Čergovská Stopa 2012

11.02.2012
Časovka
Raslavice (Slovensko)

Pozvánka, Reportáže, Foto, Výsledky
To je kvízová otázka? Netuším.
18.02.2012 - 23:02:39
00
Nie je to kvizova otazka... Len som myslel ze o takom neobvyklom umiestneni retaze mas viac informacii. Ci trhaci retazi dochadzaju ako na kolobezke bez pohonu alebo si nosia rezervnu retaz alebo to pouzivaju na odhananie dotieravej zveri, fanusikov alebo fotografov, alebo nebodaj na eliminaciu superov. :D Ak nie, tak nic...
19.02.2012 - 06:34:02
00
Myslím, že pretekári v tomto veku neriešia uskladnenie náhradných dielov. Možno mu reťaz dal dedko vo Fričkovciach a mladému sa nechcelo ju baliť, tak si ju podržal. A možno už má vyhranený názor a je ortodoxný metalista. :)
19.02.2012 - 09:20:26
00
Máme tu koniec týždňa a sľubované výsledky nikde. Nemyslím si, že by to bolo až tak veľa práce urobiť ich, skôr ide o to nájsť tú vôľu a dotiahnuť celkom vydarenú akciu do konca.
19.02.2012 - 10:53:59
00
didi78 súhlas. Možno Mustang nedostal obrok. :)
19.02.2012 - 11:03:40
00
Vidím, že sa našlo niekoľko neveriacich Tomášov, ktorí pochybovali o mojom prísľube o zverejnení výsledkov v priebehu týždňa.

V prílohe tohto príspevku vo formáte .pdf zverejňujem výsledky ČS 2012.

Reklamácie a konštruktívnu kritiku s návrhmi na eventuálne riešenie prosím riešte na email: cergovska.stopa@verus.sk

Ďakujem Vám za trpezlivosť a najmä za Vašu účasť, aj napriek tohtoročnému extrémne mrazivému počasiu.

Podľa výsledkov rokovaní s vlastníkmi lesov (lúk, ornej pôdy) a po zistení naplnenia ďalších nevyhnutných podmienok v priebehu apríla oznámim konanie letnej cyklo akcie, ktorá by mala byť značne offroad a v dlhšej variante bude zohľadňovať aj širšie okolie Čergovského pohoria.

Budem vďačný za Vaše podnety a pripomienky aj v tejto oblasti, ktoré môžete uviesť na tomto fóre, aby všetci mali možnosť na vyjadrenie k uvedeným postojom a načrtnutým alternatívam.

V sezóne 2012 Vám prajem mnoho zážitkových kilometrov, aj keď z jari bude viac tých objemových.
19.02.2012 - 17:50:50
00
Nieje co reklamovat :-D Gulas sa ale zlepsil oproti minulemu roku hoci ta polievka mala od gulasu daleko, ale kuchar v tej peknej kucharskej bluzke ma presviedcal ze takto ma gulas vyzerat :-) Ano suhlasim, ale jedine v stanicnom bufete :-) Zverejnenie vysledkov po tyzdni je hmm tak trochu lekvaroidne tempo, ale sak o nic nejde.
19.02.2012 - 22:53:16
00
Mustang....."Podľa výsledkov rokovaní s vlastníkmi lesov (lúk, ornej pôdy) a po zistení naplnenia ďalších nevyhnutných podmienok v priebehu apríla oznámim konanie letnej cyklo akcie, ktorá by mala byť značne offroad a v dlhšej variante bude zohľadňovať aj širšie okolie Čergovského pohoria."

....tak na toto som Tomáš zvedavý a držím Ti palce aby Ti to vyšlo....a necham sa prekvapiť :y: :y: :y:
20.02.2012 - 07:44:35
00
No a kruh sa uzavrel. Zverejnením výsledkov sa ukončila Čergovská stopa 2012. Ďakujem organizátorom, usporiadateľom, obsluhe. Samostatné poďakovanie patrí Jfab-ovi, jano-jasty-mu,alifreto-vi za fotodokumentáciu, že im nezamrzli foťáky. Akcia sa mi páčila, má svojho ducha, ku ktorému patria prvky improvizácie a o to väčšej srdečnosti. Ja som bol spokojný a o rok sa chystám opäť. Ďakujem.
20.02.2012 - 08:57:12
00
Cergovsku stopu som nevynechal ani raz, aj ked som nie vzdy sedel v sedle bicykla. Vzdy som ju povazoval za rodinno-kamaratske pretekanie s ochotou "raslavickych" nadsencov urobit v zime nieco blaznive:) Akurat tohto roku sa mi zdalo, ze sa akcia kona iba preto, ze treba spravit ciarku, ze bola. Je mozne, ze sa mylim, ale aj pocas samotnych pretekov jedna ruka nevedela, co robi druha (listky na jedlo a napoj). Ale nevadi, na vsetko nepodarene sa zabudne, pekne spomienky zostanu.
Do buducna by to chcelo zachovat kamaratsko-rodinne prostredie s vynechanim pravnickeho nazvoslovia a citovania roznych zakonov. My sa chceme bavit a radi k tomu prispejeme...
20.02.2012 - 09:46:13
00
Tak na tomto hodnoteni sa zhodneme. Ak to ma byt pretek, tak by si zasluzil asi lepsieho organizatora, pretoze toto bolo dost chaoticke od zaciatku do konca. Vypoctove stredisko na biliardovom stole bolo pomale a urcite sa to dalo technicky vyriesit aby aj oficialne vysledky boli dostupne este v ten den. Mne tam chybali skalni borci, ale chapem, ze z roznych dovodov sa nemohli zucastnit. Mozno by som rad pokecal s domacimi, ale nejako rychlo sa vyparili. Takze v komornej atmosfere sme co to skonzumovali ( tortu )a podebatovali. Robka dakujem za lizatko :) a ostatnym za spolocnost. Urcite sa na Cergov este tohto roku vratim, ale v lete a vo vlastnej rezii :-)
20.02.2012 - 12:07:12
00
....no Páni, čudujem sa, že práve vy dvaja ste najväčší kritici ČS 2012 (...pred aj po...), čo máte toľko skúsenosti z iných akcií, ktoré sa s ČS ani nedajú porovnať. Oháňate sa rodinno-kamarátskym prostredím a vadí vám výpočtové stredisko na biliardovom stole, ktorý plní svoju "rodinnú" úlohu každý rok. Čiže to, čo Vám po minulé roky nevadilo, teraz vám to bohovský vadí. A to sa týka aj iných vecí....A pritom veľmi dobre viete, kto to organizuje a v akých podmienkách. Buďte radi, že to robia a stále majú na to chuť....Stále viac vo mne prevláda pocit, že na MTBIKER-vom fóre sa len kritizuje a kritizuje....a to nemyslím len ČS. A poznámka o tom, že si niekto urobí za organizáciu nejakú čiarku sa mi zdá trošku choré....Trošku brzdite, chlapci....
20.02.2012 - 13:58:45
00
Ha! Kruh sa neuzavrel. :D Peace
20.02.2012 - 14:09:47
00
8) Nechcem kritizovať. Bol som v poradi len na druhej akcii.Je zaujímava svojim terminom konania. Týto dvaja páni maju na to svojský názor a určite maju aj dôvod. Je to výborna Cyklo akcia asi jedina svojho druhu v danom termíne na Slovensku , a klobúk dolu pred súťažiacimi ktorí sa tento rok postavili na štart v extremných teplotných podmienkach , zvlášť nežné pohlavie a deti.Zda sa mi že pred rokom to bolo zorganizovane lepšie. Nebolo to hrozne Páni usporiadatelia , a dakujem organizátorom preteku. Ak bude do buducna treba pomôcť, rad pomôžem ak to bude v mojich silách. Ešte raz dakujem a tešim sa o rok. Aj ked som bol chorý po tretekoch , lebo -12,9 po tombole smerom do Raslavic nebola nijak prijemna. Ešte že sa na nás usmievalo slniečko. Dovidenia o rok. ;) :handshake:
20.02.2012 - 14:31:24
00
Jozo ved sam Mustang vsetkych verejne vyzval aby napisali svoje postrehy. Co sa mam tvarit ze vsetko bolo ok ked to tak nieje? Vypoctove mi nevadilo ja som sa nikam neponahlal. Uznaj sam ze sa to dalo vyriesit velmi rychlo notebookom a excelom. Chodis po pretekoch tak si porovnaj. Ak to ma byt pretek tak nech to ma aspon aku taku uroven, ak to ma byt ludova zabava tak sa treba vykaslat na medaily, reflexne vesty a tombolu. Kvoli tomu ja osobne tam nechodim. A ak sa kritika tazko cita kludne napisem : bolo to vyborne len tak dalej.
EDIT : az teraz je to uzavrete aspon z mojej strany.
20.02.2012 - 15:02:05
00
keyboard_arrow_up