podla mna maraton na jednotku - trat super (len ten singel v bahne kde som hodila drzku mi nespravil dobre), dobre vycistena trat, na obcerstvovackach som nestala takze neviem posudit, rychli pretek cely v sedle - paradicka. ten zaverecny vyslap uz nebol ani rana pod pas, to bol rozsudok smrti :D (ale nezosadneme ani za svet!! 8) )
organizacia podla mna na jednotku - necakalo sa na cisla, na jedlo ani pitie. zabava zarucena dobrym moderatorom. napriek zlemu parkovaniu, sa ludia ponachadzali, stretli, pokecali. zachody aj po rannych naporoch boli ciste a s hajzlakom az do konca (pre zeny je to celkom podstatna vec), hasici vynikajuco umyli biky - nemam jedinu pripomienku.
.
jedina vec bola trochu mrzuta, a preto sme sa aj viaceri sekli (co v mojom pripade mna stalo aj viac ako 5min co spominal Jakub) - znacenie.
co spravit senilnemu panovi uctyhodnych sedin, ktoreho videli chalani ako na krizovatke otaca sipku???? ... zlamat nohy, aby sa viac pan nemohol poprechadzat v lesiku , ktory nie je iba jeho..... otras. chrapač jedna sebecka obmedzena ...
21.07.2008 - 10:55:42
00
A este jedna vec.....

Kde ste sa vsetci po preteku vyparili ?!?
Jedine Romana som tam na chvilu zazrel a zvysok nikde....
Tak som pockal na Tulenika a isiel domov :-(
21.07.2008 - 10:59:30
00
Na maratone sa mi stala zial aj neprijemna skusenost, pristihol som jedneho "pana" ako sa pokusal ukradnut moj bike nastastie som si to vsimol a rychlo k nemu pribehol... cez rajdy mal hodenu priblu a pekne si ho tlacil ako nic... a ked som k nemu dobehol zacal hrat vsetkymi farbami a velice sa mi ospravedlnil a utiekol... dokonca nechal na mojich rajdoch aj prilbu ktora bola jeho a ja som mu ju este osobne odniesol ked som ho dobehol ako rychlo utekal... No co debilov najdete vsade a preto si davaj na biky pozor aj na pretekoch!

1. Bez toho, aby som nanho upozornil vsetkych okolo, by odtial neodisiel.
2. Mal si ho odfotit a jeho fotku spolu s upozornenim zverejnit tu a aj vylepit na zopar miestach v lese (Zelezna, U Slivu, Spariska, Biely kriz, Kosarisko, Baba).
3. Vracat mu prilbu? To je ftip?

Sakra, ale som sa vytocil. :evil:
21.07.2008 - 11:18:50
00
sorry :-( ale v prvom momente som si nebol isty ci je naozaj taky vycerpany a pomylil si bike ved aj to je mozne ale postupom casu ako som si uvedomil ze som mohol lahko prijst o bike mi je luto ze som nepostupoval tak ako si ty pisal :-/ ale povedal som o tom organizatorom najprv nechcel verit ale potom nieco aj povedal moderator, ze sa v prietore startu pohybuje clovek co chce kradnut biky...
Nakoniec aj Orsigo777 podobne prisiel o rovnaky bike.

Ale no tu prilbu som mu nesiel az tak doslovne odniest :D ja som ju chcel po nom hodit ako odchadzal alebo zhodou nahod sa tam vytvoril koridor vhodny na hadzanie prilbou ale som sa spamatal a urobil som asi pat vacsich krokov a dobehol ho.
21.07.2008 - 11:39:46
00
By som ho bez váhania upozornil priamo do nosa. Lopkár jeden.
21.07.2008 - 12:59:37
00
pricom skoro vobec nejazdi teren a preto sa dost boji dole kopcom[/quote]

To je syndrom nasich bratov a svagrov..

Pre Danu:a ze si nespoznala tadeasa... :wink:
21.07.2008 - 13:07:56
00
Pre Danu:a ze si nespoznala tadeasa... :wink:

e-e... prilba a dovi dopo :oops:
21.07.2008 - 13:27:04
00
e-e... prilba a dovi dopo :oops:

Vsak si aj myslel.. :wink:
21.07.2008 - 14:09:38
00
tadeas gratulujem k vysledku ;-] a este musim pochvalit mojho brata ktory dobre hajil cest rodiny ;-] a dal to za 3:14:nejake drobne ;-] pricom skoro vobec nejazdi teren a preto sa dost boji dole kopcom

A Ty si co vyrabal ked si DNF, haaa :?: Je mi jasne, ze chces ziskat cestne clenstvo medzi SRATCHmi a DNF je velmi dobry zaklad, ale patrilo by sa aspon dokoncit a zahanbit ostatnych, ako to robi v zmysle nasho kluboveho hesla roman. :lol:

:arrow: Nie je dôležité zvíťaziť, ale prežiť tú hanbu, keď vás porazí sratch...
21.07.2008 - 14:48:13
00
mňa už Danka zaregistrovala, ale tiež to bola poriadná fuška :lol:
po niekolkých maratónoch sa to vstrebá .... treba zdraviť, zdraviť a zdraviť. Nakoniec sa to určite podarí :lol:

inak gratulujem k umiestneniu .... ja som odkvecol a zdochol (ved si aj videla zdochlinu ... mňa). Na Košariskách som sa zastavil na fazulovú polievočku a nabral som síl aby som vôbec prišiel po najbližšiu obžerstvovačku (cca 300m), ktorú som skoro vyjedol. Do ciela som sa už nejak dotmolil.
Výsledok je hodný Sračiek takže som to poriadne posral :roll:
21.07.2008 - 14:50:59
00
jezus no ja som dnf tak ze po miernom uraze min nedelu som sa ledva dosmolichal po tricko ;-] na prezentaciu ale uz cestu domov tych 10 km som ledva ledva prezil
21.07.2008 - 14:52:53
00
pricom skoro vobec nejazdi teren a preto sa dost boji dole kopcom

To je syndrom nasich bratov a svagrov..

hehe, zabudol povedat, ze do kopca som skoro taky dobry ako lapaloma. :)
o tom sa nakoniec presvedcilo par borcov ktorych som potom zdrziaval pri zjazdoch :))

Slubujem ze sa polepsim, potrenujem a koho predbehnem do kopca, ten ma uz neprednehne.
21.07.2008 - 20:06:13
00
hehe, zabudol povedat, ze do kopca som skoro taky dobry ako lapaloma. :)
o tom sa nakoniec presvedcilo par borcov ktorych som potom zdrziaval pri zjazdoch :))

Slubujem ze sa polepsim, potrenujem a koho predbehnem do kopca, ten ma uz neprednehne.

Tak Ti drzim palce,bratu.. :P
21.07.2008 - 20:24:13
00

pekne predsavzatie :)
21.07.2008 - 20:37:51
00
pekne predsavzatie :)

ved hej. este v prvej polovici trate som stretaval hlavne takych "zjazdarov" ako som ja a opatrnejsich, ale po 2. obcerstvovacke uz horsich nebolo. Minuli sa. :D

Uz budem vediet, ze na trati sa zbytocne neoddychuje (neviem aky vzdusny tunel sa vytvara pri rychlosti 10 km/h, ale pomaha slapat za niekym) a v cieli treba byt polomrtvy (aj ked ma caka cca 30 km domov). :)
21.07.2008 - 20:59:25
00
keyboard_arrow_up