Ahojte,
v prvom rade chcem aj touto cestou este raz podakovat vsetkym, kt. sa roznym sposobom pricinili o zdarny priebeh 9. rocnika 1.KBM, vratane fotografa/ov/
Osobna ma zaujimaju Vase postrehy, hlavne negativna, pripadne konstruktivne napady a nazory, takze sem s nimi. Niektore som si precital, nemal by som na tomto fore reagovat, skor sa sustredit na ich odstarnenie, ale pri niektorych je to predsalen potrebne:
2 alfireto: ano, s dobrovolnikmi je to vzdy zlozite, aj ked tohto roku sme mali naozaj stastie na podporu nadsencov /Dorka, SK Klokan/; toalety a zazemie na Jahodnej velmi nevieme ovplyvnit, kadopadne posledne roky pristupuju k tomuto podujatiu seriozne a takisto prejavuju snahu o zlepsenie; strava a vydaj stravy doznal takisto zlepsenie, gulas bol v pohode - predsalen je to zariadenie v lyziarskom stredisku a nie hotel Ritz
; vyhlasovanie vitazov - kategorii, tu su pravidla jasne danne CMSkou, to, ze my ich dodrziavame a niektori robia napriek dohodam zmeny, si mysli cti skor nas ako tych druhych, nikdy nebudeme svojvolne menit dane CMS pravidla; tazko reagovat na stupajuci, ci klesajucu uroven, je vsak potrebne si uvedomit, ze uroven preteku robia aj samotni pretekari
Aj nas, vo Vasom mene, mrzia tie desiatky tiez pretekarov bez cisel, kt. dokonca maju odvahu sa zastavit aj na obcerstvovackach... a mnohi z nich su nasi znami.
Ocenujem vsak Vase vyjadrenie, ze napriek vsetkemu pridete o rok znova na "nas" maraton, kebyze kazdy z Vas dotiahne este jedneho partaka - bikera, aj ta atmosfera moze byt lepsia;
2 MSH - skoda, ze sme o tjeto tvoje aktivite nevedeli, urcite by sme ta bez mihnutia oka pasovali za oficialneho fotografa a za tu sqele odvedenu robotu by sa gulas a kofolka, ci pivo pre teba naslo; ak mozes nechaj nam odkaz na facebook page, radi by sme sa s Tebou stretli
Radovan Rades Lukac