pod vplyvom alkoholu sa na bike ani za volant nemá sadať a hotovo... samozrejme na
biku je to trochu inak vnímané ... jedno pivo počas túry čo sa to aj tak vypotí ok... (na biku, v aute ani to ) ale ísť vyslovene do krčmy chlastať na biku to už ok ni je.... keď sa daný "cyklista" chce zabiť ok nech sa zabije ale takto urobí celoživotnú traumu a problémy pre šoféra čo ho zrazí kvôli tomu že je opitý a nevie ísť pri krajnici ...
osvetlenie a
prilba je tiež určite nutná ... reflexná
vesta sa mi nepozdáva je to určite dobrá vec ale image ako kosiťák.. no uvidíme viac by som uprednostnil že stačí reflexný materiál na drese napr...
našťastie som s policajtmi ešte problémy nemal a to som už (nechválim sa tým v žiadnom prípade

) neraz šiel kde majú cyklisti zákaz vjazdu a párkrát sa mi stalo že som porušoval predpísanú rýchlosť pre autá .. ale na bicykli tak čo

))
všetko je to aj o tolerancii ... mal som chuť odtrhnúť hlavu dvom osobám (to NIE sú cyklisti v mojich očiach) jedna žena jeden chlapík . koncom minulého leta.. obaja tlustí až zle pozerať... a išli vedľa seba normálne po ceste.. širší boli spolu ako auto ... a išli úplne pomaly.. to že na nich trúbili autá to nič... to že ja som ich dosť vulgárne usmernil to tiež ignorovali.. dokonca "slečna" mi povedala že sa nezaradí a poslala na mňa svojho asi priateľa... keby vážil o 100kg menej možno by som sa bál že ma dobehne takto by som musel zastať a čakať naňho

proste magori
btw. minule som videl pre mňa nový obraz .. cyklisti počas túry nielenže pili ale aj hulili vieme čo

nechcem riešiť marihuanu ale skôr jej požitie počas túry či si aj vy myslíte že to je ok alebo .. aký máte názor..
množstvo nehôd áut s cyklistmi sa rieši ako zlá rýchla jazda aut a nepozornosť... nebude to tak že cyklisti majú pocit že letia nad autami a tak môžu ísť kde chcú?