Tak toto bol brutalny pretek. Nase superenie s Divina Racing teamom asi vojde do historie. Natahovanie o sekundy, kde mal raz navrch jeden, potom druhy team a tak dokola nemalo konca kraja. Rozuzlenie nastalo az po cca. 9hodine rano, kde sme si vybojovali zhruba 10 min. naskok, ktory sme uz nepustili.
Nakoniec sme este takticky stihli nadelit jedno kolo.
Neskutocny pretek, stale sa sla hrana a miestami som mal pocit, ze na trati v skutocnosti superia a pretekaju len nase dva teamy. Konecny sucet: 560 km.
Slava vitazom a cest porazenym
Tak ten náš súboj nemal obdobu. Od obeda do nedeľného dopoludnia remíza. Od polnoci do rána som v 4 kolách po sebe obehol na trati vašich jazdcov, ale vy ste nám to zase v ďalšom vrátili
Museli sme ísť na 110% aby sme vám stíhali a po 20 hodinách preteku nám už neostali sily na záver, tak sme to už len dojazdili. Napriek tomu bol rozdiel medzi nami vlastne necelé kolo, keďže my sme naše posledné kolo ukončili o niečo skôr. Nepomohla nám ani novovymyslená taktika striedania pracovne nazvaná "štvorka obkročmo"
Našou jedinou šancou mohlo byť, ak by Romana poslali na dopingové testy, jazdil ako stroj
Ale najrýchlejšie kolo som mu vyfúkol ja
Dúfam, že si takýto súboj zopakujeme aj niekedy nabudúce. A rozhodne nenecháme už nič na náhodu, ja sa už hádam nenadrbem v piatok na šialenej žúrke a hlavne celý tím poriadne prisypeme, veď ešte nevymysleli tréning, ktorý by nahradil sypačku