Aj ja este pridam moje postrehy, tych par foto sem postnem vecer.
1. Zazemie start/ciel OK, skoda len, ze neboli aj sprchy.

2. Snehu privela, resp. bol primalo odhrnuty. Na druhej strane - okrem toho, ze to bol prvy zimny, tak to bol aj prvy skutocne cyklo
turisticky maraton

a konecne som pri tlaceni precvicil trochu aj lytka. Celkovo super predsezonny trening, keby som siel len na normalny vyjazd, tak si tak nezamakam, lebo sa neprinutim (takze mam z toho dobry pocit).
3. Znacenie som neriesil, siel som po stopach ostatnych.
4. Dalo sa krasne "riskovat", mäkke pristatie bolo vdaka snehu na tych zjazdovych usekoch vhodnych na risk v podstate garantovane (dva razy som testol).

5. Ked sa ma asi tak tridsiaty clovek z tych cca sto co prechadzali okolo mna spytal "Defekt?", tak uz mi to vazne zacalo liezt na nervy.

6. Dakujem tmaxovi za pozicanie multikluca.
7. Prijemnych momentov na trati bolo viac (napr. ked som zistil, ze vecny rival lagonda bol za mnou

), ale uplne naj bola ta pohodicka a fotenie s Dankou a Tomasom v strednej pasazi trate ked uz som sa nenahanal a fakt si to uzival. A samozrejme nesmiem zabudnut na novorocny pripitok tekutym ovocim s dotycnymi osobkami na obcerstvovacke.
8. Moj najväcsi uspech - tesne pred cielom som este stihol zrevat "zlava" a dat UNKASRA (Misa), cim som ho hrozne vytocil.

9. Najsmutnejsi moment - ked som sa dozvedel, ze macka dostala sneznu slepotu a zabludila.
10. Dakujem cicemice za odvoz.
Velmi prijemna akcia a super partia, takto si predstavujem prijemne straveny den.