Roman, v pohode, rád som pomohol, aspoň som mal potom motiváciu pri naháňaní kajca...
pre mňa to bol tohto roku prvý finish na Krejzi od roku 2004

vtedy ešte s Kráľovkou a 125 km/ 3500 výškových to bolo úpne o niečom inom

...2005 - 2007 som neštartoval neviem už prečo, 2008 som to radšej zabalil už v Šuňave, min. rok bol Ischgl...
o trati som mal maximálne predstavu po už spomínanú Šuňavu, tú strednú časť som vôbec nepoznal, teda okrem tej asfaltky čo šla do Lipt. Tepličky (tú mám v pamäti naveky, pretože ten zjazd pred ňou bol kedysi nekonečný a tak ma pálili tretry, že som sa v Tepličke na občerstvovačke musel vyzuť

)
štart bol v pohode, len sme stáli dosť vzadu, tak som neváhal a už vo Svite som sa akosi predral viac dopredu, brod cez potok -
tretry komplet mokré...

, potom mláky okolo dijcka, roota a chalana z cyklomagu, ktorý mi síce hovoril, že tá kaluža je dosť hlboká, ale akosi som to odignoroval a bol som komplet od blata...našťastie v Šuňave mi hadicou vystriekali prevody a
bike šiel znovu ako hodinky...asi najviac síl ma stálo to stúpanie po lúke na 25 km? v protivetre, celý balík bol potrhaný a nebolo sa za koho schovať

potom už spomínaný
servis Romanovho biku, naháňačka za kajcom a v pohode dojazd do cieľa, ale ten posledný kilometer ten stojí za to...korienky šmýkali poriadne