Zaroven, Mestske lesy nam prejdu traktorom prave tuto cast trasy, i nad Kacinom ( kde je teraz rozryta lesna cesta ) traktorom, a zrovname lesne cesty a rozsirime ich tak, aby min. 3 - 4 cyklisti mohli ist v inkriminovanom useku vedla seba... I na dalsej casti trate budeme robit upravy, aby bola trat prejazdna a bezpecna i na predbiehanie...
Laco, len to s tym buldozerovanim, zrovnavanim a rozsirovanim prosim neprezente, urcite nikto s MTB
bajkom nechce v lese jazdit po dialniciach. Alebo si mam na Greenbike chystat Favorit?

Tu krizovatku s asfaltkou kusok pred razcestim Za Kacinom kde je z toho spraveny tankodrom sa zrovnat buldozerom celkom hodi, to uznavam, ale zrovnavat a rozsirovat aj cele stupanie od rybnika by bolo viac na skodu ako na osoh. Aspon podla mna. Kto ide na vysledok, ten sa ma na starte radit dopredu a potom v tom stupani nema problem (moze obehnut ludi este pred stupanim na asfaltke) a ti ostatni to hadam preziju. Ja som tam minuly rok predbehol cca 50 ludi bez toho aby som ich ohrozil, takze sa to da ked sa chce aj bez budovania lesnych dialnic.