tak pre mna dnes nevydarený maratón, ale len z mojej strany - prvý pád na 30 km dlhej trate, pri zjazde, narazena bedrový kosť, udretá hlava-pád si moc nepamätám, trochu som bol otrasený , vykrivená prehadzovačka, spadnutá reťaz, stratený mobil, ktorý mi páde vypadol z dresu, ...biker čo išiel okolo mi požičal svoj mobil, aby sa "prezvonil", kde je.Samozrejme, že som mal vypnuté zvonenie, tak som ho spolu s opravou bajku hladal aspon pol hodinu.
Cca na 60 km sa zintenzivnila bolesť hlavy, malatnosť, ..pocit na zvracanie, tak som to otočil a stretol som partiu s topolcian co sprevádzali víťazku dlhej trate, tak ma nakoniec potiahli so sebou.
na 83 km pri zjazde pred poslednou občerstvovačkou som sa vykotil druhý krát, vyrazený dych ,opať tá istá bedrova kosť, kde mám opuch ako balón, lakeť narazené ucho, krk a lakeť.
Kedže to videli tak to povedali na občerstvovačke, kde poslali pre mna auto,za čo im ďakujem.
Ujovia s občerstvovačky to zhodnotili": tak ty si teda dobre doj.......ný a chceli ma naložiť do auta a odviesť

, nakoniec som ich presvedcil, že nejak dojdem do ciela, spravil som si tam dlhsiu obednú pauzu a nejak sa doplazil do ciela. takto dobitý som už dávno nebol.
hlava už bolí menej, už ma netočí ...

, ak by niečo bolo asi zajtra pohotovosť.
no shickmo ma v niecom pravdu s tým zdrav. zabezpečením..
ináč pre organizátorov