no poviemti ze sice kona, specialized znie pekne ale ked nieco taketo chces tak treba mat viac love. lebo v tejto cene platis vela za znacku a malo za kvalitu. zober si to tak ze na kazdom bicykli je shimano vybava teda to iste ale v roznych kvalitatyvnych urovniach a to uz je ten rozdiel co si treba vsimat. co na tom ze budes mat leaderfox a nie specialized? mozno je ten ram odolnejsi ale tebe to pri tvojejvahe a style jazdi mozebyt jedno. ako som ti povedal dolezita je geometria a ta ti kludne moze viac sadnut na leaderfoxe ako na kone. ber to aj tak ze pre leaderfox je to skoronajvyssi model co znamena ze sasnazi urobitfakt dobri bajk ale prekonu a specialized je to nic co znamena ze neriesi az tak jazdne vlastnosti a pod. a rozmyslal si nad kellysom magic? ma tam LX, Axon-vidlu co sa daporovnat s pilotom jakvahovo tak aj funkcne. no proste kukni si to. meridu neskusaj lebo tento rok tam dali na sracku rafky a na ***** vidlicu. ten leader sa da tiez. zober si to gtecko sice celkom fajn vybava ale onicom vidla. lebo museli niekde usetrit. naco su ti kotuce? a este mechanicke.. dolezitejsie je kvalita ramu(material, zvary a pod. ale v tejto kategorii je to aj tak vsetko podobne.), vidla a kolesa. takze asi tak keby nieco tak napis. cau
09.05.2005 - 22:50:21
00
a co vector?
09.05.2005 - 23:30:34
00
kellys moc nechcem lebo kazdy na neho nadava takze tak:)dik za rady a ja som nad tym rozmyslal co si mi hovoril preto chcem ten leader lebo je to najvyssia rada u neho ten co chcem a neplatim tak za znacku ako u inych bajkovpodla mna ten leader zatial u mna dominuje chcem ho kupit cez http://obchod.yannicksport.sk/tam stoji 22.000SK dost popic cena na to aku ma vybavu a kotuce mi urcite k niecomu budu chcem jazdit zvacsa lesom na take downhilli ale nie az take krute ako ty manici co to jazdia ale chcem aj ubrzdit (viem ze k brrzdeniu prispievaju zvadca plaste )ale ja som dost sadidta ked idem dole kopcom takze tak ale dik za rady:)
10.05.2005 - 15:31:39
00
porozmyslaj nad tym vectorom este..aj ked nie je uplne super vidla ale ramy robia celkom pevne,jazdia tu na tom FR a drzia...ak chces kukni na bikemagazin.sk-maju tam odfotenu lavku ktoru skacu..su to chalani z PB ja som jeden z nich..ramy zatial drzia takze uvazoval by som aj tad tym vectorom
10.05.2005 - 19:55:00
00
inak si si vsimol,ze uz tam je (na tom leaderfoxe) rst GILA a nie ten pilot???alebo sa mi to zdalo,ze vcera este tam bol ten pilot??(asi nie,pretoze zo vcera mam obrazok leadera aj s pilotom ...) tak neviem.ale ta cena 22000 je super.keby som mal,idem do toho ;)
10.05.2005 - 21:25:36
00
tam je pilot ale na niektorych fotkach je rst neviem preco a za tu cenu aj ja pojdem do toho
10.05.2005 - 21:40:03
00
ale aj na stranke obchodu aj na stranke leaderfox su uz len rst..aj v popise..nielen na fotkach.daj vediet,co si kupil nakoniec. inak nebojis sa kupovat cez internet bicykel???alebo maju aj kamenny obchod??cau a vela stastia pri nakupoch :)
10.05.2005 - 22:29:20
00
vies co ta internetova firma je zapisana v obchodnom registri takze je to oficialna firma ktora predava cez internet a keby nieco vzniklo tak maju ju v registri takze pohoda:)a je tam ta pilota kukni oficialnu stranku a model leader a tam mas ze"Vyobrazení základního modelu. Pro vybranou variantu není samostatný obrázek"a na tom obrazku je rst ale pod tym napisom je ze"Horské kolo s rámem ALU 7005,odpruženou vidlicí ROCK SHOCK PILOT SL LOCK atd..."maj sa :)a dam vediet
10.05.2005 - 22:45:28
00
to jeepers? odkial si? ten yannciksport je v Banskej Bystrici. Chodim tam nakupovat. je to pohodovy teepek. len som ten leaderfox nevidel na predajni. takze mozno budes muset nan chvilku cakat.
11.05.2005 - 10:20:08
00
ja som z BA takze si ho necham doviest:)
11.05.2005 - 16:57:33
00
este niekto mi nehelfne pri vybere prosiiim:)
15.05.2005 - 14:06:31
00
asi tu chodime uz len my dvaja :)
prave som splasil nejake prachy a asi tiez idem kupit ten foxleader.. len ma trapi,ci tam bude vsetko,alebo ci za tu cenu to nebude len ten leader gent.. (s rst-ckom)..uvidime.poslem sa tam spytat frajerku.. .(studuje tam) :)
mas uz aj nejake nove typy??mne sa este paci kellys magic,ale neviem.. .ta vidla a tak.a chcem kotucovky :)urcite tie brzdy na nom budu tiez ok,ale ... .

cau
17.05.2005 - 12:09:08
00
inac aky si vysoky???
ja mam 179.. ram ides kupovat aky velky??existuju na to nejake 'normy' ??alebo zalezi od pohodlia??
17.05.2005 - 12:15:47
00
no ja mam173 a podla toho aka firma taky ram musis zistit a ten leader je s rst-eckov ale skusim opitat ze ci by mi ju nevimenili za SRsuntour duro d 130mm zdvih a je robena na kotuce zatial staci casom potom kupim Marzocchi
17.05.2005 - 13:05:09
00
to jeepers: daj vediet, ako si dopadol, ci ti prisiel a ci si s nim spokojny... ;-)
to peto: frajerke povedz, ze to je obchod ked ides z namestia dole na hustak, tak po lavej strane neviem v kolkej brane je taky velky plagat ze giant... tam je ten obchod... dost tazko sa hlada.. .;-) na velkost ramu si pozri http://www.wrenchscience.com/WS1/default.asp
17.05.2005 - 16:34:12
00
keyboard_arrow_up