Inak teraz ma napadla jedna vec z historie.
Pred 2 rokmi na Greenbiku bol pekny vypek, organizator mal tusaka a umiestnil este jednu dodatocnu obcerstvovacku s vodou a bananmi na zaciatku stupania do Medvedieho udolia. Pomohlo to vtedy bohovsky a na zaklade kladnych ohlasov, tam tu obcerstvovacku (uz bohatsiu) ponechali aj v nasledujucom rocniku.
To len na ukazku, ako to asi ma s organizaciou a zabezpecenim na trati fungovat, ked to robia bikeri pre bikerov.
A k tym pramenom: v zapale pretekania ti ani nahodou nenapadne nacapovat si vody v studnicke. To mi ver.
Citam aj celu diskusiu na stranke organizatora a je mi na zaplakanie. Utahovanie si moderatora zo zahranicnych ucastnikov, panov v rokoch, sexisticke narazky na pubertacky...vedel som ze ma Pindo primitivny "humor", ale veril som, ze suteren este nedosiahol. Zda sa, ze uz ano. Zlaty Roman Barenyi.
A zaraza ma jedna vec. To ticho zo strany organizatorov. Ziadna reakcia, vyhlasenie, nic. Asi si myslia, ze to vyhnije. Ani si neuvedomuju, ze touto pasivitou skodia v prvom rade sebe.