Máte niekto skúsenosť s prepravou biku vlakom? Viem, ze spešniny zrušili, a chceli by sme ísť s kamarátmi na Oravu a zobrať biky. Vraziť takmer 10.000 do strešného nosiča (4 biky) sa mi zdá dosť veľký prepich. Zaujímalo by ma, či je to možné a ako to funguje. Samozrejme aj približná cena. Vopred ďakujem!
a inak ten titulok je littlebit zavadzajuci pretoze cena miestenky ani listka sa nemenila. len sa zmenila povinost ze na rychlik musite mat miestenku. ci?
uz len cakam dokym mi odpovie niekto s profilom zssk. na biker fb sa velmi snazia.
Veru zdražela... Ja ako dôchodca som si do marca musel kúpiť len lístok za 0 Eur pre seba a lístok na bicykel za 1,5 Eura (alebo 2,5 Eura celodenný). Bílí andel mi cestovanie zadarmo zrušil a musím kupovať lístok aj pre seba. Teda, ako uvedomelý občan a dôchodca v súčasnosti vlakom necestujem, ale keby som cestoval...
Vo vlakoch Os a Rex zostáva všetko bez zmeny. Čo sa zmenilo je len vytvorenie rezervačného systému. Už se teda nebude stávať situácia, že si kúpim lístok z Trnavy do Popradu aj na bicykel a nebudem mať ten bicykel kam dať.
Poplatok za rezerváciu však mohol byť zjednotený s lístkom na bicykel a taktiež sa mal systém spustiť až keď bude možnosť vybaviť všetko online.
píšu, že na predstavku už je zakázané.
cit: " V diaľkových vlakoch je preprava bicyklov po novom povolená len vo vyhradenom priestore označenom symbolom bicykla. Preprava v predstavku v týchto vlakoch už nie je povolená."
Budeš počuť v staničnom rozhlase:
železničná spoločnosť sa Vám ospravedlňuje
Inak v poslednej dobe sa to trochu zlepšilo. Z tých ktorými chodím častejšie býval najhorší asi osobák z Margecian do Žiliny. Minulý rok som zakaždým stál a držal bike. Teraz som ním šiel raz z Kráľovej Lehoty, druhý krát z Liptovského Mikuláša a už aj on mal zaradený vozeň s hákmi na bicykle.
Ešte nech konečne spustia tú možnosť zakúpiť lístky na bike aj elektronicky.
píšu, že na predstavku už je zakázané.
cit: " V diaľkových vlakoch je preprava bicyklov po novom povolená len vo vyhradenom priestore označenom symbolom bicykla. Preprava v predstavku v týchto vlakoch už nie je povolená."
to potom asi logicky suvisi, ze si musis kupit miestenku na bike ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už tri roky píšu, že čoskoro.
Tak vraj pár dní
uz len cakam dokym mi odpovie niekto s profilom zssk. na biker fb sa velmi snazia.
Poplatok za rezerváciu však mohol byť zjednotený s lístkom na bicykel a taktiež sa mal systém spustiť až keď bude možnosť vybaviť všetko online.
Ešte nech konečne spustia tú možnosť zakúpiť lístky na bike aj elektronicky.
To bude potešujúca správa, keď pôjdem z Prahy na dovolenku
Asi si radšej priplatím a a nabudúce pôjdem autom.
to potom asi logicky suvisi, ze si musis kupit miestenku na bike ...