Zatiaľ iba začínam ale od kedy som začal jazdiť neviem prestať prosím poraďte mi čo je môj MTB vôbec vhodný na niečo také alebo čo by bolo treba zmeniť.
Ďakujem za všetky rady
posledný komentár: 2. 6. 2024 o 20:11
posledný komentár: 22. 12. 2021 o 16:10
Vďaka za odpoveď.
Ani som nevedel že je E-enduro ?
A ďakujem za úprimne vysvetlenie. ?
Ďakujem vám za komentare.?
Ale k veci... ako základ dobré, pojazdi lokálne ľahšie trailiky. Vyslovene na zjazd to nie je. Keď sa vyjazdíš narazíš na limity pruženia a bŕzd. Potom to vymeň za niečo agresívnejšie. Niekedy je lepšie sa pred kúpou poradiť s niekým kto to jazdí. V obchodoch ti poväčšine narozpravajú a nanúkaju, to čo chcú oni predať (česť výnimkám). Vyslovene šrot to určite nie je.
Je to enduro bajk. Odpruzenie vyzera byt zakladnejsie, vidla je asi obrandovany Zeron a tlmic zakladny Edge. Jazdit na tom mozes v pohode.
Povodne som chcel napisat ze by som casom vymenil pruzenie, ale ta vidla vyzera byt ten 1.8 standard. Cize sa da zohnat za pekne peniaze nieco normalnejsie
Je to enduro bajk. Odpruzenie vyzera byt zakladnejsie, vidla je asi obrandovany Zeron a tlmic zakladny Edge. Jazdit na tom mozes v pohode.
Povodne som chcel napisat ze by som casom vymenil pruzenie, ale ta vidla vyzera byt ten 1.8 standard. Cize sa da zohnat za pekne peniaze nieco normalnejsie
Ja som te
Ale k veci... ako základ dobré, pojazdi lokálne ľahšie trailiky. Vyslovene na zjazd to nie je. Keď sa vyjazdíš narazíš na limity pruženia a bŕzd. Potom to vymeň za niečo agresívnejšie. Niekedy je lepšie sa pred kúpou poradiť s niekým kto to jazdí. V obchodoch ti poväčšine narozpravajú a nanúkaju, to čo chcú oni predať (česť výnimkám). Vyslovene šrot to určite nie je.
Mohol by si mi napísať čo presne by malo byť to agresívnejšie? Zaujíma ma to. ďakujem.
Tu v Nemecku ani veľa možností na taký poriadny zjazd nemáme ale prší tu skoro celú zimu takže lesné cesty sú náročné plne blata vody takže skôr takéto trasy budem jazdiť.
A niektoré sú riadne náročné.