Mne sa nič také nestáva. Preto som postupne prestal voziť to, čo som nikdy nevyužil (vozil som kvôli iným, ale už ma to prešlo, na trati sú aj iní, nemusím len ja pomáhať). Normálne totiž jazdím "bezduše" a ventily mám od Rubeny, ktoré treba fest utiahnuť (už som to písal, zlé riešenie od nich...). Takže pri prípadnom seknutí plášťa som bez šance na jeho vytiahnutie a osadenie duše. Preto ju nevozím.
Inak jazdím s rozumom, len včera to akosi tá Schwalbe XX lite nemala rada s terénom. Doplatil som na provizórne riešenie, pokým mi príde lepenie na
plášte od Matúša...
Inak čo sa trate týka, takéto stúpania mám rád, dobre sa mi v nich ide. Akurát zjazdy tohto štýlu nemusím, príliš rýchle, bez techniky, treba točiť pedálmi... Značenie úplne skvelé, klobásky mňamka, umývanie bikov poskromné, ale mne to nevadilo, doma aj tak rozoberám a "handričkujem". Viac mi vadil východ z areálu na parkoviská pri železnici. Jedna otvorená bránka a štupeľ ako vyšitý. Stačilo otvoriť aspoň aj druhú časť... Ale to je detail, počkať 30 s nie je problém. No a počasie vyšlo geniálne. Zlievak až pri aute.
Anakondu si dám snáď inokedy.