Kellys Greenbike Tour 2011

20. 8. 2011
4. kolo - Na bicykli deťom
MTB maratón
Bratislava - Partizánska lúka (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (40)
ander13bikerka40BonitobukoDANOzPKdocentik19DusoMjamminjana1janci30janoheftyjanovargaJezusJojojurajko1975JuroDkepoktmpatrikmaja148Mamutkomatts41mawosMikeeobororvaqpatoooPeto02petrikproximityR-u-d-eRaverromanxstawovankesWladixxemanpetyojoyurayzuzu3011
môj prvý mne až nato že som ráno zaspal došiel som na poslednú chvíľu :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y:

ps1: ale ta fľaša je úplne dobrá od kelys ne jak od meridy smrad z činy ale nemal som v igelitke ten gél ale len dušu a fľašu a nejaké letáky ASI NEMÁM CHODIŤ POSLEDNÝ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ps2: ten singel som šiel 1.krat a to sa nedalo ist pomaly :y: :y: :y:
21.08.2010 - 20:55:18
00

a rad by som podakoval aj tej kocke co mi az na BK robila sparingpartnera (myslim ze cislo 54)

...ty si dobrá kocka :!:
21.08.2010 - 21:06:36
00
tak ten singel ( "patbojarska" ) je jedna z mala veci, ktora je vyslovene fun a jazdi sa to na hrubu, t.j dupe co to da...

Tak mne v jednej zakrute ubehlo predne koleso vo vyjazde vedla stopy do zrazu a uz som myslel ze letim. Nastastie som to nejak vybral (pre istotu do bocneho svahu). Chcel som dobehnut chalana predonou a proste sa to nedalo. Nemam moc najazdene a tak ked pride zatacka musim spomalit a po zatacke to zase nakopnut, inak letim von.
Viem ze pre kazdeho bikera je singel a downhill skvela vec, ale ja ich nemusim. Radsej mam rovinky a stupania a samozrejme najradsej po co najrovnejsom povrchu. Lenze to by uz nebolo MTB o ktore tu ide ;-)
21.08.2010 - 21:12:25
00
podla mna aj profici brzdia pred zakrutou... :lol:
21.08.2010 - 21:16:44
00
Tak, tak, ten singel je úplne parádny a oveľa lepší ako červená. Týmto smerom sa tade letííí... Samozrejme na hrubej. :lol: No treba uznať, že my s Romanom sme domáci a keď tade ideš prvý raz, nevieš, čo ťa za zákrutou čaká.
21.08.2010 - 21:41:10
00
caute.

zopar fotiek co sa podarilo najdete na http://www.hotsports.sk/news.php?readmore=6
bohuzial okolo 13-tej som musel vypadnut :( takze tam toho vela neni :(
21.08.2010 - 22:07:37
00
No ja som asi jeden z mala nespokojnych :-(

Minuly rok 1:41 (prvy maraton v zivote), teraz 1:55 (treti v zivote). Ludia co boli okolo mna minuly rok mali teraz o 5 min lepsi cas, neviem kde som to stratil a to pritom minuly rok bolo viac blata...

no myslím že si si polepšil, alebo aspoň nezhoršil čas.. lebo tá pridaná časť zabrala určite tých 10-15min navyše..
21.08.2010 - 22:27:19
00
Maratónik, super :y: . Nemám čo vytknúť :) , k značeniu trate sa mi ťažko vyjadruje, keďže trať poznám, ale čo som si všímal, tak faborky boli rozmiestnené výborne. Už sa teším na ďalší ročník :) .
21.08.2010 - 22:41:40
00
maratonik skvely, organizacia na jednotku. organizatori diky! :y: len to postzavodne jedlo. :?: a este mysliet aj na to, ze nie vsetci jedia maso, to vsak nebolo neriesitelne. :)
21.08.2010 - 23:19:02
00
inak taká všeobecná otázka ohladom maratónov.. čo sa robí s vecami z občerstvovačiek ktoré sa nezjedli.. ovocie, rozpolené keksíky atď?
to by sa mohlo doniesť do ciela na dorazenie :D melóny boli super, aj nektarinky, aj keď tie boli trocha tvrdšie..
21.08.2010 - 23:23:17
00
No kedže sa čaká na aj posledných pretekárov na trati a hneď začína vyhlásenie a tombola ani neni čas a priestor na tú donášku vecí si myslím,,,ale nevyhodí sa to..napr. minulý rok šli banány do jednej škôlky:)) :clap:
21.08.2010 - 23:34:35
00
tak ale napr Baba bola zbalená dávno si myslím.. a málo maratónov má jednu občerstvovačku 2x (ako BK) ale keď to má využitie tak super :) aj keď tie banány na BK už nevypadali bohvieako :D ale keď sa z toho spraví nejaká mňam kaša s piškótami :P
21.08.2010 - 23:41:25
00
3 x som zle odbočil, 2x ma stihli kolegovci vrátiť ale posledný krát som bol sám takže som si musel poslušne kopček šlapať nahor, viem o ďaľších štyroch čo zablúdili (jeden 2x, dvaja cca 10km, plus este jeden).

Zaujímalo by ma, kde ste zle odbočili.
Mne sa zle hodnotí značenie trate. Mám to tu prejazdené. Moje skúsenosti z maratónov kde som prvý krát sú, že fáborky sa vždy našli keď nebola istota.
22.08.2010 - 06:34:02
00
No vzdy to bolo nejako tak ze cesta isla rovno ale trasa maratonu prechadzala bud dolava alebo doprava na mensiu vedlajsiu cesticku a kedze sme zvyknuty na ine maratony kde na takych miestach stava bud regulovcik alebo je to prehradene paskou tak sme si v tej rychlosti odbocku nevsimli.

Napr jeden priklad ... neviem ci to tam bolo predtym znacene sipkou ze sa ide dolava, ziadnu som si ale nevsimol, ani ziadne praporky. Zbehol som to dolu kopcom a nejako sa mi to nezdalo takze som sa vracal spat a vtedy som uz videl ze pretekari odbocuju niekam do lesa. Prisiel som tam a na krizovatke vazne nebolo ziadne znacenie ze sa ma ist dolava, iba vo vnutri v lese boli asi dva faborky. Tusim tam bolo nejake blato a do odbocky bol taky hrb preto som si odbocku nevsimol. Je mozne ze som bludil preto ze nenosim okuliare a uz ani stitok takze ak sa pozeram zo slnka do lesa tak tam vidim len tmu a ziadne faborky.

Kamarat vravel ze tiez sli dvaja a niekde zle odbocili a ani si to nevsimli, videli faborky tak isli dalej a nakoniec sa vratili na cerveny kriz. Vlastne si skratili dlhu trat a museli to ist este raz (vraj nabrali 10km).

Na cervenom bol chalan, junior, domaci a ten vravel ci je mozne dva krat zabludit a ze kto to znacil
22.08.2010 - 11:10:33
00
trat poznam, ale skoro som minul odbocku na Babu. Siel som v pravom pruhu a zrazu som zrazu vlavo sipka. Inak som nemal problem. Hoci som nie vzdy dokazal vcas precitat kam mieri sipka (na soferovanie nosim obcas okuliare).

Pocasie vyslo, trat bola lepsia ako vo stvrtok a pacili sa mi aj nove useky trate. Naopak zjazd z Kamzika nemam rad, mimo preteku nevidim najmensi dovod sa tam vravat.

Zjazd z Baby do Limbachu nebol az taky zly. Padnute stromy boli pekne oznacene. Neviem preco neboli oznacene aj 2 bikerky co stali kusok nizsie. :) Kym som na ne zaostril, mohol prijst nejaky kamen, ci papek a bolo by zle. :)

Tiez som prisiel na jednu poucku. Motivacny zadok je motivacky je v stupani, ci na rovine. V technickom zjazde je znacne rozptylujuci, hoci (ci prave preto ze je) lepsie viditelny. :)
22.08.2010 - 11:45:58
00
keyboard_arrow_up