Nikde som sa nedozvedel či je možné jazdit v trailparkoch a bikeparkoch na SK alebo CZ na ebiku.
Chcem vedieť či to záleží konkrétne od bikeparku alebo sú nejaké plošné pravidlá že nie nesmie sa to.
A ak áno či sú vhodné na takéto jazdenie 140mm zdvyhy. Niesom žiadny letec, len rád jazdím po prírodných trailoch a chcel by som skúsiť niečo nové.
posledný komentár: 18. 8. 2022 o 10:13
V tomto pripade je to podľa normy ebike.
Napríklad Saalbach, Hinterglem, Leogang, Gerlos...
proste je to tak. zakonom to nebude nijak osetrene.
prevadzkovatel si moze ale povedat/priat hocico. ked si povie ze v piatok budu jazdit iba ludia s cervenym trickom tak budu jazdit v bikeparku iba ludia s cervenym trickom. nech je to akokolvek nezmyselne. a nie sme ignoranti aby sme to nerespektovali. na druhu stranu on musi potom respektovat, ze mu asi neurobis peknu reklamu, neminies tam ziadne prachy za listok, za jedlo atd.
preto by ma nejake obmedzenie zo strany prevadzkovatela na SK alebo CZ vobec neprekvapilo. totiz dlhodobo plati, ze my ani Cesi nevedia robit rekreacne (skoro vsetky) sluzby a zabavny biznis. sice generalizujem, ale tak vynimky potvrdzuju pravidlo. a to casto len preto, ze majitel/prevadzkovatel je bud zadubenec alebo sa o svoju pracku penazi nestara, alebo je proste lenivy zdvihnut prachy co mu lezia pod nosom.