
a hlavne som sa nikde nedozvedel, nielen z tohto videa ale celkovo keď uplynú dva roky, čiže po záruke, potom čo?
Oficiálni pozáruční servis Bosch neje, sú nejaký majstri čo to robia, ale nič 100% zo zárukou....akurát ta Anglicka firma je super, ale je Brexit takže komplikácie....
To som chcel povedať, Bosch Váš donúti kúpiť novy motor cca. 850€, to je ich politika, opraví nerobia, iba kus za kus, pokazený za novy + cvakaj
ak sa mýlim tak ma prosím opravte....
citujem 6:05 systém tam začal trochu radiť aniž by uľpene chtel, to mi troška vadí ked to rozhoduje za mňa....
a hlavne som sa nikde nedozvedel, nielen z tohto videa ale celkovo keď uplynú dva roky, čiže po záruke, potom čo?
Oficiálni pozáruční servis Bosch neje, sú nejaký majstri čo to robia, ale nič 100% zo zárukou....akurát ta Anglicka firma je super, ale je Brexit takže komplikácie....
To som chcel povedať, Bosch Váš donúti kúpiť novy motor cca. 850€, to je ich politika, opraví nerobia, iba kus za kus, pokazený za novy + cvakaj
ak sa milým tak ma prosím opravte....
V gramatike sa mýliš riadne ...