presne tak-ja nevylučujem možnosť,že by som dal dopredu-ak bude treba,verziu Trail,ale 2,25" nech sa do blata lahšie zareže
zatial ten Cross 2,4" nemá chybu-a opravím aj svoj postreh,že po asfalte odvaluje trochu horšie ako Tufo XC14/12.
Už sa obrúsili tie fúziky na štuploch,teraz valí po asflate parádne-odskúšané "špeciálne" , vysvetlím:
bol som na výjazde z parťákom,má obuté Maxxis rekon 27,5 x 2,4" , keď sme jazdili spolu a mal som ešte obuté tie Tufo XC14/12,tak dolu kopcom po tvrdom povrchu sme šli rovnako rýchlo,ani jeden z nás nemusel pribrzdiť alebo prišliapnuť do pedálov,aby sme dorovnali rýchlosť.
Teraz keď ja pustím brzdy,tak sa mu okamžite začnem vzďalovať-z toho teda usudzujem,že to je kvôli tým plášťom-on na svojom
biku nemenil nič,čo by ho spomalilo.
Máte niekto link na nejakú tabulku.kde je meraný valivý odpor tých Cross 2,4" ?
Celkom by ma zaujímalo,čo im namerali

Nenasiel som merania valiveho odporu. Ale mam
a myslel som ze ked prezujem XC RC za Cross/Race, tak ze to bude pomalsie na stupaniach. A praveze som mal pocit ze mam na rovnakych wattoch lepsie casy aj na stupaniach. Ale tazko to porovnat, lebo v lese sa valivy odpor meni podla rocneho obdobia ci pocasia. Rozhodne to IMHO nie je pomale ani na pretekanie.