caute chcem sa spytat ako prevazate bike autom ?
ja mam strasne male auto ( yaris 2010 ) a dovnutra ho sice dam ale potom uz nezoberiem manzelku a dcerku
je lepsie stresny nosic alebo taky ten za auto ?
ako to riesite vy ?
dik
Auto mám svoje a vozím sa prakticky sám keďže svoju rodinu ešte nemám takže či bude trochu zablatené neriešim ale tak myslím si že o auto sa starám ešte viac než by som mal podobne ako o bike. A tiež to riešim plachtami auto je peugeot 308SW.
Obzvlášť tie menšie detské bicykle treba zaistiť.. Inak bike je pohoda v prípade havárie, horšie su ale také liže, palice alebo korčule čo si ľudia dosť neuvedomujú!
Čo tak toto? Má to niekto? https://www.saris-autonosice.sk/118-nosice-do-vnutra-auta
Celkom sa mi to páči a ak by sa tá lišta dala pevne uchytiť bolo by to pre mňa dokonalé. Mám po stranách kufra takéto dve oká (v krúžku), musím zmerať ako ďaleko sú od seba a vymyslieť ako do nich uchytiť tú lištu.
Zdravím bikeri,máte niekto skúsenosti s prevozom dvoch bike-ov na VW G4 5dv. bez použitia nosiča?...čiže v kufri.Je to vôbec možné?Sedačky možem vybrať.Dík
Je to mozne. Sedadla sklopit, dat dole predne kolesa, polozit na seba naplocho, medzi nich dat penovu karimatku alebo nieco ine, tak aby sa nedotykali kovove casti, cele zafixovat o podlahu. Alebo dat dole aj zadne kolesa, potom sa vojdu aj priecne a opriet napr. o predne sedadla, oblozit, zafixovat. Nestlacit brzdove paky, tam kde nie su kolesa.
Za to ak mas bicykel v aute a nie je nicim upevneny, iba tak polozeny. Mimo dialnice to u brata riesili dohovorom, na dialnici by sa podla slov policajta pokute nevyhol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viperkiler bolo to myslene ironicky na Jezusovu otazku. Ale chapem ze z pisaneho textu je tazko vyzistit intonaciu.
Ten je prevlečený (čo najviac napnutý) cez bicykel a kolesá, plus dodatočne ešte zaistím iné veci pásom/popruhmi, ktoré tento kábel nezaistí.
crymo99= pavukmy (gumy s hačikmi alebo malé gurtne)
https://www.saris-autonosice.sk/118-nosice-do-vnutra-auta
Celkom sa mi to páči a ak by sa tá lišta dala pevne uchytiť bolo by to pre mňa dokonalé. Mám po stranách kufra takéto dve oká (v krúžku), musím zmerať ako ďaleko sú od seba a vymyslieť ako do nich uchytiť tú lištu.
Za čo?
https://autobild.pluska.sk/clanok/213623/balite-sa-na-dovolenku-pozor-pokuta-az-5-000/
Za to ak mas bicykel v aute a nie je nicim upevneny, iba tak polozeny. Mimo dialnice to u brata riesili dohovorom, na dialnici by sa podla slov policajta pokute nevyhol.
Ja také niečo používam už roky. Doporucujem to.