Na videu je "krabicová" verze sedlovky a ta je nastavitelná
Ale z fabriky dávají OEM a ta to neumí
Psal jsem do Mondrakeru, odpověděli mi , že to nastavit nejde
a neodpisali aj, či sa da dofúknuť? zda sa mi, že na vrchu je možno len nejaka záslepka, ktorá kryje ventil....
Čo je hrabanka? 😂😂😂
Šotolina? Mne ta mäkšia zmes vyhovuje a v zjazdoch na strave som mal hneď lepšie časy to len na porovnanie. V blate je to vždy lotéria.
Do hrabanky určite existujú plášte, ktoré v nej držia. Hrabanka je jeden z najlepších podkladov a veľmi dobre drží práve keď je vlhká. Plášte do tohto robí Maxxis - Wetscream, aj Schwalbe čosi má a veľmi slušný aj keď viac univerzálny je WTB Verdict WET. Podstatou sú vysoké bočné segmenty.
Noo ja som chcel skúsiť tieEddy current. Pravda je že na odklonenom traverze, počas dažďa s modrými koreňmi a skalami aai nepomôže nič. Za.suxha sú ale skvelé
Priznám sa netestoval som moc iné značky, no ako som pisal DHF Maxterra mi nesedi ale terajšia Assegai Maxterra v predu a Dhr2 v zadu je dobrá kombinacia.
No jazdil som aj Assegai Maxgrip v predu a vzadu Assegai Maxterra a bolo to super, jazdil som to celu zimu na Cube Stereo 140 TM v predu v zadu 2,5 x29”
A tak to spravím aj na Crafty ale asi tiez dam 2,5x29”, s tym rozdielom ze dopredu dam EXO+ a dozadu DD.
WTBčiek máš aj na MTBikeri hodne skladom a rôzne verzie. Verdict WET aktuálne nie je ani na stránke WTB, ale viem o 1ks ktorý majú pohodený v jednej predajni ani o ňom nevedia si myslím Ale zas je pravda, že na ebike by sa ti mohol zdať úzky (len65mm cez tie mega bočné segmenty, medzi nimi len 60mm) Ale je to plášť na technicky náročné trate a ako si spomínal hrabanku, tak aj tam je skvelý, len ak sa dostaneš na pevný podklad, tak mäkké bočné segmenty ti neposkytnú oporu a tak podivne ťa to sunie bokom. Na druhej strane odklopené pasáže zo skalami a koreňmi sú radosť . Do rýchlych, tvrdých flowtrailov skôr nie.
Ďakujem za info,včerajšie mokre podmienky vyslovene nevyhladavam,no keď ide partia idem aj ja. Prídu mi oveľa tvrdšie ako maxiss,keďže mám inserty,skúsim sa hrať s.tlakmi. ďakujem za info
Dal jsem ještě poslední šanci brzdám Sram G2 a odvzdušnil je
Především v zadní brzdě bylo dost bublinek
Zlepšení účinnosti odhad 10-15% ??
Placebo to určitě nebude, protože zadní kolo jde konečně do smyku
Ale celkově je brždění divné, bez progrese, jakoby se desky nemohly zahryznout do kotoučů
Takže to vidím asi na nějaká XTéčka
poslednu vec kt skus, odmasti dosky a kotuce, ja som po 2 rokoch prisiel na to ze cistic brzd pre automobily zanasa dosky aj kotuce.
zvlastne ze brzdam na aute to nevadi
Čistič brzd obsahuje nejakú mastnú časť, ktorú na aute necítiš, ale dosky cyklo úplne kontaminujes. Neveril by som tomu, cistic brzd som stiahol k bajku z autodielne a nikdy nebol s nicim problém, az keď som vymenil code R za magury a stále mi to prislo divné. Dával som to za vinu wapke až keď si to všimol kamos, zjavne.s.rovnakym problémom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a aj podla origo manuálu... https://www.onoffcomponents.com/uploads/maintances/pija-seatpost-20211130093408-en.pdf
👍
a neodpisali aj, či sa da dofúknuť? zda sa mi, že na vrchu je možno len nejaka záslepka, ktorá kryje ventil....
Šotolina? Mne ta mäkšia zmes vyhovuje a v zjazdoch na strave som mal hneď lepšie časy to len na porovnanie. V blate je to vždy lotéria.
No jazdil som aj Assegai Maxgrip v predu a vzadu Assegai Maxterra a bolo to super, jazdil som to celu zimu na Cube Stereo 140 TM v predu v zadu 2,5 x29”
A tak to spravím aj na Crafty ale asi tiez dam 2,5x29”, s tym rozdielom ze dopredu dam EXO+ a dozadu DD.
Především v zadní brzdě bylo dost bublinek
Zlepšení účinnosti odhad 10-15% ??
Placebo to určitě nebude, protože zadní kolo jde konečně do smyku
Ale celkově je brždění divné, bez progrese, jakoby se desky nemohly zahryznout do kotoučů
Takže to vidím asi na nějaká XTéčka
zvlastne ze brzdam na aute to nevadi
alebo este horsie ako predtym?
Nakonec mi přijde nejlepší destičky umýt mydlinkama a pořádně opláchnout
Docela brzo , najeto asi 250 km