Vidim ze tu vela ludi prispieva zo ZA a z niektorych tem sa vytvorila "vlastna" diskusia ktora vobec nesuvisela s nazvom temy. Takze Zilincania tu sa mozte realizovat, co, kde, kedy, s kym a kam.......
A to slovo bikery som dal do uvodzoviek preto aby sem mohli prispievat aj taky ludia ako robo:) Nieze sa nastve:)
TO: Siroky zaber: Konecne niekto kto vie co je dobre. Naco sa trepat s bikom na nejaky suchy a pod, ked ho tam stale treba tlacit. Uz som to vyskusal ale viac sa mi to pozdavalo napr. bez biku a v noci Lucanska mala fatra je omnoho lepsia, aj ked aj tam je to dost drsne, na hrebeni sa da dobre jazdit a tie zjazdy do dolin tiez stoja zato. Inac najradsej jazdim do sulova, perfektny zjazd je z Rohacskeho sedla po cervenej do sulova....
nojo sulov. tiez sa mi tam pacilo ale posledny rok som to s nim ako lokalitou znacne prehnal a som sa ho prezral ja sa najradsej odoberam smerom javornikovym. total najradsej mam zjazd z chotarneho kopca do cadce po zelenej (bo kolo husarika stoji za hovno). hodne o tom co si clovek sam dovoli, rychlost, vlnky a je to dost dlhe, proste srdcovka.
to joesea: uvidime co je to zac ale tie cervene bodky nie su az take strasne ked to neprezenies, par volnych sutrov ale treba mat rezervy i ked ja som tam uz parkrat cakal na dobitych kamosov. to robo: ten zjazdik som este nesiel viac chodim na husarik ale vyskusam skusim to s niecim potom napojit z cadce aby to nebolo tak blizko od za.
inak moja naj oblast je aj toto: objavil som takyto zjazdik po zelenej medzi malym javornikom a bukovinou strasne nenapadne v terene a na mape to vyzera biedne ale v skutočnosti super. potom z karlovic vyjazd na solan to je parada dole som nesiel ale musi to byt zazitok.
oki tak sumar za vikend:
sobota -lietava-hrad-podhorie-pokus o sedlo rohac (zufalstvo 20cm snehu)-babkov-zbynov (okolo kriza celkom stavnate to tam veru bolo)-rajecke teplice.
nedela -zadubnie(z teplicky som este necel riskovat)-stranik- po zjazdovej po maly stranik (prekvapivo suche)-dielec-horny vadicov-skrizelne -povina (tu to bol pekny ulet, zo slnecnej strany kopec snehu a na povinu dolu total pohoda az dolu v doline sneh)-knm-neslusa-po modrej hore (zufaly pokus o vrchrieku,cim asi?)-po zltej dole spat do nesluse a spat uz veeeelmi lezernym tempom do za.
celkovo ale uz sa to konecne zacina podobat na normalny biking. pocitam ze do 2 tyzdnov uz bude dostupne secko kua.
inak zaujimalo by ma kolko bikerov ma v profile zilinu alebo za, mam ten pocit ze poriadne vela. a to pred casom tych bikerov v terene moc nebolo takze sa nam to tu slusne rozrasta a to zilina nie je nijake "stredisko" cyklistiky.
podľa môjho názoru ma žilina jedny z najlepších podmienok na horskú cyklistiku spomedzi všetkých väčších miest na slovensku...opravte ma ak sa mýlim.....a to je konečne vidieť aj na počte bikerov...pekne sa nám to tu rozrastá... to robo - s tým roháčskym selom si ma sklamal...chcel som si ho dať v najbližších dňoch .dufam že tie šity sa čo najskor roztopia...
a čo myslíte....je už dubeň v suchu či tam ešte niečo biele zostalo??...už sa teším na ten hravý zjazdík.....
to bobo, katko: ste sa dnes nejak rozchatovali inak som tiez zvedavy ako to bude na 1.maja este so snehom v takychto lokalitach. zaujimalo by ma ci uz niekto siel z chaty este dalej po hrebeni? teda vytlacit zjazdovku a dalej smerom na sedlo prislop pod suchym a dalej este sedlo pod suchym. celkom ma to na leto laka. ten zjazd po zelenej do turcianskych klacian by tiez mohol stat zato.
ja som isiel z ineho smeru - cez Varin popod horu do Belej a potom sedlo Priehyb,vyslap na Maly Krivan(cca 200m do vrchu namiesto uzamknutia letel bike do kosodreviny ),stretnutie s ochrancami (v pohode,iba ma upozornili,ze je to zakazane),potom dlho-predlho po hrebeni (cca polovica tlacenie biku ) ,na konci super zjazd a v chate Pod suchym vecera a biro. Odtial to uz poznate
neviem ako kto ale kamos ma dnes volal na polom tak som mu zelal kopec zdaru. o jednej som mu brnkol ze ako bolo - do polovice cesty pohoda a zrazu 15 cm snehu a vyjazd nemozny, takze 1. maj sa trasie v zakladoch nepamatam v minulosti ze by sa tam neslo to by bol velky pruser.
to by bola skoda, som sa tam celkom realne chystal, spoznat zilinsku elitu a tak ten termin je prvy majovy vikend alebo presne prvy maj? pockat, sak to tu bude sviatok, takze asi presne prvy maj, co?
bobo presne 1. máj v pondelok. varianta zo strečna je tiez v hre ale uvidime, každopádne na chatu pod suchym sa nepojde určite, sneh je este pod jedlovinou pri rampe. no a ta elita neviem, tie fotky kde je sladek z velosprintu tu nedavam. hehe
Kto sa zajtra nechysta "sibat" alebo to dovtedy stihne, tak o desiatej odchod spred Billy cca 120-150km - nieco take ako rajec - homolka -ilava - PB - ZA.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to robo: ten zjazdik som este nesiel viac chodim na husarik ale vyskusam skusim to s niecim potom napojit z cadce aby to nebolo tak blizko od za.
p.s. v tom obrazku ignorujte ciernu sipku!
sobota -lietava-hrad-podhorie-pokus o sedlo rohac (zufalstvo 20cm snehu)-babkov-zbynov (okolo kriza celkom stavnate to tam veru bolo)-rajecke teplice.
nedela -zadubnie(z teplicky som este necel riskovat)-stranik- po zjazdovej po maly stranik (prekvapivo suche)-dielec-horny vadicov-skrizelne -povina (tu to bol pekny ulet, zo slnecnej strany kopec snehu a na povinu dolu total pohoda az dolu v doline sneh)-knm-neslusa-po modrej hore (zufaly pokus o vrchrieku,cim asi?)-po zltej dole spat do nesluse a spat uz veeeelmi lezernym tempom do za.
celkovo ale uz sa to konecne zacina podobat na normalny biking. pocitam ze do 2 tyzdnov uz bude dostupne secko kua.
to robo - s tým roháčskym selom si ma sklamal...chcel som si ho dať v najbližších dňoch
a čo myslíte....je už dubeň v suchu či tam ešte niečo biele zostalo??...už sa teším na ten hravý zjazdík.....
ja som isiel z ineho smeru - cez Varin popod horu do Belej a potom sedlo Priehyb,vyslap na Maly Krivan(cca 200m do vrchu namiesto uzamknutia letel bike do kosodreviny