robertp1996
Mesto: Ilava
Založený: 16. 7. 2022
Bicykle: ENGINE | Allez E5 2015 | Mont Blanc Admiral | Eagle
Odjazdené '25:
3 462 km
Vďaka za zaujímavú debatu, aj keď informácia o nepreplatení celej výšky škody ma nepotešila. Neplatí sa náhodou preto PZP pre prípad škody spôsobenej prevádzkou motor. vozidla?
Volať sanitku kvôli preplateniu škody mi ani nenapadlo, a ani by som to neurobil. Maximálne tých policajtov s tým, že chcem o tom záznam (rovno dávajú fúkať, aj kontrolujú doklady a teda aj PZP). Tú sanitku skôr ozaj, či nemám vnútorné skryté zranenia. Na len odreniny a oškretú kožu treba volať sanitku, aby to bola namiesto škodovej udalosti nehoda? Nezavolal som si ju, tak to policajti brali, že neboli zranenia a teda je to len škodová udalosť. Našťastie v mojom prípade je o udalosti spísaný policajný záznam. Vinníkovi povedali, že do 15 dní to má nahlásiť na poisťovni, a vyzeral, že sa v tom nevyzná, tak to najskôr nahlásil, keďže aj v tej poisťovni o ňom vedia...
keďže som tam dnes bol. Slečna si vraj nepamätala moju návštevu min. týž., potom pýtala číslo škod. udalosti alebo poistnej zmluvy. No nemám, papier z nehody si vtedy brali. Vraj, tak, že to ma teda nenájde. Potom si zrazu pamätala, že mi to číslo dávala (nedávala) a na moju poznámku, že minule ma dohľadala odpovedala, vraj to bola náhoda. Niekam volala, diktovala EČV vinníka, v telefonáte opakovala viackrát - ale pán tvrdí, že mu nikto nevolal. Po skončení mi oznámila, že obhliadku som mal dohodnutú na dnes 6.11., bol som kontaktovaný 31.10., a dohodol som si ju na 6.11.
Vravím, nikto mi nevolal, prečo by som sem potom chodil?
No oni s niekým volať museli, inak by to nebolo dohodnuté.
Neviem s kým volali, ja som to nebol, ani na moje číslo nikto nevolal.
Vraj mám byť na telefóne, že obhliadka je na dnes, že ona zavolá likvidátorovi, a mám byť dnes na telefóne.
Pekný bordel.