No vzdy to bolo nejako tak ze cesta isla rovno ale trasa maratonu prechadzala bud dolava alebo doprava na mensiu vedlajsiu cesticku a kedze sme zvyknuty na ine maratony kde na takych miestach stava bud regulovcik alebo je to prehradene paskou tak sme si v tej rychlosti odbocku nevsimli.
Napr jeden priklad ... neviem ci to tam bolo predtym znacene sipkou ze sa ide dolava, ziadnu som si ale nevsimol, ani ziadne praporky. Zbehol som to dolu kopcom a nejako sa mi to nezdalo takze som sa vracal spat a vtedy som uz videl ze pretekari odbocuju niekam do lesa. Prisiel som tam a na krizovatke vazne nebolo ziadne znacenie ze sa ma ist dolava, iba vo vnutri v lese boli asi dva faborky. Tusim tam bolo nejake blato a do odbocky bol taky hrb preto som si odbocku nevsimol. Je mozne ze som bludil preto ze nenosim
okuliare a uz ani stitok takze ak sa pozeram zo slnka do lesa tak tam vidim len tmu a ziadne faborky.
Kamarat vravel ze tiez sli dvaja a niekde zle odbocili a ani si to nevsimli, videli faborky tak isli dalej a nakoniec sa vratili na cerveny kriz. Vlastne si skratili dlhu trat a museli to ist este raz (vraj nabrali 10km).
Na cervenom bol chalan, junior, domaci a ten vravel ci je mozne dva krat zabludit a ze kto to znacil