Kaktus bike Karloveský kros

06.09.2014
6. kolo - Župný pohár
XC preteky
Karlova Ves (Slovensko)

Propozície, Pozvánka, Výsledky, Reportáže
Zúčastnených bikerov (19)
bombtrackbrunicekcrosdodomat1DURI76fabkoGreywolfhellwingsluciatrekLukas.slLuko85mariana88miralPeterWSueTomasChvalavlsuwillZdejak
Ďakujem, snažil som sa... :-)

Tie vločky sú na raňajky tiež slabota, mám to vyskúšané. Ráno sa treba regulérne najesť, aby si mal nejaký "základ", ja odporúčam klasiku - chlieb alebo rožky so šunkou alebo syrom, v pomerne veľkom množstve. Tie vločky (ideálne nejaké fajnové zapekané s čokoládou :-) ) si môžeš dať ako "desiatu" chvíľu pred štartom, na to sú podľa mňa super a tiež si ich občas takto dávam. Tie rady typu 2 (niekedy dokonca aj 3 :fubar: ) hodiny pred štartom sa už nemá nič jesť neber vážne, sú to sprostosti.

To že sa Ti zlepšil zdravotný stav je super, ale nemusí to mať nutne súvis s tým, že sa živíš ovocím a zeleninou.
Sám bývam chorý tak raz do roka a ani to nebýva nič vážne, a to sa stravujem spôsobom, ktorý je podľa myšlienok prezentovaných na Tvojom blogu úplne nesprávny :)

Ono je samozrejme vhodné jesť aj nejaké to ovocie a zeleninu, pretože obsahujú vitamíny, antioxidanty a iné fajn veci, ale ako vo všetkom, ani tu to netreba preháňať. Aby tvorilo ovocie a zelenina základ stravy 16 ročného chalana, to je podľa mňa, bez urážky, dosť zvrátené...
08.09.2014 - 18:22:22
05
Nemusí to byť tým, súhlasím, kedže som prestal žrať sladkosti, fastfood, vyprážané jedlá atd, takže organizmus nedostáva také šupy, ono u mňa tvorí niekedy 50 percent z toho čo za deň zjem zelenina ovocie, niekedy nie, ak si dám na obed nejakú slovenskú klasiku alebo večer nejakú tú kašu, tak je to menej, zas to nepreháňam, že do úst nedám zemiak, ryžu atd... Telo nedáva nejaké negatívne signály, žeby som niečo robil zle, chorý som nebol rok aj pol, nejaké iné problémy nemám, takže nemám dôvod niečo meniť, vďaka za rady, určite vyskúšam :). Podľa mňa je potrebné pozorovať svoje telo, ak je všetko ok, tak netreba nič meniť, každý potrebuje plus mínus inú stravu, každému vyhovuje niečo iné.
08.09.2014 - 21:10:12
00
Keď Ti to tak vyhovuje, budiž, asi Ťa od toho neodhovorím :-), ale aspoň to minimálne teraz keď ešte rastieš a vyvíjaš sa príliš nepreháňaj a netlač to do nejakého extrému. Ani tie sladkosti, fastfood a vyprážané jedlá ti v primeranom množstve neublížia a pečivo už vôbec nie :-)
Už sme ale dosť mimo témy, tak by sme sa mohli vrátiť k pretekom :-)
08.09.2014 - 22:38:30
00
V sobou som bol na Zelenej stope, tak som si bol aspon dnes doobedu prejst trat. Nevedel som co mam od toho cakat, kedze tu vyssie niekto pisal, ze je to dost narocna trat. Da sa prejst vsetko bez zozadnutia/tlacenia, skoda ze tieto dve akcie boli v jeden den, mohol to byt super pretek ;) Ostre vyslapy, zabavne zjazdy, nejaky trailik medzi tym na "oddych".. za seba hodnotim trat pozitivne, buduci rocnik uricte nevynecam. :)
09.09.2014 - 11:58:37
02
pribudli fotky http://biketeam.sk/fotogaleria/karlovesky-kros
23.09.2014 - 23:09:20
01
keyboard_arrow_up