INTERSPORT Stupava trophy

28. - 29. 7. 2012
MTB maratón
Stupava (Slovensko)

Propozície, Pozvánka, Reportáže, Foto, Výsledky
Zúčastnených bikerov (49)
_pali_66peter76tottiaJoNander13andyapoandywoodarmourBahnobonfobukoCraObsdakeyrasDomestikhirwilsiron.hidejamminjasopetoJohny1331kajus3KaskajaKefrinkenttaurKockakochhyluslMamutkomiloš.h636motiiMSHnomadoborpeter75PeterWPeto02Pulinorado.tilandysano.tSenorexp2000silvo824simon97sinko8888stawosteve25SueTomino115Tommy911xemanpetzuzu3011
Za chvilu pojde este komunikacny mail. A v zime, ak bude, to urcite zkomunikuje.

Ak bude.....osobne neviem ci by som mala chut, kazdeho pol roka takto sa stresovat, obhahajovat sa......jednoducho znechuti to odhodlani, chut a radost robit taketo podujatie....
Palo, aj ostatnym pevne nervy :y:
02.08.2012 - 16:15:11
00
Ak bude.....osobne neviem ci by som mala chut, kazdeho pol roka takto sa stresovat, obhahajovat sa......jednoducho znechuti to odhodlani, chut a radost robit taketo podujatie....
Palo, aj ostatnym pevne nervy :y:

Vdaka za podpopru
02.08.2012 - 16:58:06
00
Tomáš,ale stať sa to môže a čo potom keď uvidíš ako práve niekto ničí značenie,čo urobíš/te?
poprosíš ho,aby to nerobil?...ja len chcem upozorniť,že nebudete mať do činenia zo žiadnymi detmi čo nemajú po večeroch čo robiť...toť vsjo.
02.08.2012 - 21:18:32
00
ked si to tak clovek precita, ma z tho VSETKEHO zvlastny pocit
03.08.2012 - 01:37:03
00
teda LEN taka málá technická poznámka:
AK NAOZAJ NIEKTO TAK MOHUTNE ODZNAČOVAL
1. nemohol to robit sám
2. musel sa nejako dostat na "miesto činu" - predpokladam, že nešiel z mesta peši
3. robil to v noci, tzn pravdepodobne určite si musel svietil
4. predpokladám, že ked to "robil" v noci pohyboval sa asi peši - za kolko hod sa to dá stihnúť aj s dopravou tam a potom preč (nepoznám MK)

otázka
1. stihol by narobiť takú veľku škodu
2. kolko ks by ich muselo byť ?? aby to všetko stihli ??
3. je to vôbec časovo a ľudsky možné ??

atd .. atd

(tym som samozrejme nemysle to, že niekto napr na križovatke strhne 1..2.. pásky alebo tabulky)
(mimochodom všetci usporiadatelia maratonov by sa mali ist povinne pozriet napr na salzku alebo trans alp a CMS to dať do povinnosti usporiadatela takto to značiť ... tzn žiadna faborka, farba iba na asfalte a povinne X na každom možnom nespravnom mieste na odbočenie)
kto bol vie ...
03.08.2012 - 09:31:03
00
teda LEN taka málá technická poznámka:
AK NAOZAJ NIEKTO TAK MOHUTNE ODZNAČOVAL
1. nemohol to robit sám
2. musel sa nejako dostat na "miesto činu" - predpokladam, že nešiel z mesta peši
3. robil to v noci, tzn pravdepodobne určite si musel svietil
4. predpokladám, že ked to "robil" v noci pohyboval sa asi peši - za kolko hod sa to dá stihnúť aj s dopravou tam a potom preč (nepoznám MK)

otázka
1. stihol by narobiť takú veľku škodu
2. kolko ks by ich muselo byť ?? aby to všetko stihli ??
3. je to vôbec časovo a ľudsky možné ??

atd .. atd

(tym som samozrejme nemysle to, že niekto napr na križovatke strhne 1..2.. pásky alebo tabulky)
(mimochodom všetci usporiadatelia maratonov by sa mali ist povinne pozriet napr na salzku alebo trans alp a CMS to dať do povinnosti usporiadatela takto to značiť ... tzn žiadna faborka, farba iba na asfalte a povinne X na každom možnom nespravnom mieste na odbočenie)
kto bol vie ...

Na Salzke boli od nas hadam vsetci, vratane mna. Osobne sa poznam s riaditelom pretekov Martinom Huberom. Minuly rok sme mali na Salzke propagacny stanok...

System znacenia ako je tam by u nas nevydrzal. To by nas takto odznacili uplne najrychlejsie. V Rakusku ked organizator zapichne tabulku na koliku do zeme, tak dokial ju on sam od tial nevyberie, tak dovtedy tam ostane.

System znacenia ako sa poouziva na Salzke Tabulky na koliky sme skusali aj u nas. Vyskusali sme si to na jednom useku. Vysledok bol 100% odznacenie do dvoch dni. Vsetky koliky boli vytrhnute, a pohodene, znicene alebo odnesene.

Inac bol by to najjednoduchci a najprehladnejsi system, to mas pravdu.

Ked by bola u nas na Slovensku mentalita a spravanie ludi podobne ako je v Rakusku. Vsetko by bolo uplne ine. Aj v inych sferach...
03.08.2012 - 09:46:06
00
salzka nie je, až na malé výnimky (videl som možno jeden ks)
riešená na kolikoch
03.08.2012 - 09:49:56
00
salzka nie je, až na malé výnimky (videl som možno jeden ks)
riešená na kolikoch

Poslem Ti foto... Alebo niekde ti stiahnem video material, ked sa mito podari stiahnut s jedneho DVD-cka Salzky. Je tam rozhovor s clovekom co ma na starosti system znacenia....
03.08.2012 - 09:52:46
00
LL netreba rovno Salzku (bol som aj tam). Najlepšie značený maratón na Slovensku bol tohto roku v Rajeckých Tepliciach, prípadne veľmi dobré so značením to bolo aj na Orave.
03.08.2012 - 09:57:56
00
myslel som tým, že tabulka je pripevnena "elektrikarskou sk paskou" na veci spojenej pevne so zemou (ktore sa napr nedaju odkopnúť)
strom, plot, dopravna značka a podobne, iba niekedy na kolikoch, ked sa inak nedá, napr na lukach, ale tých tam vela nie je a samozrejme na každej važnejšej odbočke SEDEL na skladacej stoličke človek mal pršiplášť a dážnik :-)
03.08.2012 - 10:02:44
00
totu kolko este budete riesit?
bol som tam...znacenie na 42 km bolo OK...az na jedno miesto kde som na sekundu zavahal ale ked som zbadal foborky uz som vedel...
na to ze som sa vliekol som aj obcerstvovacky stihol plne zasobene...
vela zatulania je naozaj v tom ze sa bezhlavo zeniete za "uspechom" byt v top 10 a nesledujete znacenie...toto si myslim ja a tusim to tu uz niekto spomenul...

ja skor nechapem ako moze mat niekto na 105km trase priemernu rychlost cez 22 km/h a na 42 cez 25 km/h!!! klobuk dole chlapi...
zeny to je este inakvejsia kava... ak raz budem velky chcem aby ma ziadne nepredbehla :)
03.08.2012 - 10:30:42
00
zeny to je este inakvejsia kava... ak raz budem velky chcem aby ma ziadne nepredbehla :)

V to ani nedúfaj. Ja som sa s tým už dávno zmieril :lol:
03.08.2012 - 10:41:51
00
Ja som si na 42-ke nevsimol ziadny problem so znacenim. Maraton som si uzil, bol super, konecne za sucha, bez blata. Na BK som dostal melon, sice len slaba nahrada za vodu, ale vidno, ze sa organizator snazil, ako mohol a my pocas preteku sme necitili ziadne "negativne energie". Dojazd do ciela perfektny, jedlo tiez, na nic sa nemuseli stat hodinove rady. Uz sa mi stalo na inych maratonoch, ze som stal hodinu na wapku a to su chyby organizacie, ktore sa daju vytknut. Tu boli priam ukazkovo zvladnute. Pindo mi tiez vobec nevadil, ja mam jeho humor rad. Ale predsa vytknem jednu vec, ktora by sa mohla poriesit do buduceho roku, na ktory ak bude dobre pocasie, tiez urcite rad pridem a vsetci moji kamarati, ktori tu boli, tiez. Na maratony velka vacsina bikerov ide autom. Velka vacsina sme chlapi. Velka vacsina z nas lubi pivo. Velka vacsina sme si v cieli dopriavali nealko pivo. A to uz cca o 15:00 nebolo mozne zohnat ani v jednom stanku. A pit kadejake hnusne koly alebo podobne napoje, to sa neda... Myslim, ze by bolo vhodne, aby nealko pivo bolo capovane a bolo ho naozaj more. Urcite by slo na dracku.
03.08.2012 - 11:44:34
00
V to ani nedúfaj. Ja som sa s tým už dávno zmieril :lol:

milsu ma chces hned zaklincovat nech nevystrkujem rozky co? :) ja tomu este davam nejaku tu nadej... na svatojurskom ma predbehla iba jedna jedina...domaca slecna J :)
03.08.2012 - 12:41:49
00
Nie, len varovať :D
Len jedna? To si nejaký dobrý :y:
03.08.2012 - 12:43:57
00
keyboard_arrow_up