sad
Mesto:
Založený: 4. 5. 2009
Vec. Odvolanie voči diskvalifikácii na Hornohradskom MTB maratóne.
Po obdržaní stanoviska organizátora k mojej diskvalifikácii som sa rozhodla podať toto odvolanie, preto že sú v ňom uvedené tvrdenia ktoré sa nezakladajú na pravde a nemôžem s nimi súhlasiť.
V bode 1. stanoviska sa uvádza( ústna sťažnosť p.Vančovej) Ja som žiadnu sťažnosť nepodala, len p. Slama požiadal časomeračov a p. Sakalu aby preverili p.Rafanidesovú na kontrolných stanovištiach, lebo sa mu nezdal jej dosiahnutý čas. Potom od časomiery odišiel a viac nikoho nekontaktoval. Bolo len ich vecou čo s touto požiadavkou urobia.
V bode 2 stanoviska sa uvádza(nebol dôvod na zmenu poradia)Zmenu v poradí urobil organizátor, aj keď ako sám uvádza v bode 1. Na základe zápisu z kontroly V Ozdíne neboli porušené pravidlá. A zápis z kontroly bol k dispozícii po preteku.
V bode 3 stanoviska sa uvádza(Protest p.Vančovej) Znovu opakujem že ja som žiadny protest nepodala, ani ústny. Bola som zavolaná na konfrontáciu s p.Rafanidesovou. Ani túto konfrontáciu som neiniciovala ja, ale organizátor. Predpokladám že ma na konfrontáciu zavolali preto, aby som vyjadrila svoj názor. Ďalej sa uvádza(s nátlakom na p.Rafanidesovú o skrátení si trate) Z mojich úst nikdy nezaznelo tvrdenie, že si skrátila trať. Ja som tvrdila, že ma nikde na trati nepredbehla a to budem tvrdiť stále, lebo je to pravda. V tomto tvrdení mám podporu aj mojej dcéry s ktorou sme absolvovali trať spoločne. Pri konfrontácii som p.Rafanidesovej položila niekoľko krát len otázku, kde si ma na trati predbehla. Na to som od nej nedostala žiadnu odpoveď. Preto považovať môj názor ako nešportové správanie , ovplyvňovanie poradia a zavádzanie organizátorov nepovažujem za korektné a už vôbec nie ako dôvod na moju diskvalifikáciu.
K bobu 4. Prosím po prehodnotení vyjadrenie vedenia CMS
Vrátim sa ešte k tej konfrontácii. Bola som to ja kto bol zavádzaný. Tvrdili ,že v Ozdíne som bola prvá ja s čím som vtedy nemohla nesúhlasiť, keďže ako tvrdím nikde ma nepredbehla. Pri pozeraní fotogalérie mám dojem ,že to tak nie je. Preto nemal byť preverovaný úsek od Ozdína do cieľa, ale úsek od štartu po Ozdín. Na tomto úseku sa trať delila na polmaratón a hoby. Pri prejazde takejto rozdvojky tam nebol nikto z organizátorov aby usmerňoval, alebo kontroloval pretekárov. Záležalo iba na ich podstivosti či si zvolia svoju trať. Po tejto rozdvojke som nezaznamenala žiadnu kontrolu, tá bola až v Ozdíne kde už boli trate spolu. Toto považujem za nešťastné riešenie zo strany organizátora.
S pozdravom Tatiana Vančová