šogi ...ale no! :D Ved uz nebud ako bulvar ;)
08.10.2010 - 09:54:41
00
nj, policajti zabudaju, ze bicykel je vozidlo a ze cyklista nie je chodec. ze ho nesmu zastavovat chytenim, alebo skocenim do cesty, lebo sa moze nieco zle stat cyklistovi alebo im. nas ako skupinku takto zastavil mestsky policajt v dolnom kubine uprostred noci. bez majaku, bez hukaciek a bez smeroviek (!) nas obehol, zastavil pred nami a celo skupiny zastavil bez tabulky tak, ze my vzadu sme ani netusili co sa deje. sli sme po ceste a cca 15km/h (do mierneho kopca) cize so zastavenim nebol problem, no podla mna sme zastavit vobec nemuseli. vsak su postupy na zastavovanie vozidiel, nielen driapat a kricat. len tak mimochodom, vadilo mu, ze sme presli po drevenom moste okolo jedenastej vecer, ked sme v meste boli iba my a on, nikto napeso a sli sme maximalne pomaly a opatrne. dohovorom sme to poriesili, ale kebyze mi chce dat pokutu, tak sa s nim skusim dohodnut na temu, ze nas nespravne zastavil a ked by si nedal povedat, tak volam statnych, nech mu dohovoria :)
08.10.2010 - 10:04:40
00
pokial nepoznáš presne znenie vyhlášok a zákonov do debaty o správnosti zásahu by som sa na mieste nepúšťal..
08.10.2010 - 10:21:54
00
pokial nepoznáš presne znenie vyhlášok a zákonov do debaty o správnosti zásahu by som sa na mieste nepúšťal..

nebudem ti tu teraz dokazovat aky som macher, ze to dokazem vygooglit, ale viem ze pri zastaveni vozidla policajtom mas parvo najst vhodne a bezpecne meisto pre zastavenie. zastavit cca 20 clennu skupinu cyklistov na ceste tak, ze nemaju kam uhznut uprostred noci je dost nebezpecne, chodnik tam bol na nas vsetkych dost uzky. navyse nepouzil vystrazne svetla atd... auto takto nezastavi. vecer je zima, mozem mat okolo usi sal, fukat vietor... viem co odo mna chce, ked po mne len pokrikol nech stojim a ja som mu nerozumel?

ale hej, ked sa da, tak sa nehram na frajera a vacsinou ak ukazes slusnost a trosku respektu sa da vyjst aj bez pokuty pokial je to drobnost. je dost blbov, co sa s nimi natahuju, nadavaju im, utekaju pred nimi a zatial som mal skusenosti, ze ak je clovek slusny a ma trosku respektu, tak sa to prejavi na policajtovom spravani :) aj ked nikdy nevies kedy narazis na blbca...
08.10.2010 - 10:27:39
00
veď hej, začať treba slušne.. až keď je prasa tak mu rovnako odpovedať.. ja len že nepresná citácia zákonov a vyhlášok ktorých nevieš ani ich číslo ti nijako nepomôže, akurát môžeš toho vola ešte viac nasrať a spokutuje ťa tam za odrazky, nedostatočné reflexné prvky, zlé svetlá, prípadne zle natočené atď.
08.10.2010 - 10:34:26
00
johny ...s policajtami sa neradno jednat. Vzdy si kryju vlastny chrbat i keby nemali pravdu dokazu sa navzajom podrzat. Treba im maximalne zvihnut EGO, ze ano mate pravdu, pochvalit ako im sedi uniforma a ako sexi vypadaju s tou pistolou za opaskom a oni ta pustia ;) Moja sestra to tak robi roky a zatial ju vzdy pustili bez pokuty :l
08.10.2010 - 11:43:09
00
áno to je správny postup :D v elasťákoch a obtiahnutom drese mu vysvetlovať aký je sexi v tej uniforme a že pištolka mu pristane :lol:
08.10.2010 - 11:56:14
00
no hej .. zeny to maju s policajtami vzdy lahsie .. staci usmev vystrih a ide vsetko
08.10.2010 - 11:59:32
00
áno to je správny postup :D v elasťákoch a obtiahnutom drese mu vysvetlovať aký je sexi v tej uniforme a že pištolka mu pristane :lol:

no tak to sú dve moznosti ako to dopadne:
1. zasvietia mu ocká, a dá ti císlo na svoj mobil a ze to vyriesite dohovorom u neho doma
2. radsej povie, ze sa vlastne nic nestalo a mozete pokracovat v jazde :lol:
08.10.2010 - 12:20:44
00
3. vytiahne "obušok" a... :lol:
08.10.2010 - 12:32:44
00
jak drapnúť? to žiadny seriózny pokus o dobrovolné zastavenie akože?

no skakal zo strany na stranu vzdy tak ako som sa mu snazil vyhnut, no ale kedze som do pedalov este dupol tak ma chcel drapnut ;o) vtipne by bolo, keby to bola najeka hliadka na bajkoch, to by bolo zabava ;o) chase parody ;o)

ja ale nie som dobry priklad cyklistu, co sa premavky tyka....
08.10.2010 - 13:17:44
00

...ano, ano zeny to maju lahsie ;)
ja to riesim tak, ze najprv sa slusne ospravedlnim a hned zacnem uctievat ich pracu, ze ake to maju tazke za takeho pocasia a pod. kraviny ;) ...zatial vzdy len symbolicka ciastka :handshake:
08.10.2010 - 13:38:08
00
no skakal zo strany na stranu vzdy tak ako som sa mu snazil vyhnut, no ale kedze som do pedalov este dupol tak ma chcel drapnut ;o) vtipne by bolo, keby to bola najeka hliadka na bajkoch, to by bolo zabava ;o) chase parody ;o)

ja ale nie som dobry priklad cyklistu, co sa premavky tyka....

tak tue hliadky na bikoch =D crossovy bike na slikoch a 20tasieek navesanych na rame a kolesach. mu zdrhne aj moj 3rocny bratranec
08.10.2010 - 14:15:04
00
Policajt ta ma právo zasavit iba červenou placačkou alebo autom majakom so znamením STOP. Je to tak mali sme o tom skolenie vodicov a pritom nam to dosť zdôrazňovali. Iným sposobom to nemusis akceptovať, a nie nejakým poskakovaním a chytaním :D . Mal som iba raz zlu skusenost s nimi ale to bolo autom kde si páni policajti mysleli, že su pánmi na dialnici. Bolo to od ZV do BB nikto ich nemohol obehnut. No mal som ine nervy :@ :@ :@ .
08.10.2010 - 14:32:51
00
tak tue hliadky na bikoch =D crossovy bike na slikoch a 20tasieek navesanych na rame a kolesach. mu zdrhne aj moj 3rocny bratranec

ja som take videl len v zahranici a mali horaky a bez tasiek...no a keby to bol nahodou aj nejaky chrt, nie ako vacsina s vacsim bruchom...mohla by byt aspon sranda ;o)
08.10.2010 - 15:29:52
00
keyboard_arrow_up