Kellys Greenbike Tour 2011

20. 8. 2011
4. kolo - Na bicykli deťom
MTB maratón
Bratislava - Partizánska lúka (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (40)
ander13bikerka40BonitobukoDANOzPKdocentik19DusoMjamminjana1janci30janoheftyjanovargaJezusJojojurajko1975JuroDkepoktmpatrikmaja148Mamutkomatts41mawosMikeeobororvaqpatoooPeto02petrikproximityR-u-d-eRaverromanxstawovankesWladixxemanpetyojoyurayzuzu3011
myslim si, ze tie bicyklove predmety si kazdy zasluzil tym, ze sa postavil dnes na start, pretoze najtazsie bolo odhodlat sa odist z domu. u nas bol taky lejak, ze som mal pocit, ze pride na pretek tak 10% prihlasenych ludi :)
pocasie sa napokon umudrilo a bolo napokon priam idealne. organizaciu hodnotim v konecnom dosledku kladne, no z nedostatkov mi neda nespomenut zanedbanu hygienu bicyklov aj pretekarov. verim, ze si to zeleni bajkeri vsimli a o rok to bude zas o nieco lepsie :)
z pozitiv by som vyzdvihol zorganizovanie preteku aj pre najmensich, ktorych to mozno motivovalo v pokracovani v cyklistickej oblasti :)
22.08.2009 - 22:42:56
00
Dost dlho som cakal ze prestane prsat, ale nakoniec som nielen riadne zmokol cestou na maraton, ale aj dosiel dost neskoro. Hned som sa zaradil, vyzliekol, vypol svetla a kym som presiel startom uz sa tam radili borci z kratkej. Ale ako som pocul na BK a teraz aj cital na fore, tak som nebol z daleka posledny.

Uz na starte som mal za sebou 11 km bez pauzy tak som zacal easy. Pomalicky som predbiehal pomalsich tesil sa na BK. Tam som si konecne oddychol rovnako easy som siel na Babu. Aby som to neprepalil tak som sa drzal bikerky, neskor bikera, co drzali dobre tempo v stupaniach.

Inak prsalo aj na trati, bolo to niekde po prekroceni cervenej znacky pri ceste spat.

Celkovo sa mi slo dobre, trat bola naozaj sucha. Az na male vynimky som vsetko vyslapal. Vratane Medvedieho udolia. Dal som ho v jednom kuse bez prestavky, len tesne pred vrcholom som mal nutenu pauzu - pozical som jednemu bikerovi naradie.

Len neviem ci som mal jest tie nektarinky. Neviem ci z nich, alebo z coho mi v zavere bolo trocha blbo. Slapat som mohol, ale radsej som siel na lahsom prevode. V celom poslednom stupani (od brodu) som tak stratil vacsinu toho co som ziskal od BK. Nevadi. Ani usek od Kamzika nie je nic pre mna. Nakoniec ma tam dobehol jeden biker. Musel som riadne dupat do ciela aby som aspon jeho udrzal za mnou.

Nelutujem ze som startoval na dlhej. Znacenie bez problemov, obcerstvenie bez cakania.
22.08.2009 - 22:57:43
00
kto chce fotky, plno ich je tu: http://pbphoto.sk/fotky/sport/Kellys%20Green%20bike%20tour%202009/album/index.html (odkaz bol v diskusii na stranke maratonu).
Videl som tam napr. lapalomu (2x), kefrin, Karin (2x)
22.08.2009 - 23:32:37
00
Hej, tie fotky od Peta su fakt pekne :wink: A hlavne rychlo zverejnene :mrgreen:
23.08.2009 - 08:44:15
00
mam dokaze som odstartoval ;-] teraz este nejaky ze som bol aj na trati by to chcelo ;-] inak ten chalanisko ma asi inu predstavivost ked to tam ma nahadzane bez ladu a skladu
23.08.2009 - 08:46:09
00
Maratonik kvalitka, fotky tiez, ved som sa nasiel a co ma tesi, predbehol som vsetky Katky :D
23.08.2009 - 09:27:42
00
Chcel by som sa vsetkym Vam, ktori ste prisli na 2. rocnik Kellys Green bike Tour Bratislava, v mene organizatorov i v mene svojom, uprimne a z celeho srdca podakovat, ze i napriek nepriaznivemu pocasiu ste prisli na nas maraton. Zaroven sa chcem i podakovat za to, ze svojou pritomnostou ste podporili i nadaciu "Cyklisti detom v boji proti rakovine", ze ste svojou ucastou podporili i tychto nasich malych velkych bojovnikov, ktori bojuju proti tejto zakernej chorobe. Samozrejme, ze Vas budeme informovat, ako sme nalozili s tymito financnymi prostriedkami, ktore sa vyzbierali i s Vasou pomocou.
Vieme, ze vsetko nevyslo podla nasich predstav, mame co do dalsieho rocnika zlepsovat.
Velka vdaka patri Vam, ze ste prisli, ze ste prekonali sami seba, a ze ste absolvovali jednu z tras v malebnych Malych Karpatoch.
Fotografie budeme postupne pridavat do sekcia "Galeria" na nasej webovej stranke www.kellysgreenbiketour.sk.
Este raz velka vdaka Vam vsetkym co ste prisli na 2. rocnik Kellys Green bike Tour Bratislava. Dufam, ze sa o rok opat stretneme na Partizanskej luke..., uz teraz sa na Vas tesi kolektiv organizatorov okolo chlapcov z predajne Green bike.
Takze o rok dovidenia...

Naposledy upravil Laco Findl dňa 23.08.2009 - 09:55:51, celkovo upravené 1 krát.

23.08.2009 - 09:40:04
00
maraton naozaj dopadol omnoho lepsie ako to rano mohlo vyzerat.. este po prichode na parkovisko sme stali pod otvorenym kufrom alhambry co silno prsalo.. a nakoniec sme vsetci videli ake fajne pocasie a hlavne atmosfera bola :) organizacia na jednicku , pani z greenbiku by si zasluzili od vsetkych junioriek pusu.. :lol:
23.08.2009 - 09:46:19
00
Včera bolo parádne, nemám sa na čo sťažovať....zážitok jak SVIŇA 8)
len škoda , že tých 100 metrov pred cieľom ako končil zjazd som sa vytrieskala a odniesol si to vyvrtnutý členok :roll: ...ale do cieľa som to už dáko dojazdila :D potom som musela skackať ako taký zajac :D

a ešte veľmi pekne ďakujem jednému z organizátorov a jeho priateľke Jarke, že mi poskytli odvoz, lebo s tou nohou by som sa asi ťažko dostala do Mlynskej Doliny :D

teším sa na ďalšie ročníky :D

BORA z BB :mrgreen:
23.08.2009 - 09:59:20
00
No ja len potvrdzujem, ze na tuto akciu greenbiku sa oplati dojst aj keby traktory padali.
Na hlavnej stanici sa nasadilo poncho a smer partizanska luka v hustom dazdi.
Ja nemam ziadnu vyhradu k organizacii, vsetko sa mi lubilo.
A tesi ma aj to, ze som cas z minuleho roka zlepsil o 64 minut :P

Heh BORA, ty si bola dobra motivacia hore kopcom na kamzik, povodne som to chcel tlacit, ale kedze si slapala na biku hore, tak si prinutila slapat aj mna. Skoda, toho clenku.
23.08.2009 - 10:55:16
00
co sa tyka hygieny, to je problem nie organizatorov, ale miesta konania....
Na Partizanskej wap-ky a prenosne sprchy asi nikdy neuvidite - chranena oblast.....
23.08.2009 - 11:35:51
00
kto chce fotky, plno ich je tu: http://pbphoto.sk/fotky/sport/Kellys%20Green%20bike%20tour%202009/album/index.html (odkaz bol v diskusii na stranke maratonu).
Videl som tam napr. lapalomu (2x), kefrin, Karin (2x)

fakt kopa dobrych akcnych fotiek, super :!: :D
o.i je tam aj kackaj,mipo, kesalp, kubo , takze kuknite :idea:
23.08.2009 - 12:01:41
00
Maraton bol zorganizovany super, o rok som tam zasa ! Znacenie - podla mna ( nehodnotim usek Limbach - Cervena znacka, ten som znacil ) no na ostatnych miestach asi najlepsie tento rok, chcelo to talent zabludit :) !

Este aj pocasie vyslo super, nebyt toho jemneho dazdiku po starte, mali sme snad vsetko, dazd, sucho, mokro, blato, slnko a este aj hmla miestami, kde inde sa da tolko toho stihnut ? :)

A aj relativne dost velke mnozstvo stravy v cieli, bageta, cestoviny, jogurtove ovsene vlocky ...

Do buduceho roku by som urcite dal kvalitnejsie cisla a aspon jeden sud kofoly navyse, prisiel som do ciela z dlhej a uz nebola :evil:

Fakt super ! :twisted:
23.08.2009 - 12:02:40
00
moj krasny, mne prejde cez komp denne niekolko 100 fotiek... takze vazne nemam moc casu sa hrat s webdizjnom a podobnym...taketo veci fotim fakt len pre zabavku :)

mam dokaze som odstartoval ;-] teraz este nejaky ze som bol aj na trati by to chcelo ;-] inak ten chalanisko ma asi inu predstavivost ked to tam ma nahadzane bez ladu a skladu
23.08.2009 - 15:26:20
00
Petko klud, on to nemyslel zle ... :mrgreen: teda asi :-P
23.08.2009 - 15:33:55
00
keyboard_arrow_up