Košičanov je tu dosť, určite ti niekto bude vedieť pomôcť...
31.07.2008 - 19:57:22
00
a ked nie tak sedlo Madejove ked si tam vyslapes, najvyssi bod pretekov po najdlhsom stupani to budu fotecky
31.07.2008 - 20:14:03
00
Ja ísť fotiť horala, tak najsamprv napíšem úctivú ss dijckovi, či by som mu nemohol robiť nosiča statívu. Na oplátku by som vyjednal originál fotky v originál qalite. :) A mal by som aj fotky, aj fotokurz od profíka. :wink:
31.07.2008 - 20:56:23
00
To nepojde, Dijck bude vtedy strasne daleko. Kludne fot, peknych fotiek nie je nikdy dost.
31.07.2008 - 21:04:30
00
Ja ísť fotiť horala, tak najsamprv napíšem úctivú ss dijckovi, či by som mu nemohol robiť nosiča statívu. Na oplátku by som vyjednal originál fotky v originál qalite. :) A mal by som aj fotky, aj fotokurz od profíka. :wink:

Tak pozor !! az taky amater vo foteni nie som. Je pravda ze mi chyba Dijckova kreativita, ta sa vsak neda naucit. S Dijckom sa poznam uz sme sa stretli v Presove a v Kosiciach pocas maratonov, samozrejme pri foteni.
Su to trocha ine biky, ale pozri a zhodnot TU
01.08.2008 - 07:24:09
00
Hojte!
Nikde som nenasiel, ci sa da prihlasit a zaplatit startovne na pretek aj v den konania priamo na mieste alebo som uz termin prepasol a mozem ist tak akurat do ... :cry:
01.08.2008 - 09:22:43
00
neboj ,nic si neprepasol, ja som sa vcera prihlasil a dnes to idem vyplatit na ich ucet do VUB
01.08.2008 - 09:33:52
00

Kedze sa to cele nejako pomotalo na Horala pridem ako bikujuci divak :( a ak Vam nebude vadit nahodim do Vanguardu vercajg a nieco pofotim. Piso daj typ na dobre atraktivne miestecko. Zujimaju ma hlavne blato-brody, stojky :wink: a samozrejme nejaky zjazdik dropovy :wink:
02.08.2008 - 17:17:07
00
tak sme si akurat presli malinko zo singlov nad Svitom,co boli znacene sipkami(ruzova,oranzova-zeby Krejzi a Lejzi?),naaaaaadhera :P
02.08.2008 - 17:25:46
00
To si píš, že sa uvidíme....

no tak zrejme sa neuvidime aj ked ma to stve v BS so zrusil polku komponentov z biku a na nove ani na jazdene nemam takze som vyradeny a do konca sezony si uz asik mtb nezajazdim. Pre tento rok mi uz zostavaju len chrtarske treningy :( snad o rok.
02.08.2008 - 23:28:01
00
čo je to "zrušil som polku komponentov"? keď ti to nedovoľuje prísť na horala :?
03.08.2008 - 06:58:54
00

Zujimaju ma hlavne blato-brody, stojky :wink: a samozrejme nejaky zjazdik dropovy :wink:

a hlavne nech ťa zaujíma Krejzi :P
03.08.2008 - 11:50:57
00
čo je to "zrušil som polku komponentov"? keď ti to nedovoľuje prísť na horala :?

konkretne zadny salter obe radiace lanka, kluky a, zadne kolo a ked mam pravdu povedat aj predny salter ma svoje najlepsie casi za sebov no a este by sa co to naslo ale to uz su len detaily

ju a este aj retaz je uz KO :) single speed jej nerobyl dobre:
03.08.2008 - 14:29:32
00
do tejto temy to sice nepratrí ale čo sa može stať na klukách? lanká? to snad nemyslíš vážne, a šalter? bazar a stare deorecko a jazdíš ...

:roll:
03.08.2008 - 15:08:54
00
vies tiee nity co ti drzia prevodniky resp drziaky prevodnikov tak tie su povolene a aj ked som ich uz roztlacal znova povolili a lieta to hore dolo s volou asik 3mm a este si zabudol skomentovat zadne kolo ze co sa mu mohlo stat :)

a ked uz pises ze bazar a ci to myslim s lankamy vazne mal by si vediet ze splacam auto ne vela len desiatku mesacne byvam sam a nezarabam 50 tisic ani 25 tisic len pre istotu este o dost menej. ked chem ist na maraton musim si platit benzin. bika si platim tiez zo svojeho daj k tomu startovne a nieco na zivobytie a zistiz ze jaksi idem do minusu(sem tam si zradlo od huby odtrham zeby som mokol na ten maraton ist). ale tym sa nechem stazovat srat na to mne je fajne tak jak mi je :)

jo a len tak preventivne ked sa budes pitat ze naco som si kupoval vlastne auto tak na to ti poviem len tolko .... aby som sa mal ako na tia maratony dostat.

troska som sa rozhorcil ... sory ale nemam rad ked niekto napise ze nieco nieje problem a pri tom vobec nema sajnu o tom v akej financnej situacii je ten druhy peace :)
03.08.2008 - 17:10:48
00
keyboard_arrow_up