CraObs napísal:
ja mám pocit že problém je len s luďmi čo by chodili na úrady a vybavovali papiere.. lopaty sa chytí skoro každý biker, ale na papiere to chce trochu iný čas (cez úradné hodiny) a hlavne vek..
ludia sa o oblúbené traily starajú aj keď niesú vyznačené..

CraObs mám pocit, že žiješ v inej krajine. Alebo, že by to bolo s dobrovoľníkmi v BA inak? Pozeral som tému o Cerovej drahe, ale tiež skôr zostalo len pri sľuboch a robilo Vás na tom len pár.
My sme v našom projekte budovali, značili, čistili 10 krát viac km a na začiatku my prisľúbilo pomoc celkom slušný počet bikerov, ale keď mali prísť pomôcť, tak to boli samé výhovorky a zostalo nás tam len minimum dobrovoľníkov, ktorí boli ochotní stráviť všetok svoj voľný čas na vybudovanie cyklotrás.

A vermi, niekedy som sa ocitol na našich tratiach s krompáčom aj sám.
A to sme informovali o brigádach po vlastných kanáloch, na sociálnych sieťach, na našom WEBe. Ale vždy sme sa zišli stále tí istí. Rád by som veril tomu čo píšeš, ale skutočnosť je iná, bohužiaľ.

Na Slovensku je to tak, viac sa rozpráva ako skutočne robí.
Ja už takýchto ľudí mám prekuknutých a nerobím si ilúzie, že by sa to v dohľadnej dobe zmenilo.
A práve takýto aktívni ľudia by sa mali združiť trebárs v SLOMBA a vymieňať si skúsenosti a možno robiť na nejakom spoločnom projekte.
Viac hláv – viac rozumu

viac rúk – viac km cyklotrás.