Kúpil som ten tire booster od Schwalbe. Dal som preč tmel, trochu som očistil ráfik, a aj plášť od trochu zaschnutého tmelu. Hlavne pätky, tam to bolo treba odstrániť nejakým predmetom a potom som to len utrel handrou. Jarovou vodou som namazal pätky… Klasika. A potom som nafúkal booster. Jadro ventilu som odskrutkoval a použil som booster. Plášte pekne zapadli do
ráfiku a bolo počuť aj ten typický zvuk. Plášť pekne tesnil a nikde vzduch neunikal. No ako som odskrutkoval hadičku od boostera, tak samozrejme vzduch unikol a
plášte sa zase nedržia v ráfiku. Skúšal som to nafúkať aj klasickou pumpou, ale bez šance. A ako tam dám teraz tmel, keď vždy musím aj tak odskrutkovať jadro ventilu a tým plášť sa aj tak “odlepí” od ráfika a nebude tam držať. Teda tmel tam dám. A môžem použiť znova booster. Ale zas ako dám booster preč, tak zase mi plášť nebude držať na ráfiku. A klasickou pumpou to nedofúknem. Hádam nemám tie plášte prilepiť lepidlom alebo čo.

Už fakt neviem čo robiť. Buď som totálny idiot a robím fakt niečo zle, alebo… No dobre žiadne alebo nie je.

Ale už fakt neviem čo a tým. Jedine asi servis to vyrieši, ale tak chcel by som to vyriešiť sám, lebo však treba získať nejaký skill, prax a skúsenosti. To je predsa nevyhnuté.