porto: z MH na Zbojníčku? a kade? ....

Z medenych pod Draci hradok, odtial po zelenej TZ (krizuje zltu na BK) az na Stefanikovu magistralu (Cervena) - odtial k Zbojnicke. Na tur. tabuliach je to znacene ako zelena na Zbojnicku....preto som to tak napisal.
A ak hovoris ze tade trat nejde, tak super :-)
04.07.2008 - 09:24:25
00
porto BK myslíš nie to miesto nadájania na hrebeňovke ale na žltej?
ak je to tam zasekané tak to je nie dobré (v podstate je to úsek ktorý sa ide v smere od Slivu okolo Vydrice a po tej zelenej na žltú, po nej na Biely kríž
04.07.2008 - 10:19:02
00
Snad obrazok napovie....

Asi som sa predtym pomylil, je to az za Bystrickym.

Prílohy:

Komentár súboru: Popadane stromy
problem.jpg
problem.jpg 64.43 KiB thumb_up0thumb_down

04.07.2008 - 10:25:48
00
porto BK myslíš nie to miesto nadájania na hrebeňovke ale na žltej?
ak je to tam zasekané tak to je nie dobré (v podstate je to úsek ktorý sa ide v smere od Slivu okolo Vydrice a po tej zelenej na žltú, po nej na Biely kríž

Zdá sa, že si už trochu (ale len trochu) vytrezvel...
04.07.2008 - 12:02:22
00
cafte, som jeden z organizatorov a citam tu vase nazory, zatial este nie je co kritizovat ved maraton je pred nami.....co sa tyka trate v sobotu ideme na to, poopravujeme co bude v nasich silach...
04.07.2008 - 16:20:38
00
cafte, som jeden z organizatorov a citam tu vase nazory, zatial este nie je co kritizovat ved maraton je pred nami.....co sa tyka trate v sobotu ideme na to, poopravujeme co bude v nasich silach...

Veď preto... :P teším sa :!:
04.07.2008 - 16:58:01
00
Veď preto... :P teším sa :!:

Dufem ze ides aj ty!
A zober aj Ivku, aspon si priradim nicky znamych ludi z fora ku tvaram :-)

Snad aj pocasie vyde a stromy budu popilene....teda tie co zavadzaju1
04.07.2008 - 17:49:43
00

Dufem ze ides aj ty!
A zober aj Ivku, aspon si priradim nicky znamych ludi z fora ku tvaram :-)

Snad aj pocasie vyde a stromy budu popilene....teda tie co zavadzaju1

Ivka bude strážiť deti :( Pánska jazda.... :D
04.07.2008 - 19:03:14
00
No vidim, ze budem musiet prist i ja... :wink: Ked uz tam idete tak silna zostava... A zaroven by som chcel podporit usilie organizatorov, ktori to tento rok nemaju lahke...:o Tych stromov je popadnych dost... bude s tym dost roboty, najma za patbojarskym chodnikom smerom na Peknu cestu... tam je dokonca oznam od Mestskych lesov, ze jetam Vstup zakazany, hrozi uraz... Vynimocne s nimi suhlasim, lebo s bikom tam je prejst obtiazne i na peso...
No, a zaroven by som rad vsetkych potom pozval i na Greenbike Tour 2008, ktory bude 23.8.2008...Ale o tom sa pobavime v Stupave...dufam, ze Vas pride hojne...nech je veselo...
A organizatorom drzim palce, aby vsetko stihli tak, aby sme my vsetci boli spokojni...Tak v Stupave sa vidime... :wink:
04.07.2008 - 20:54:05
00
Mne osobne popadane stromy az tak nevadia... prenasat sa da ale nech je to potom riadne oznacene ze je tam nieco padnute. Aby sa nestalo nieco neprijemne...
04.07.2008 - 21:09:16
00
... zatial este nie je co kritizovat ved maraton je pred nami.....co sa tyka trate v sobotu ideme na to, poopravujeme co bude v nasich silach...

Nekritizujeme, upozorňujeme...
05.07.2008 - 08:56:32
00
Ivka bude strážiť deti :( Pánska jazda.... :D

Jasne!

Dame si pansku jazdu, pohoda klidek, tabacek (alebo pivko?).
Aspon ta spoznam, mozno sa stretavame v Karpatoch a ani o tom nevieme :-)
05.07.2008 - 20:19:20
00
No vidim, ze budem musiet prist i ja... :wink: Ked uz tam idete tak silna zostava... A zaroven by som chcel podporit usilie organizatorov, ktori to tento rok nemaju lahke...:o Tych stromov je popadnych dost... bude s tym dost roboty, najma za patbojarskym chodnikom smerom na Peknu cestu... tam je dokonca oznam od Mestskych lesov, ze jetam Vstup zakazany, hrozi uraz... Vynimocne s nimi suhlasim, lebo s bikom tam je prejst obtiazne i na peso...
No, a zaroven by som rad vsetkych potom pozval i na Greenbike Tour 2008, ktory bude 23.8.2008...Ale o tom sa pobavime v Stupave...dufam, ze Vas pride hojne...nech je veselo...
A organizatorom drzim palce, aby vsetko stihli tak, aby sme my vsetci boli spokojni...Tak v Stupave sa vidime... :wink:

Super!

Dalsi znamy z MTBiker.....Sme sa stretli na Sv.Jurskom, sme kecali v ciely :-)

Na Greenbike tour sa uz velmi tesim...Uz som otravoval chalanov v Greenbiku v polke juna, ze sa chcem prihlasit, no este nemali ani formulare na to....
Snad tam zbehnem cez tyzden.
Velmi ti drzim paste (palce) aby toto podujatie zalozilo tradiciu maratonov startujucich z hlavneho mesta - bol by tak aspon jeden :-)
05.07.2008 - 20:24:50
00
Snad obrazok napovie....

Asi som sa predtym pomylil, je to az za Bystrickym.

...problem je vyrieseny...
06.07.2008 - 11:42:33
00
porto, maratony startujuce v BA tu funguju / fungovali uz peknych par rokov (Karpatsky vlk, RC&P) a pokial som v obraze, tak Green bike tour priamo nadväzuje na Vlka, takze je to viac pokracovanie v tradicii nez zakladanie novej.
06.07.2008 - 15:34:56
00
keyboard_arrow_up