"pyc" hej tie Nevegaly su super do terenu, mam ich odlozene na zimu, teraz jazdim aj dost asfalt, takze tam mam nieco rychlejsie :)

Aj ja som ho kupoval vo Velosprinte NR, vlani vo febreuari. Velmi dobra predajna, odporucam :)

Ja som ho kupil az na dalekom Spissi :D , ake plaste si kupil na asfalt nieco dobre a rychle by som zobral len nie sliky skvor nieco univerzalne :shock:
11.07.2008 - 19:47:32
00
Tak a mam ho v premiere riadne otestovany. Ten dlhy ram a siroke kormidlo, co som povazoval prinajmensom za nezvykle sa mi zacina pozdavat. Ma v celku pohodlne sedenie, kormidlo je dost vysoko, a clovek je ohnuty skor kvoli dlzke ramu. Jednym slovom lubi sa mi - sedi sa na nom ako na harley:). Co sa vidly tyka, je dost mekka, trochu plava a male nerovnosti velmi neberie (nieze by som to cakal). Aj napriek tomu som s nou spokojny. Hned na uvod dostala riadnu supu a isla takmer na doraz, nema teda extremne tuhu pruzinu ktora povoli len 4 cm. A co sa tyka pnumatik - do terenu dobre ale inak hroza - na asfalte nenormalne protivne, a vyhadzuju kamienky ako keby boli stavane prave na to - par som ich musel vyplut :D:D. musim ale uznat ze dobre "pruzia", co pomoze tej vidlici. tot asi moja tzv "mikrorecenzia"
P.S. Berte to z rezervou , nemam skusenosti a dobru vidlu som este nejazdil, som uplny zaciatcnik a nemam s cim porovnavat - akurat shit CTM millenium rebel. Pravdepodobne vsak lepsie uz coskoro napise 3lob1t
11.07.2008 - 20:16:17
00
"pyc" kupil som Kenda Karma 2,0 sice len drotovu verziu, ale lahky plast za dobru cenu, v testoch vysiel velmi dobre a veru neklamali, maju maly valivy odpor, na asfalte teda idu fajn a v terene su tiez velmi dobre
http://www.cyklosvec.cz/?ie=testy&akcia ... est_id=112
13.07.2008 - 09:18:52
00
tu drahsiu verziu, kevlarovu, dvojita zmes, davaju na drahe biky, GT Zaskar :) takze kvalita je zarucena
13.07.2008 - 09:28:23
00
Ja mam GTA 1.0 cosi cez tyzden. Prve pocity boli rovnake - siroke riaditka, trosku iny posed ale velmi rychlo som si zvykol. Vyhadzovanie kamienkov som tiez zaregistroval ihned. Tento vikend vsak bola prva skuska v Malych Karpatoch po Stefanikovej magistrale. Drzal sa fantasticky, vyborne sa slape aj do prudsich kopcov - nedviha sa na zadne koleso. Vidlu mozem porovnat len zo starou RockShox s elastomerom no a je to parada, tiez spokojnost. Co mi vadi je, ze predna brzda je stale hlucna, cakal som, ze gumicky sadnu skor. Este maly dodatok: priatelka absolvovala to iste na GTw 2.0 a spokojna takisto maximalne, takze pre vase bikerky tento model tiez plne odporucam (vizitkou cyklistu je vraj bicykel jeho polovicky).
:)
13.07.2008 - 11:05:24
00
no s tou prednou przdou mas pravdu, som myslel ze sa to zabehne ale neviem. aby som nosil chranice sluchu. ale inak je vsetko super ok,nelutujem kupu
13.07.2008 - 15:31:01
00
vies co sprav vybeni na nejaky velky kopec a pusti sa dole ale fakt velky a stale brzdi s prednou ono to mozno prejde :)
13.07.2008 - 17:27:24
00
Alebo zodere gumičky a potom kúpi nové, kvalitnejšie. :D :D
13.07.2008 - 22:12:40
00
Osvedceny recept, mam vyskusane: najdi nejake kopceky, abo jeden, rozbehni sa aspon na 50km/h a zatlac brzdu, ale len jednu, az do zastavenia, ked to zopakujes tak 4-5 x kazdou samostatne, musi to uz brzdit a prestane to robit kraval :) a nemusis sa bat ze ta bike zhodi :D

noo a este k tomu ze ako sa posudzuje cyklista :) priatelka ma GTW avalanche expert, staram sa on viac ako o vlastny, je s nim moooc spokojna :wink: ale vymenili sme riaditka za rovne, nevyhovovalo jej to a aj sedlo sme vymenili, teraz ok
13.07.2008 - 22:43:52
00
Praveze zjazdy uz boli aj dlhe aj take cca 50 km/h. Tiez som myslel, ze po nich by to uz malo sadnut. Ale nie... Nuz, musim vyckat casu...
14.07.2008 - 10:07:32
00
Mám tiez zlto-cierny GT Avalanche 1.0 disc...mam ho uz od marca a podla mojich skusenosti je to super bike a ten triple design je super..jazdim na nom v tazkom terene...povodne mam nevegaly..ale zadna je uz dost zodrata...nevedeli by ste poradit nejake plaste ktoru su prisposobene do terenu aj na asfalt a zaroven nie su pomale??? :shock:
Aaa ta vidlica SUPER!!!az na to ze treba davat pozor na locker...lahko sa da odobrat a mozte ho stratit:)) inac cool bike a vyzera super..cawa 8)
28.08.2008 - 15:01:24
00
sws...mne spociatku brzda vydavala pisklavy zvuk a potom ako keby praskala...ja som to vyriesil tak ze som parkrat pri zjazde brdzil az na doraz a po 5zjazdoch uplne ticho..kamos to zas vyrisil taq-nastriekal na brzdiace dosticky WD40 a prestalo mu to sika po tyzdni lenze ked ideme na zjazd tak ked samu zahreju brzdy ide z nich dymu a dymu...cudne riesenie..asi taq nazdar
28.08.2008 - 15:11:44
00
tie plaste by zajimali mna, lebo uz som musel prehodit zadnu-pednu, lebo v zadu som to dost zedral :oops:
nieco max 2.1 (lebo vacsie sa dozadu vojde len tak-tak a navyse mam ochranu stavby takze max 2.1
a nieco cenovo priaznive, aj tak to asi nakonec dopadne tak ze sa na tro vyzerem a kupim zasa nevegal-y

inak ja som na GT patricne pysny a brzdy... noo ... brzdfia dobre a toto vse :lol:
28.08.2008 - 15:44:24
00
a vedeli by ste mi cca povedat ze kedy treba menit dosticky?ja viem ze kazdy to dere inak...ale tak mesiac?dva???inac brzdy SHIMANO TEKTRO AURIGA COMP 160mm

Prílohy:

DSC00398.JPG
DSC00398.JPG 414.7 KiB thumb_up0thumb_down

28.08.2008 - 23:06:07
00
SHIMANO TEKTRO AURIGA COMP 160mm

:lol: :lol: :lol:
si robis srandu ? :lol:
platnicky men v tedy, ked zistis ze su tenke (rozober brzdu = odpoj strmen od kostri/vidle - a najdes taky malicky dllhy imbus (samicu) co drzi konce tych platniciek + taky pliesok (to co hore trci) a to vysrobujes a vytiahnes dolom platnicky aj z tou vzperou co ich roztahuje... pozres sa na ne ake su hrube a hned budes vedet citreba alebo netreba...
28.08.2008 - 23:19:43
00
keyboard_arrow_up