Potreboval by som nejake to info o vidle kto ju jazdil je chcem kupit,jazdim pohodove XC a sem tan zjazdik lesom,maraton raz za cas dost aj asfalt preto chcem lockout
jak to bude chodit s 75-80Kg jazdcom ?
02.07.2004 - 20:52:47
00
sewa, ja ju mam. Je to fajn vidla, ibaze je trochu tuha na mnaa zdvih nie je urcite 80, ale menej. Ja mam 72 kg a lockout vyuzivam malo, lebo pohupovanie do kopca je skutocne minimalne.
04.07.2004 - 19:52:55
00
Diky za pomoc chcem ju kupit zatial som pocul same chvaly ale neviem fakt ci sa oplati ked neda 80 tak to je dost malo si myslim to by sa asi oplatilo kupit nieco vyssie ale zase velmi velky zdvyh nechcem kolko to da?Ja mam teraz RST a tiez nedala kolko mala davala o 20mm menej ako mala ale ked som z nej vybral jeden elastomer tak ju stlacim ovela viac a mal som vybratu aj jednu pruzinu a vtedy mala taky zdvyh ako pisali ale bola velmi mäkka sak z jednou pruzinou sa nedivim a teraz neviem ci mam kupovat tu Sounturku alebo b sa viac oplatila xcp magnesium to je asi to iste len bez lockoutu myslim a vahovo lepsie vychádza a je za 2600 ale sa mi nepaci jak vyzera
05.07.2004 - 11:36:22
00
Nazdar !

Vidla SR SUNTOUR XCP 75 LO ma olej len v jednej nohe v druhej je elastomer. Kamos ju ma a je s nou spokojny. Kupil ju uplne novu a na prvykrat vytlacil skoro 70mm. Takze ani neni moc tuha!!! Cez zimu zevraj trochu tuhne myslim ze je to elastomerom, ale pocul som uz aj take ze vymenil sa olej za Manitou-olej a ze potom ide perfektne. Asi tolko
06.07.2004 - 11:22:33
00
V lavej nohe je pruzina s elastomerom. Vidlice maju udavany vacsi zdvih, lebo sa pocita aj dosadnutim az na doraz pri velkom naraze. Taky zdvih sa vsak dosiahnut vacsinou iba pri veeeelkych skokoch.
06.07.2004 - 23:37:30
00
mozno sa vam to zide v diskusii: www.srsuntour-cycling.com
07.07.2004 - 09:52:40
00
Diky za pomoc a este sa chcem spýtať čo sa tam reguluje v lavej je tlmenie ? alebo čo a v pravej ked zavriem celkom je tam lock out a ked to necham nikde v polovici je to ako tuhsia vidla alebo čo?Proste čo regulujem v ľavo a čo v pravo
07.07.2004 - 10:00:41
00
Ahoj, som majitelom spominanej vidli. Vidlu som mal na novom bicykli. Zdala sa mi ale dost tvrda. V priebehu dvoch tyzdnou si traja kamarati zakupili tu istu vidlu a ja som mal moznost odskusat si tieto vydli a porovnat s mojou. Zistil som ze moja je uplne na nic, pretoze je strasne trvda. Pytal som sa v predajni co s tym. Povedali ze tam musim nechat bicykel aspon tyzden, oni odmontuju vydlu a poslu ju na servis. Daj si preto bacha pri kupe, aby si nenarazil na zly kus ako ja. Inak kamosi co maju tie vydli su spokojny, vsak a chvalia si ju. Ja budem spokojni tiez ked bude vporiadku. V predajni ma asi oklamali. Predajca mi pred kupov vysvetloval zlozenie vydli - pruzina -olej. Neviem ci je to pravda ?SiFon napísal:
07.07.2004 - 22:35:15
00
Ja ju mam tiez a v pravo sa uzamka a v lavo sa nastavue tvrdast pruzini.Mne tiez tazko pruzi co ste to spominali vimenit olej za manitou olej co je na tom pravdy
13.07.2004 - 10:06:34
00
Chalani, tiez mam tuto vidlu uz asi pol roka a hlavny problem mam, ze je strasne nachylna na teplotu okolia, akonahle sa ochladi okolo 15 stupnov stvrdne doost citelne, myslim, ze je na vine elastomer, ale az taketo rozdiely som necakal. Celkovo je vazne trochu tuha a mensie nerovnosti uplne ignoruje....na druhej strane pri fakt vacsich skokoch je spolahliva. Oficialny udavany zdvih je 75mm, ale tato hodnota sa pri normalnej jazde vobec neda vyuzit....

Keby tato vymena oleja pomohla, bolo by to super. Dajte mi vediet, ak ste to uz niekto skusali, lebo pravdupovediac si myslim, ze za tuhost moze skor elastomer ako olej.... no a vybrat elastomer a jazdit len na olej - no neviem neviem.....
13.07.2004 - 15:59:23
00
keyboard_arrow_up