1. Zimný Maratón (2. ročník)

23. 1. 2010
MTB maratón
Marianka (Slovensko)

Propozície, Reportáže, Výsledky, Foto
to katko: dik :oops:
19.01.2009 - 06:16:49
00
nemáš za čo :-)
19.01.2009 - 08:39:53
00
mi tak napadlo .. ten pan farar s Reporterov ... sa zucastnil aj na zimnom? neviete?
19.01.2009 - 09:42:35
00
nie, nezúčastnil...a myslím, že je zbytočné to tu rozoberať... 8)
19.01.2009 - 09:48:21
00
Aj ja este pridam moje postrehy, tych par foto sem postnem vecer.

1. Zazemie start/ciel OK, skoda len, ze neboli aj sprchy. :lol:
2. Snehu privela, resp. bol primalo odhrnuty. Na druhej strane - okrem toho, ze to bol prvy zimny, tak to bol aj prvy skutocne cykloturisticky maraton :P a konecne som pri tlaceni precvicil trochu aj lytka. Celkovo super predsezonny trening, keby som siel len na normalny vyjazd, tak si tak nezamakam, lebo sa neprinutim (takze mam z toho dobry pocit).
3. Znacenie som neriesil, siel som po stopach ostatnych.
4. Dalo sa krasne "riskovat", mäkke pristatie bolo vdaka snehu na tych zjazdovych usekoch vhodnych na risk v podstate garantovane (dva razy som testol). 8)
5. Ked sa ma asi tak tridsiaty clovek z tych cca sto co prechadzali okolo mna spytal "Defekt?", tak uz mi to vazne zacalo liezt na nervy. :)
6. Dakujem tmaxovi za pozicanie multikluca.
7. Prijemnych momentov na trati bolo viac (napr. ked som zistil, ze vecny rival lagonda bol za mnou ;)), ale uplne naj bola ta pohodicka a fotenie s Dankou a Tomasom v strednej pasazi trate ked uz som sa nenahanal a fakt si to uzival. A samozrejme nesmiem zabudnut na novorocny pripitok tekutym ovocim s dotycnymi osobkami na obcerstvovacke.
8. Moj najväcsi uspech - tesne pred cielom som este stihol zrevat "zlava" a dat UNKASRA (Misa), cim som ho hrozne vytocil. :P
9. Najsmutnejsi moment - ked som sa dozvedel, ze macka dostala sneznu slepotu a zabludila.
10. Dakujem cicemice za odvoz.

Velmi prijemna akcia a super partia, takto si predstavujem prijemne straveny den.
19.01.2009 - 12:27:33
00
Pripajam sa k tebe Roman, bol to naozaj prijemne straveny den. Dik za pitie a prijemnu spolocnost, moc pomohlo...no a po tej hruskovici, ktorou sme si pripili na obcerstvovacke sme sa mali aspon na co vyhovorit pri nahlej strate balansu :lol:
Z mojej strany uplna spokojnost s maratonom, znicila som sa dostatocne a o to krajsi bol bonus v cieli....
Saldi dik za fotecky :wink:
19.01.2009 - 12:56:44
00
mi napadol este jeden postreh z maratonu .. zistil som ze neviem chodit ;-] ked som slapal slo to dobre .. ked som tlacil tak som mal obcas problem prinutit nohy hybat sa - najma ked to bola skoro rovinka ale jednoducho sa mi nedalo zacat tocit bez dostupnutia aby som zabranil padu ;-]
19.01.2009 - 13:02:00
00
to sa mi stalo ze jeden chlapik tlacil hore miernym kopcom a zrazu BUM spadol ako kabela. niektori uz mali celkom dost..
tiez som poskuloval po tej hruskovici na obcerstvovacke ale nakoniec som odolal co bola mozno chyba - menej by sa mi triasli ruky
19.01.2009 - 16:19:44
00
rád by som vedel, ako ste boli spokojní s plášťami, ktoré ste zvolili na maratón...je mi jasné, že niektorí (podobne ako aj ja) vozia celý rok tie isté, ale predsa len nejaký postreh isto máte...napr. Tmax a jeho Maxxis Crossmark... :roll: :roll: :roll: :D
20.01.2009 - 16:06:43
00
Celý rok tam mám NN, vpredu 2,25, vzadu 2,1 a nejak to neriešim, ale myslím že držali celkom dobre, šmykol so sa len 3x.
Keď už, tak to potom riešim výmenou celého biku, keď je mokro, blato, prípadne sneh, idem na FS s NN. Ak je trať suchá a rýchla, beriem HT a tam mám Phytony. Skrátka som lenivý prezúvať. :oops:
Ale tiež by ma zaujímalo, ktoré plášte sú na sneh asi najlepšie. :wink:
20.01.2009 - 16:41:17
00
moj tip:
http://bikemag.hu/images/2008/01/sg30_a.jpg
ja by som išiel na tomto.
20.01.2009 - 17:13:24
00
presne tie mam
mozem povedat moc v snehu nepomahaju ;)
je to take stabilita na ukor rychlosti hned po starte...
radsej som ich prezul za RR a Speed King, sice mal som problem ale chcem vidiet niekoho kto nemal, podla mna to bolo uplne jedno kto ma co obute, ak by bol lad vyhodu by mali ty co mali plaste s klincami.
20.01.2009 - 17:48:24
00
nejde o to, čo by bolo keby bol ľad a pod....skôr či ste boli s tým čo ste zvolili spokojní abo nie, lebo ja mám ten pocit, že pokiaľ jedni sa fakt trápili, iní nemali nejaké väčšie problémy...totižto úseky, kde sa tlačilo, tak tam tlačili všetci, ale v zjazdoch boli tie rozdiely markantné 8)
20.01.2009 - 17:55:53
00
katko, zase pozor. Nie som si úplne istý, či môj snehový tanec mali za následok Crossmarky. Buď majú naozaj zle robený dezén do takéhoto počasia alebo je chyba medzi sedlom a rajdami. :oops: Však aj iní mali rýchle plášte do sucha... Nemal niekto čírou náhodou tiež Crossmarka?
20.01.2009 - 18:02:54
00
ja si dovolim tvrdit, ze urcitu ulohu zohrava aj vaha samotneho jazdca... lebo predsa ja s mojimi 75kg nie som tak stabilny na snehu ako niekto kto ma 90kg... Mne plaste drzali dobre pokial nebol rozjadeny sneh...
20.01.2009 - 18:29:24
00
keyboard_arrow_up