Zoskakovanie murikov , schody atd. ja osobne nazyvam STREET alebo STREET DH .
28.03.2005 - 22:57:04
00
To je STREET!!!
28.03.2005 - 23:15:56
00
diki chlapy tak uz viem co som aj ked viem ze do streetu patria vseliake figle na biku a ja pri tom zoskoku tych schodou alebo mosta spravim akurat X-up alebo znak.
29.03.2005 - 08:34:26
00
chlapci kludnite sa v prvom rade si treba uvedomiť že vlastne freeraidom a zjazdom to všetko začalo napr. prvé závody v amerike boli nie xc ale zjazdy na 20-kilových hardtailov s protišlapnou brzdou vtedy sa všetkému hovorilo frreraid čo sa nejazdilo na cesťáku po betónke. až postupom času sa utvorili presnejšie kategórie. dnes frreraid znamená extrémne skoky, dropy a pod. u bicykla sa nepozerá na váhu ale na pevnosť. dnešný frreraid musí mať velké zdvihy v predu aj v zadu. robia sa aj tzv. pevné zjazdáky ale tie sú skor určené len na také vyblbnutie v lese a v meste s poriadnym frreraidom strácajú dych. dnešný frreraid ale stráca význam svojho pomenovania lebo slovo frre-volnosť si neviem predstaviť na 20-kilovom baiku ktorý musí do kopca vynášať tatrovka. dnes je to tiež úzko špecializovaná disciplína ako napr. maratóny, xc a pod. aj ked tie maratóny sú skor viac frre ako frreraid však? skor by pomenovanie frre sedelo na pomerne novú kategóriu a to allmountain - fully so zdvihmi okolo 120mm. s ktorími nieje problém ísť ani hore ani dole kopcom a zastavia sa až pri super dropoch. (ktoré obídu bokom) :) tento výlev mi osobne stačí a dúfam že hned zareaguje niaký ťažký frreraidista. P.S. cocain na frreraid urcite nie ale myslímsi že v tomto prípade to frre znamenalo jazda po meste s niakymi schodmi prípadne v lese s mini dropmi a to ten ram v poho vydrží bo nieje až tak špatný a za tú cenu(pozor nie som dealer leaderfoxu) :) chalanisko vyskúša naučísa základy a potom može rozmyšlať nad niakym hardcore strojom hlavne nech jazdí hoci aj sestre pre vložky do drogérie :)
06.04.2005 - 14:02:41
00
Nemo9.5:V prvom rade by si mal prestat mudrovat!A freeride sa pise FREERIDE A NIE FRREIDE.Najprv sa nauc ako sa to pise a potom tu chod mudrovat.

A co sa tyka Freeridu?Ja jazdim freeride na bighite ak vies co to je.Jazdim ho asi 5 rokov!Zucastnil som sa na tridsiatich sutaziach!Takze mna nemusis poucat co je to freeride.Chod si pindat tieto tvoje ***** reci inde!!!
07.04.2005 - 22:37:04
00
Nemo9.5 vidis toto je ta nasa elita-(nic viac len dute mozgy plne sebapychy ze maju bicyklik a vedia sa postat dole kopcom)(cest vynimkam)ale napr ranny je toho priamym dokazom jednoznacne totalny *****.
Len pre nho:to ze jazdis este neznamena ze niekto si.Niekto budes ak si ta niekto zacne vazit ale ver mi tymito recami a pristupom to nebude.Stava sa to vsetkym ktorym drahe veci stupli do hlavy.
Najlepsi su ti co maju priemerny bike a vozia sa pre vlasne potesenie a nie pre machrovanie a ked si poviem ze jazdim freeride tak ho jazdim ked si poviem ze jazdim flatland tak ho budem jazdit a uz aj na furiku to mas ukradnute.
Tak tu neskac do ludi hentakym pristupom lebo ma to sere.
poznam jedneho freeridera ktory ma Specialized Big hit expert so shiverou atd a ja mam vector explorer a djII a dam vacie veci ako on tak mi nehovor co sa da na com.vsetko to je len o tom kto ma viac vykradnute v hlave a vrazi do bicykla hoci vie ze mu to viac ako par mesiacou nevydrzi a v tridsiatke bude chodit po doktoroch.neprajem to nikomu ale tebe ano.
08.04.2005 - 13:54:54
00
Tak prvorade ty ***** ohno.Chcem ta vidiet ako jazdis na VECTORE DH:HA HA HA!!!!Downhill je v preklade DOLE KOPCOM.A chcem ta vidiet ako na hardtaile ides dh.

Ak tej ELITE ty sedlak ***** sprdkaveny.Kto tu ma vymlety mozog si ty lebo elita su ti jazdci ktori jazdia perfektne a nemozu si dovolit zjadnu chybu!A ked ma niekto u vas bighita /inac to sa pise spolu ty *****!/expert to neznamena ze patri k elite.

Chod si podat ruku s Nemo 9.5!
08.04.2005 - 22:51:10
00
ranny typicky duty mozog urobim jednu pravopisnu chybu a uz si honi od vzrusenia ze co to je? a hned uraza total trapko asi si na tych 30 zavodoch nenosil helmu. a inak nac si to pisal to som si mal s teba spravit bozika alebo co? po zavodoch behat a nic nedokazat lebo nemam pocit ze bi som o tej tvojej papuli niekde pocul? a ohno ma pravdu tak co sa ti nezda? ked mas bighita si myslis ze si nieco si nic a este vyvalujes prachy za startovne to si radsej pozri vysledky na internete mas to pan dokonaly lacnejsie a tvoje umiestnenie bude rovnake. tak nezabudni si utriet mlieko s mamkinho prsnika a mozes sa istzase sem vyplakat cakam.
09.04.2005 - 00:46:39
00
Deti,deti.Sa to tu ale pekne zvrhlo.Myslím,že táto téma rieši veľkosť rámu vhodnú na istú výšku a veci s tým súvisiace, a nie osočovanie sa,nadávanie apod.Pre Rannyho len toĺko,že ak je taký ťažký frajer na Bighite,nech si to rozdá s Ohnom na biku a uvidí sa kto z koho,no nie?Tlachať hubou by som vedel aj ja,myslím ale,že činy sú dôležitejšie.Aj u nás v PB je pár takých nadupaných týpkov,čo majú drahé stroje,ale les videli len v dialke z lavičky v pešej zóne.Týmto nechcem nikoho uraziť ani nasrať,len by som rád podotkol,že keď sa rieši dáka téma,bolo by dobré venovať sa jej určeniu a nepísať blbosti.Na nadávanie tu nie je nikto zvedavý,sme bikeri a nie tlupa krčmových štamgastov...
09.04.2005 - 09:55:13
00
Nemo 9,5:Radsej chod do prvej triedy a nauc sa pravopis!Neznasam ,ked sa taky ludia ako ty nemo9,5 zacnu vychvalovat co vedia a pritom nevedia ani co hovoria!!Ja by som sa do teba neodvazil trepat keby si hovoril pravdu a mal viac toho preskakane ako ja!!!Mam 20 rokov jazdim od 15-nastich Dh.Zacinal som na starom a.gangu 00 na ktory som si zarabal 1 rok!!!A narozdiel od vas pani ja som si na kazdy bicykel musel zarobit mojimi rukami!!!A to ktej mojej matke to si vyprosim od takeho chudaka ako ty!!!Keby si mal aspon trochu pylin v tej tvojej hlave tak by si neurazal moju mamu!

P.S:TA TVOJA PAPULA DOSTANE ,KED SA DOZVIEM KTO SI!!!A TO SI PIS ,ZE SI TU NAMAHU DAM.
09.04.2005 - 10:04:50
00
co si husty ranny nesmies byt taky nervak. ved si uplne smiesny tu pri pocitaci sa vsetci na tebe dobre smejeme. si myslis ze co ze len ty jazdis 5 rokov? ja takysto a nikoho stym neotravujem. a tiez som si musel na vsetko co mam zarobit a tiez nikoho stym neotravujem a nemrncim tu. ved si ako petrocny sopliak ktoremu vsetko vadi a na vsetko sa stazuje ale ked mu niekto vynada tak nevie nic ine ako bezducho urazat. to je super uroven ty chudacik co si vsetko sam musel kupit asi sa rozplacem. chod prec a neotravuj nas s tvojimi ani nie nazormi ale len urazkami ked si zakomplexovany my za to nemozme ries si to doma alebo skoc z mosta (samozrejme na bighite ved si boch) a bude pokoj. porucam sa ahoj.
09.04.2005 - 17:34:48
00
Ranny nejdem ti nic hovorit ohladom tychto hadok ale ja mam 17 a jazdim od 7 rokov na BMX a na TO moje traposenie od 9 rokov v HORE.to len tak hej ziadne hadky.A ktomu ze tu niekomu papulu ci ako hces nabit nak to neodporucam uz len kvoli tvojmu zdraviu ver mi nik ti nic nespravy ale bolet ta to bude ked tu niekomu spravis neber to ako vyhrazku ja to tak ani nemyslim ale mam vplyvnych ludi okolo seba ktorym na toto ani hovorit nemusim a vykonaju.Naozaj to neber ako vyhrazku ja len konstatujem tuto situaciu ked sme pri tom.sme v nejakej teme tak sa jej drzme a nehadajme sa lebo neni to knicomu a Nema9.5 nechaj !!!!!!to odporucam ale ako chces.

Nemo9.5:dlabme na nho uz sa tkomu nevyjadruj pis uz len k teme.
09.04.2005 - 20:12:14
00
to ranny:co vy sa tu stale hadate,,,,,s ohnom som spolujazdec da sa povedat od cias ked sme mali BMX a boli sme na ne hrdy,,,a DH sa jazdi aj na HT a ver tomu ze asi by si sa mu pozeral len na chrbat pri tom nejakom zjazde.to ze mas bighita a zarobil si si na to sam je pekne ale to asi vacsina bikerov si zaraba na svoje veci rukami.a aj na vectore sa da jazdit FR a aj DH tak sa tam nerozhadzuj a radsej nikoho nechod bit lebo odtanes nakladacku ty od nas a budes spokojny a aj ked mas 20rokov rozbit hubu ti mozeme.tak stale neryp ty zakompleksovany debil s bighitom
09.04.2005 - 20:36:05
00
Hej hayes11:som s pezinka a jazdim s rannym DH uz 3 roky tak ho tu neurazaj.Ja s rannym jazdime profesionalne /myslim tim aj po sutaziach/a to mozes len na celopere.Alebo ak chces tak podme 20.5. je svetovy pohar.A pridi tam na vectore!!

A davaj bacha co tu trepes tou tvojou uslintanou bradov lebo po nej mozes lahko dostat!
09.04.2005 - 22:48:29
00
vporiadku mame vectori ale nehambime sa za ne lebo nam stacia vy ak jazdite tak nech vam to len ide aby konecne bolo pocut aj o nejakom slovakovi ale prosim vas neurazajte menej financovanych ludi.ja by som na tie zavodi nemal ani cas lebo pri tej skolu aku mam ho ani mat nebudem ale myslim ze karta sa obrati za par rokov ale to je o inom chlapi budme pospolu ved nas spaja bike a kazdy ma na komponenty iny nazor to je ludske ale si nenadavajme ked sa ti to nepaci hej.
10.04.2005 - 09:25:51
00
keyboard_arrow_up