Čergovská Stopa 2012

11.02.2012
Časovka
Raslavice (Slovensko)

Pozvánka, Reportáže, Foto, Výsledky
....no Páni, čudujem sa, že práve vy dvaja...

Jozo, moj prispevok si vobec, ale vobec nepochopil. Najprv ma stve, ze pises v mnoznom cisle. Spojil si si dva nezavysle prispevky do jedneho a vyslo ti z toho, ze vsetko bolo zle.

Ak mam na nieco iny pohlad, ako vacsina, nie je mozne ho publikovat? Ver mi, ze pocit "povinnej" ciarky som mal az do konca. Ja som vyjadroval iba svoj pohlad, nie kritiku.

Pisal som o tom, ze tato akcia mala kazdorocne perfektnu atmosferu uz od prveho prispevku aj tu vo fore. Tohto roku to tak nebolo. Ved uz ked sa zdalo, ze preteky ani nebudu, vyzyval som ludi, aby sme sli aj tak. Nedajme tieto preteky do stratena. Bolo by skoda prist o tuto zabavku.
Ty si sa postavil na start, v cieli si zjedol gulas. Ak si aj pomahal v zakulisi, ospravdlnujem sa dopredu. Ja som bol nechctiac chatarom vtiahnuty do hry. Vobec mi to nevadilo, ved stihnut fotit a aj rozdavat stravne listky sa v dvojici s Robkou da. Napokon "nase" listky s peciatkou chaty Cergov neboli platne, aj ked som sa na to organizatora 2x pytal. Vzdy znela odpoved kladne. Rozdavali sa aj ine listky, ktore sa dali vymenit za jedlo a napoj. Citil som sa ako debil.

Cely organicazny vybor po rozdani kovov zmizol. Preco? Mohli sme sa dohodnut na budocorocnej spolupraci, podpore. Drobne ulohy by som urcite zvladol. Tomas sice zostal, ale rec isla uplne inym smerom.

Na nic som sa nestazoval, ved som ani nepretekal. Iba chcem, aby ludia o tejto akci rozpravali v superlativoch. Nech dojdu aj z daleka a nech sa im "u nas" paci.
20.02.2012 - 16:06:07
00
Este dodam, ze pred prvym, ci nultym rocnikom sme boli (SCK Saris Presov) chalanmi z Raslavic (Kam-i-kadze) osloveni, nech nas dojde co najviac, ze chcu zorganizovat zaujimave zimne preteky. Na starte nas stalo stastnych 13. Bola tam televizia, Tomas daval rozhovor v regione STV. Na druhy rok nas bolo ovela viac a dovolim si tvrdit, ze aj vdaka mne a propagacii tu na fore. Velmi mi zalezi na dobrom a uspesnom fungovani tohto podujatia. Len mi chyba to pociatocne nadsenie z prvych dvoch rocnikov.
20.02.2012 - 16:51:37
00
...chlapci, ani vy ste ma celkom nepochopili. Ja aspoň pozerám na ČS trochu inak ako na ostatné "veľké" akcie a myslím, že aj vy ste sa na ňu pozerali takto, len toho roku ste nejako veľmi kritickí...pripomeniem Vám len ČS spred štyroch rokoch, ktorú sme si sami zorganizovali cez fórum a zachovali sme jej kontinuitu, bez guľáša, bez tričiek, bez štartovného a neviem čoho...a čo sa kritiky týka - ja osobne som Tomášovi zavolal, povedal som mu čo bolo zle a čo dobre, a pripomeniem mu to znova v januári 2013 (robím to každý rok a nedávam si servítku pred ústa), ale neriešim to cez fórum. Tak sa organizácia ČS podľa mňa posunie skôr ďalej ako len kritizovať na fóre a znechutiť chlapcov, ktorí venujú svoj voľný čas na prípravu...a vy veľmi dobre viete, čo taká príprava obnáša, hoci len v parametroch ČS...a nehnevajte sa a píšem to ešte raz, ja osobne tej kritiky na všetko možné na fóre už mám plné zuby(sranda, kritizujem kritizujúcich)....a aby som nezabudol - som veľmi rád, že sme sa na stope stretli a dúfam, že sa ešte stretneme....
20.02.2012 - 17:04:54
00
Presne. Aj pre mna je CS ina akcia ako ostatne velke. Preto mi na nej tak zalezi.

Aby ses vyhnul kritice, nic nedělej, nic neříkej, ničím nebuď. (Elbert Hubbard)
Som rad, ze chalani nieco robia.

Ten má právo kritizovat, kdo má odvahu pomáhat. (Abraham Lincoln)
O mojej snahe pomoct som pisal.

Jen vynikající věci stojí za to, abychom je haněli. (Jean Cocteau)
Nehanim, nekritizujem. Vyjadrujem nazor.
20.02.2012 - 17:50:09
00
Chalani ,popravde a po pripomienkach áno je pravda jedna jediná a to:
-jeden nezvládne nikdy organizovanie ,ale človek sa učí na vlastných a chybách a kritiku treba prijať, viem to podľa seba že JožoŠ :),ale ideme ďalej tak čistého vína nalej.
-čergovská stopa je a bude stále o stretnutí bajkerov a bajkeriek a stále nových nadšencov ,hlavne ide o radosť ,ako drotár spomína stále ide o pocit ktorý sa nedá zaplatiť ,,v mojej skrini sú všetky trička a majú svoje čestné miesto,, chalani je doba aká je ,nik z nás nemôže za to že doba je aká je ,že máme svoje problémy a snažíme sa usporiadať pretek-stretnutie čo bude neopakovateľné.
-JožoF. máš pravdu došlo k nedorozumeniu a ani ja a ani ty si nevedel že sa stalo čo sa stalo,mrzí ma to no neodvrátime to a dúfam že ťa to neodradí od ďalšej akcie 2013.
-a na záver chalani Čergovská stopa je o stope ,ktorú každý z nás zanecháva vo svojom srdci a na snehu ,kde hlavne ide o zábavu a radosť z cyklistiky a hlavne o nás všetkých že máme tu drzosť a odvahu dojsť v zdraví do cieľa a tešiť sa z toho aj keď bude mínus 30 :)
20.02.2012 - 20:23:54
00
Ja osobne si myslim ze aj ked tam bol miestami chaos vobec mi to nevadilo a ani väcsine bikerov. Cely pretek podla mna treba chapat ako cosi netradicne. Zajazdit si za kazdych klimatickych a snehovych podmienok. Kolko ze takych zimnych bikovych podujati na Slovensku mame? Je ich ozaj malo. Budme vdacni organizatorovi ze to este chce stale robit. A ti co tu maju pripomienky nech skusia zorganizovat takyto zimny pretek. Rad sa zucastnim.
Mustang nedaj sa odradit tazkou kritikou. Su ludia ktorym nevyhovies asi nikdy, ale je kopec skalnych ktori pridu aj keby v cieli dostali len teply caj a horalku. ;)
20.02.2012 - 21:54:32
00
...chlapci moji :handshake: :handshake: :handshake: :handshake: :handshake:
21.02.2012 - 07:44:56
00
Joj, keby ste citali pozornejsie...
21.02.2012 - 08:40:35
00
Ešte som to trochu upravil...
http://www.youtube.com/watch?v=mvTbZqIb1K0
23.02.2012 - 13:28:53
00
keyboard_arrow_up