Kellys Greenbike Tour 2011

20. 8. 2011
4. kolo - Na bicykli deťom
MTB maratón
Bratislava - Partizánska lúka (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (40)
ander13bikerka40BonitobukoDANOzPKdocentik19DusoMjamminjana1janci30janoheftyjanovargaJezusJojojurajko1975JuroDkepoktmpatrikmaja148Mamutkomatts41mawosMikeeobororvaqpatoooPeto02petrikproximityR-u-d-eRaverromanxstawovankesWladixxemanpetyojoyurayzuzu3011
inak mohlo by sa doriesit to problemove parkovanie z minuleho roku, kedy tam nabehli mestski a zacali davat pokutu kazdemu rad radom, kto tam stal, to bolo dost velke -
28.07.2009 - 22:54:55
00
inak mohlo by sa doriesit to problemove parkovanie z minuleho roku, kedy tam nabehli mestski a zacali davat pokutu kazdemu rad radom, kto tam stal, to bolo dost velke -

To uz je davno vyriesene, budeme mat svojich policajtov, ktori si budu sami dirigovat parkovanie...
Urcite uz nepride k podobnej udalosti, ako minuly rok... Navyse dame tam i usporiadatela s vysielackou, aby sme to poistili....
28.07.2009 - 23:09:52
00
Zaroven, Mestske lesy nam prejdu traktorom prave tuto cast trasy, i nad Kacinom ( kde je teraz rozryta lesna cesta ) traktorom, a zrovname lesne cesty a rozsirime ich tak, aby min. 3 - 4 cyklisti mohli ist v inkriminovanom useku vedla seba... I na dalsej casti trate budeme robit upravy, aby bola trat prejazdna a bezpecna i na predbiehanie...

Laco, len to s tym buldozerovanim, zrovnavanim a rozsirovanim prosim neprezente, urcite nikto s MTB bajkom nechce v lese jazdit po dialniciach. Alebo si mam na Greenbike chystat Favorit? :)

Tu krizovatku s asfaltkou kusok pred razcestim Za Kacinom kde je z toho spraveny tankodrom sa zrovnat buldozerom celkom hodi, to uznavam, ale zrovnavat a rozsirovat aj cele stupanie od rybnika by bolo viac na skodu ako na osoh. Aspon podla mna. Kto ide na vysledok, ten sa ma na starte radit dopredu a potom v tom stupani nema problem (moze obehnut ludi este pred stupanim na asfaltke) a ti ostatni to hadam preziju. Ja som tam minuly rok predbehol cca 50 ludi bez toho aby som ich ohrozil, takze sa to da ked sa chce aj bez budovania lesnych dialnic.
28.07.2009 - 23:39:53
00
Ked to prejde traktor tie cesty, tak to bude este vacsia drncacka, ako ked to zostane take, ako je :) jedine, ze to prejde traktor s pluhom, ale nebola sa to nahodou MTB maraton ?
29.07.2009 - 08:03:39
00
Ked to prejde traktor tie cesty, tak to bude este vacsia drncacka, ako ked to zostane take, ako je :) jedine, ze to prejde traktor s pluhom, ale nebola sa to nahodou MTB maraton ?

Rozsirovat cesty urcite nebudeme... :wink: Ide o to len zrovnat nerovnosti, vymole po vode, a vyjazdene kolaje... Presne ako pises i tie nad Kacinom, a napr. i pri Sekyle. Chceme upravit minimum ciiest, len tie najviac poskodene miesta.... Upravou cesty sa rozumelo i kosenie, pilenie vsetkeho, co zavadza pri bikovani.... Ale dialnicu z toho urcite nemame v umysle urobit... :mrgreen: :mrgreen: Chceme len zaistit bezpecnost na trati, aby ju presli i deti a slabsi bikeri, a aby sme sa vyhli tej tlacenici v prvom kopci.
29.07.2009 - 08:22:35
00
Zdravim.
Dnes som si bol s kamosom prejst trat a celkom sa to dalo. Problemy sme mali len na Bielom krizi, kde sme hladali tu slucku na vychod. Nakoniec sme dobre rozhodli ist okolo ohrady na dobytok a potom sme zahli vpravo kolmo na vysoke napetie, kolmo na modru cestu a uz sme boli spet na zelenom C. Dalsi problem nastal po Kolibou. Zrazu sme vysli pri zavore na kolibe, len kusok od cervenej a pritom sme sa mali podla mapy pripojit pod zjazdovkou na modru a vyslapat si to hore lukou. Dalej nas to zvidelo od Koliby po ceste po modrej dole a opet k vysokemu vedeniu. Cize sme zase isli nejak inak, nie podla mapy. Najhorsi bol vsak koniec. Podla mapy sa malo zahnut ostro vlavo a len zbehnut dole. My sme vsak isli dalej po zelenom C a ocitli sme sa na zltej znacke pri Deviatom mlyne. Kedze tieto cesticky nepozname, tak sme sa riadsej riadili znacenou cestou ako to skusat niekade cez les, podla malej mapy co som mal vytlacenu zo stranky maratonu sme to riskovat nechceli...
Skumal som, kde sa teda stala chyba a asi to bude v tom znaceni a nie v mape. Zrejme sa nejak zmenila trat a nieje to vyznacene. Dufam ze na preteku to oznacene bude :-)
Dik.
30.07.2009 - 16:50:45
00
peto02:
Trasa maratonu je presne v tych miestach, co popisujes ina, cyklomaraton sa jazdi v tychto miestach inak, ako je vyznacena oficialna cyklotrasa. Pre preteky - maratonsku trat sluzi mapka okruhu, ktora je uverejnena na nasom webe: www.kellysgreenbiketour.sk
Ak by este nebolo nieco nejasne, napiste, rad zodpoviem... :wink:
30.07.2009 - 17:14:07
00
...enem,že či štátne lesy nechystajú cez vašu trať tiež nejakú rely akurát v rovnaký deň... 8)
30.07.2009 - 17:29:01
00
...enem,že či štátne lesy nechystajú cez vašu trať tiež nejakú rely akurát v rovnaký deň... 8)

triki:
Neboj, nechystaju, uz sme si to preventivne zistovali, snazime sa vyhnut vsetkym, i uplne nahodnym problemom... Jedine, co moze urobit paseku, je pocasie... A to nevieme zatial zabezpecit... :evil:
Ale verim, ze budete na nasom podujati spokojni.... :wink:
30.07.2009 - 17:37:37
00
OK, to pocasie si beriem na starosti ja. :)
30.07.2009 - 17:44:14
00
[quote=""
ist okolo ohrady na dobytok [/quote]

Keby Ta ten "dobytok" z ohrady nahanal tak by este pri tom kviiiikal a ceril zubky :)
30.07.2009 - 21:52:12
00
uz som tie diviaky dlhsie nevidel tam behat... a je to aj zarastene takze neviem neviem ci este ziju :D
30.07.2009 - 22:02:37
00
Šesť mladých kúskov tam majú a pekne sa množia tie prasiatka. :P
Hneď by som si jedno utečené odnésol na rajdách. 8)
30.07.2009 - 22:05:14
00
uz som tie diviaky dlhsie nevidel tam behat... a je to aj zarastene takze neviem neviem ci este ziju :D

este v utorok zili :evil: a som tam pozeral a iba som videl kvikajuce zemiaky :)

edit : cele je to tam zarastene zemiakmi a v nich behaj
u male dive svine :mrgreen:
30.07.2009 - 22:12:36
00
noo takze na jesen bude cez vikend dobry gulasik z diviny v ponuke :D
30.07.2009 - 22:21:53
00
keyboard_arrow_up