Nechcem nikoho uraziť, ale nejako sa stále točíte na mieste, a pritom vaše názory vcelku vystihol Buf:
Neviem ako vy, ale ja som ešte nikdy pred prihlásením sa na preteky nekontroloval, či a koľkí licencovaní/lepší sú prihlásení. Na preteky idem, lebo sa mi páči trať, atmosféra, zebezpečenie, prípadne mi ich niekto odporučil, alebo sa mi jednoducho "hodia" do kalendára z rôznych príčin. Ak sa umiestnim na bedni, je to len bonus navyše.
To, že sa na štart postavím spolu s ľudmi, ktorých za normálnych okolností nemám šancu poraziť, ma ešte nikdy nedemotivovalo, skôr naopak (aj keď sa musím priznať, že tou motiváciou pár krát nebolo ich poraziť, ale dôjsť hneď za nimi

). Podľa mňa je super vidieť jazdiť niekoho lepšieho a mať možnosť niečo odkukať a naučiť sa.
Šák ale pre toto jazdím maratóny aj ja ,vychutnať si ten adrenalín ,porovnať si čas, proste zažiť tú parádnu atmošku počas celého preteku. Milujem cyklistiku tak to neriešim či tam je ten, alebo onen.Ale na tú bednu by som si rád niekedy vystúpil, skúsim to aspoň pred pretekom