Kellys Greenbike Tour 2011

20. 8. 2011
4. kolo - Na bicykli deťom
MTB maratón
Bratislava - Partizánska lúka (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (40)
ander13bikerka40BonitobukoDANOzPKdocentik19DusoMjamminjana1janci30janoheftyjanovargaJezusJojojurajko1975JuroDkepoktmpatrikmaja148Mamutkomatts41mawosMikeeobororvaqpatoooPeto02petrikproximityR-u-d-eRaverromanxstawovankesWladixxemanpetyojoyurayzuzu3011
a preto treba nosiť trubu na rajdách :P
19.08.2008 - 19:25:14
00
S kludom...nadych - vydych

Nádych - výdych - nádych - výdych a čítam...
A čo nevidím? Však som ti to odcitoval: "pár ľudí pokope" to sú dvaja a na tú cestičku sa v pohode zmestia vedľa seba štyria, keď majú užšie riadidlá a vedia jazdiť, tak aj piati.
19.08.2008 - 19:38:27
00
Ľudia len dúfam, že tam nebudú experti s trúbami alebo niečo tak, lebo strašne to dokáže znervózniť a vyviesť z koncentrácie. Takže dúfam, že ma nechajú jazdiť si v kľude... :oops:
19.08.2008 - 19:55:29
00
a preto treba nosiť trubu na rajdách :P

kde by som ju dal? :) Na chodcov a korculiarov staci cvaknut brzdovou packou (aj tak sa niekedy zlaknu), na auta plati len flekovanie.
19.08.2008 - 19:57:58
00
Bubu37....Co sa trases sak nejdes na olympiadu.Dojdes na start normalne sa prevezes s tym tvojim mladym pokecate a za chvilu si v cíli... 8)
19.08.2008 - 19:58:25
00
Ľudia len dúfam, že tam nebudú experti s trúbami alebo niečo tak, lebo strašne to dokáže znervózniť a vyviesť z koncentrácie. Takže dúfam, že ma nechajú jazdiť si v kľude... :oops:

Zatiaľ máš len strach...... :wink:
Neboj, budeš tam, odprezentuješ sa a môžeš nasávať atmosféru :) kým vyštartujeme :twisted:
Potom už budeš počuť len fučanie :D
19.08.2008 - 20:00:30
00
A potom mozes aj nasavat...
19.08.2008 - 20:02:22
00
Ľudia len dúfam, že tam nebudú experti s trúbami ...

ortodoxny biker si strazi hmotnost (biku, nie svoju), truba su zbytocne gramy. :P
Ja osobne nemam rad hluk, ale niekedy (dost casto) treba upozornit ze idem. To plati hlavne na asfalte, v terene hrkam dost hlasno, okrem toho "mrtveho" ma vzdy pocuju vcas + ja respektujem ze nejdem pretek a snazim sa ostatnych neohrozovat. Nie je nic prijemne ked okolo teba leti "rozzureny" bike.
19.08.2008 - 20:04:07
00
Bubu37:Ako píše triki, do bezvedomia, fešáčik ta nejako odtiahne domov ak je gentleman :P
19.08.2008 - 20:04:56
00
no, ak bude v bezvedomí, 6. prikázanie sa zatrasie v základoch :twisted:
19.08.2008 - 20:20:41
00
Tu sa zo nejako zvrhlo :D :D :D .
19.08.2008 - 20:45:50
00
Jojo trasem sa. Bojím sa strápnenia... A k tej trúbe, či hulákaní alebo ja neviem akým spôsobom môžu niektorý nažhavení cyklisti na seba upozorňovať. Ja sa vždy všetkého zlaknem a na vyvedenie z koncentrácie mi stačí si vybrať zlú stopu a vedomie, že vleziem do nejakej vymytej časti trasy je dosť blbé... Pri poslednej jazde sa mi stala taká vec, že už ku koncu najstrmšieho výjazdu do kopca som vletela do vymytej koľaje, vtedy som sa splašila a zrazu som už nevládala s dychom a musela som zastaviť, ukľudniť sa a ísť ďalej... Proste dokáže ma vyviesť hocičo a aj mušky... Minule na mňa zatrúbila nejaká škodovica, no to ste ma mali vidieť. riaditkami som tak mykla, že som nevedela či sa strepem a podobne. Neznesiem keď za mnou ide biker a nervózne po vás huláka niečo typu uhni alebo stiahni sa... Na rovinke ešte ok ale pri výšľape to neznesiem... Žiaľ aj takých cyklistov som zažila a musím povedať, že sú to celkom bezohľadný ľudia. Veď poznáme pravidlo, že máme dávať pozor vždy na toho, kto je pred nami... Jeho vec, že sa za mnou tiahne, ale keď ma ohrozí tak sa s ním pozhováram(nie som človek ktorý naženie hrôzu, ale rada si vždy vyjasním veci)... Tak zajtra idem zas trénovať lebo minule to bolo dooosť zlé, čo sa týka blúdenia- moja chyba a moja nepozornosť a čo sa týka kondície- mala by som byť na tom o čosi lepšie.
19.08.2008 - 20:55:58
00
hehe tak na pretekoch sa toho "sprava" a "zľava" vcelku napočúvaš
potichu ti poviem, že neuhnúť a tým dotyčného rozhodiť je regulérna taktika
aleee zas pokiaľ nejdeš na bedňu môže ti byť jedno, či ty budeš 250. a dotyčný 251. alebo opačne :wink:

idiotov na autách, čo si myslia, že niečomu pomôžu náhlym zatrúbením, by som narážal na koly - tupé, lebo na rozdiel od ostrých orgány netrhajú, ale odsúvajú, a tak sa "narazenec" dlhšie trepoce :evil: a o motorkároch a štvorkolkároch, ktorí nám tie erózne ryhy spravidla zakladajú (obzvlášť tí prví, "je to predsa taká sranda zarezať zadné koleso 30 cm do hliny") to platí dvojnásobne
a ponechať do úplného roznesenia zvieratami :lol:
obzvlášť ma to vie nasrať ak to spraví vodič z povolania, čo by mal byť trochu v obraze, čím zdravím zmrda zo stúpania na Havran, ktorý mi z metra tou jeho rozhrkanou Karosou takúúú zahral, keď som ťahal od matta... a samozrejme že miesta mal habadej, ale div ma nelízol bokom...
19.08.2008 - 21:00:35
00
No na bedňu asi ťažko... Pre mňa bude úspech ak neprídem úplne posledná na krátkej... Najlepšie by bolo si dať slúchatká a ísť, ibaže to by sa asi moc nemalo...a ani sa to moc nedá(kam strčím mp3?). No nevadí, budem sa rozjímať nad zvukmi prírody. Ale zas bude potom sranda... :)
19.08.2008 - 21:12:07
00
He he, zvuky prírody pri štarte viac ako 200 bikerov? Neviem neviem, ale ak myslíš zvukmi prírody fuňenie, tak potom hej :D .
19.08.2008 - 21:34:45
00
keyboard_arrow_up