Dost dlho som cakal ze prestane prsat, ale nakoniec som nielen riadne zmokol cestou na maraton, ale aj dosiel dost neskoro. Hned som sa zaradil, vyzliekol, vypol
svetla a kym som presiel startom uz sa tam radili borci z kratkej. Ale ako som pocul na BK a teraz aj cital na fore, tak som nebol z daleka posledny.
Uz na starte som mal za sebou 11 km bez pauzy tak som zacal easy. Pomalicky som predbiehal pomalsich tesil sa na BK. Tam som si konecne oddychol rovnako easy som siel na Babu. Aby som to neprepalil tak som sa drzal bikerky, neskor bikera, co drzali dobre tempo v stupaniach.
Inak prsalo aj na trati, bolo to niekde po prekroceni cervenej znacky pri ceste spat.
Celkovo sa mi slo dobre, trat bola naozaj sucha. Az na male vynimky som vsetko vyslapal. Vratane Medvedieho udolia. Dal som ho v jednom kuse bez prestavky, len tesne pred vrcholom som mal nutenu pauzu - pozical som jednemu bikerovi naradie.
Len neviem ci som mal jest tie nektarinky. Neviem ci z nich, alebo z coho mi v zavere bolo trocha blbo. Slapat som mohol, ale radsej som siel na lahsom prevode. V celom poslednom stupani (od brodu) som tak stratil vacsinu toho co som ziskal od BK. Nevadi. Ani usek od Kamzika nie je nic pre mna. Nakoniec ma tam dobehol jeden biker. Musel som riadne dupat do ciela aby som aspon jeho udrzal za mnou.
Nelutujem ze som startoval na dlhej. Znacenie bez problemov, obcerstvenie bez cakania.