Triki, ty stále potvrdzuješ, že si *****. To sa mal ísť domov najesť a potom sa vrátiť na tombolu a pivo s kamošmi? Aha, tombola je len pre socanov!
K preteku: čakať vyše dvoch hodín na cigánsku a nakoniec dostať nedopočenú klobásu, to bol fakt vrchol. Ešte aj Beňo si z toho robil srandu. A tombola? Bola podľa mňa zmanipilovaná (vyhrávali čísla len z dlhej trate a podozrivo známi organizátora). A všetko dorazilo vyberanie pokút mestských policajtov za parkovanie na chodníku bo inde sa už nedalo zaparkovať. Tento nechutný záver mi pokazil všetky pekné zážitky z pretekov. Organizácia svätojurského maratónu bola o triedu lepšia. Preto žiadne pozitíva nenapíšem. Na týchto pretekoch som bol dvakrát - prvý aj posledný!
Ahoj,
nechcem vela pisat, ale Tebe sa odpisat priam ziada...
Zacnem tombolou.... Do tomboly boli dane vsetky listky, vsetkych startujucich... Ak by si dobre pozeral, viackrat tombolove listky boli poriadne premiesane.... Takze o manipulacii nemoze byt ani reci... Ja osobne som nepoznal ziadneho z vyhravajucich.... takze nechapem Tvoju poznamku, ze to boli nasi znami....
Jedlo... tak za to ospravedlnujeme, ale cakali sme podla prihlasok cca 450 pretekarov, naozaj za to nemozeme, ze sa v den preteku prihlasi dalsich 120 pretekarov, i ked sme z nejakou rezervou pocitali... Preto sme i reagovali tym, ze sme isli bleskovo zakupit klobasy, chlieb, aby sa kazdy najedol.... To ze sa cakalo na jedlo dost dlho, to do buducnosti zlepsime, tak ako i dalsie drobne pripomienky...
Mestski policajti... to komentovat nebudem... to je stat v state... Ako som sa neskor dozvedel, tak pod Cervenym mostom je to tak kazdy vikend, ze policajti si takto vylepsuju rozpocet...
Porovnavat sa so Svatojurskym maratonom, ci Stupavskym maratonom... to je neporovnatelne... kazdy maraton je iny... Ak sa Ti pacil Svatojursky maraton, je to Tvoj nazor... niekomu sa pacil zas viac Stupavsky ci nas... Kazdy ma trosku iny pohlad na vec...
Ale ako sme sa zhodli, ze nie je problem hanobit, kritizovat... ale radi by sme vedeli, co si urobil pre bikerov v BA Ty ? My sa aspon snazime to tu rozhybat, vybudovali sme 75 km oficialnych cyklotras, zorganizovali Kellys Green
bike Tour 2008, v buducnosti chceme vydat naucnu knizku Okolie Bratislavy, v ktorej by malo byt cca 25 zaujimavych cyklotras...ich mapy, popis, vyskovy profil, foto, ci ine info....
A co si dokazal Ty ? Prides sa nam pochvalit do predajne Green bike na Klincovej 35 v BA ? Radi Ta privitame v pondelok po 14,00 hod priamo v predajni, pripadne napis, kedy by si prisiel, radi sa s Tebou porozpravame, a nemusime sa pritom schovavat za rozne prezyvky...
S pozdravom
Peter Paulicky, Miro Bilik a Laco Findl