Aby to nebol len zalospev, uz som navrhol par ukonov co mozu pomoct aspon v Tvrdosine, ale plati to univerzalne. K ignorancii C8/221 treba urobit to iste co urobil ten cyklista na hradzi pri Samorine. Natocit na video upozornit dotycneho ak bude oprskly natacat dalej zavolat policiu zavesit na socialne siete, media sa kazdej sarvatky radi chytia. Na samorinskej strane to pomohlo tak dobre, ze aj rybari jazdia mimo hradzu po trave. Staci par exemplarnych pripadov odprezentovanych v mediach a ludia si zacnu davat pozor aj na C8/221. Slovaci su ovce treba prevychovat par baranov a stado pojdu za nimi. Vozte kameru upozornujte ludi. Ja to tu v mojom okoli robim s autami na hradzi. Problem je, ze tu tie znacky nikdy nevydrzia a vela ludi ma povolenie od povodia dunaja na vjazd autom. Chodcov vela nie je a nakolko tu nie je C8/221 tak si s nimi ani nepomozoem. Mne by zatial stacilo aby na mna netrubili na malej hradzi ze uhni z cesty. Ale lepsi sa to, vacsina uz aspon pribrzdi a uhne ked idem oproti a zo zadu cakaju kym si ich vsimnem a uhnem ja.
BTW: Skuste si dat kameru na prilbu, alebo nikde kde ju bude vidiet, uvidite tu usluznost, niktori aj zakivaju a usmeju sa ked ich budete minat. Ludia ako vymenei