Zdravim, chcel by som kupit nejake hydrauliky, no vobec neviem ake. Mam okolo 88kg a doteraz som mal shimano M445, no zadna tak velmi vibrovala ze sa s tym neda jazdit, pritom som uz vymenil aj dosticky aj kotuc, v servise mi povedali ze to moze byt dane aj ramom,ze si s konkretnym ramom a jeho velkostou brzdy nesadli. Ide ale o seriovy
bicykel bez zmien. Poradili mi teda vymenit cele brzdy.
Viete mi teda poradit nieco dobre v cene do 100eur? No hlavne v bielej alebo ciernej farbe. dakujem. Inak zalezi brzdny ucinok aj od velkosti kotucov resp. je potrebne mat vacsi priemer kotuca v zavislosti od vahy jazdca?
Ja som mal nieco podobne. Celkom my vibroval zadok. Az ked boli brzdy zahriate to bolo trosku lepsie. Ale nejak som to tragicky neriesil. Ale ked som vymenil koleso tak to bolo zrazu fuc. Najprv som myslel teda ze to bolo kolesom. Ale po case sa to objavilo aj na novom kolese. Tak ma napadlo ze si preverim kotuce. Od kedy som ich dotiahol tak je to prec. Sroby neboli uvolnene ale dali sa trosku dotiahnut. A to ked som prehadzoval kotuce na nove
kolesa tak som dotiahol na doraz (s citom samozrejme). Je sice pravda ze som nedal nove lepidlo na zavity, len nechal to povodne co tam bolo (aj ked neviem ci je potreba davat pokazdom nove lepidlo). Dost mozne ze toto tvoj pripad nie je, ale nic za to nedas..tak skus kotuce preverit, ci je vsetko dotiahnute ako ma