Jezus: autoventil nema poistnu skrutku, je este hnusnejsi, ale inak ano, funkcia je lepsia. Idealne nejaky hybrid
.. ale psst, nech to nevidia vyrobcovia, lebo tu bude hned novy standard, tak ticho, vsetko je uplne ok
Craobs: ten cudlik ohnes velmi lahko, ale vtedy este nie je problem. Ten sa dostavi vacsinou po nejakom case, kedze to sroubujes naspat a po case ten material povoli. Obvykle zo skusenosti su niektore cudliky slabsie, niektore silnejsie. Je ich vela typov, hlavne v materiali. Najhorsie su tusim mosadzne od geax/vittorie. Casto, ked sa ponahlam to chytim krivo. Napriek tomu a faktu, ze mam vela krivik ventilkov s tym problem mam malokedy. Kedze s tym pocitam. Najvacsi problem ale su hlavice pumpy, kde sa musi zaseknut packa .. taku pumpu v terene nepouzivam. Aj kvoli tomuto
Idealna
pumpa ja taka, ktore galuskovy ventil utesni hned po nasadeni a nie je nutne este dovierat nejaku packu. Ovsem mozno si si vsimol, ze ja sa na galuskove ventily nikdy nestazujem
edit: mam aj kopec dusi, kde som problem s ohnutim myslim nemal. Zda sa mi, ze ani s Mavic ventilcekami. A spominane geaxy, to je skoro kazdy druhy /ale presne statistiky si nevediem. Vlastne ziadne
/. Inak .. kto ma malo skusenosti, tak vidi len ten svoj malicky svet a nepripusti nic, co presahuje ten obzor. Je to bezna vec, z ktorej vznika vela nedorozumeni a hadok a trpime na to vsetci