LiviaZV
a čo tak podat oficialne protest vedeniu cyklomaratonu ?? napriklad...
zda sa že saldi nepopiera...TO...čo sa stalo...
18.05.2008 - 17:43:41
00
je to skvela prilezitost na to aby sa odhalili nedostatky a dobuducna sa odstranili ak teda nasimi slovenskymi pindami a dreptami uplne nedemotivujeme organizatorov od dalsej snahy udrzat SR v pohybe a neobeznu.

Suhlasim s tou prvou castou vety, je to prilezitost na odhalenie nedostatkov. A prave preto by mal organizator pocuvat tie "pindy a drepty" ako pises... Kto ste boli na Sela Maratone, urcite vam po pretekoch prisiel mail - zaverecne podakovanie, kde okrem ineho priznavaju nejake tie chyby, na ktore prisli len vdaka kritike zucastnenych a beru to ako ponaucenie do buducna, ziadna demotivacia... a uz hladaju moznosti na zlepsenie... :idea:
Ja myslim, ze sme vsetci vdacni za kazde usporiadanie maratonu, nie je to jednoduche, nieco malo o tom viem... Ale tiez si nemyslim, ze by usporiadatel nemal pocuvat popretekove ohlasy.
18.05.2008 - 17:44:57
00
o nedostatku alebo neochote sponzorov to urcite nie je - kto vie sponzorov si najde - vid napr. maraton v Sulove (za rovnake startovne).

Ktovie ako tych 180.000,- zo starovneho nakoniec skonci - ucet za teplu vodu to isto nebude ;-)
...mozno nakupia material na znacenie trate buduceho rocniku :lol:
18.05.2008 - 17:50:12
00
LiviaZV
a čo tak podat oficialne protest vedeniu cyklomaratonu ?? napriklad...
zda sa že saldi nepopiera...TO...čo sa stalo...

Nie, vsak naco by to bolo dobre? :) som aj Saldi napisala, ze nech to neriesi s organizatorom. Ja fakt nepotrebujem niekoho dodatocne diskvalifikovat, resp. ziskat nejaky ten bod ci dva... peace :!:
18.05.2008 - 17:53:44
00

Nie, vsak naco by to bolo dobre? :) :!:

napriklad na to, že si ludia musia uvedomiť, že pravidla sú na to, aby sa dodržiavali (aspoň v športe, amaterskom) by sa mohli a mali :-)
už ten štart .. RUSI sa tlačili s modrým číslom dopredu a kašlali na všetky upozorňovania, keby bol "moderator" zahlasil....
...kto je neopravnene v prvej skupine bude automaticky DSQ...asi by to vyzaralo trošku ináč....
ale ak sa budu všetci tvarit, že sa nič nedeje a je to OK...tak neviem neviem... čo všetko by mohlo nabúduce niekoho napadnúť...napríklad :shock:
18.05.2008 - 18:02:34
00
Vazeni k hodnoteniu a poradiu..vlani sa vyskytol zavazny problem v brezne kto ste boli viete. vyrieslio sa to. diskusie na temu jazdim pre radost su fajn a tak to ma byt..ale toto je poharovy pretek a seria. ma iste pravidla a ked sa porusuju niet o com diskutovat..takze prispevky "livia o co Ti ide nie su na mieste"
odporucam precitat
http://www.cyklomaraton.sk/modules.php? ... page&pid=5

takze moj nazor organizator by mal zabezpečť úpravu poradia, po podaní protestu resp námietke zainteresovaných. je to súťaž a pravidlá sú na to aby bol poriadok.keď si niekto skráti trať (úmysel nehodnotím) bohužiaľ jeho smola, myslím že computer máme všetci a vcieli by mu malo byť jasné že to asi celé neprešiel. taže je na mieste mail organizátorovi nech to dá do poriadku. lebo takéto prípady sa namnožia a čo po tom, načo je súťaž, to može byť už len cyklovýlet.

jednoznačne treba skvalitniť prácu regulovčíkov značenia atď, ale aj samotní preteári by si mali byť vedmí že keď mám málo km asi som niekde išiel mimo nie??
18.05.2008 - 18:02:57
00

Suhlasim s tou prvou castou vety, je to prilezitost na odhalenie nedostatkov. A prave preto by mal organizator pocuvat tie "pindy a drepty" ako pises... Kto ste boli na Sela Maratone, urcite vam po pretekoch prisiel mail - zaverecne podakovanie, kde okrem ineho priznavaju nejake tie chyby, na ktore prisli len vdaka kritike zucastnenych a beru to ako ponaucenie do buducna, ziadna demotivacia... a uz hladaju moznosti na zlepsenie... :idea:
Ja myslim, ze sme vsetci vdacni za kazde usporiadanie maratonu, nie je to jednoduche, nieco malo o tom viem... Ale tiez si nemyslim, ze by usporiadatel nemal pocuvat popretekove ohlasy.
:D ano samozrejme ze urcite je treba kritika to nepopieram inak by to ostalo na mrtvom bode popripade by to bolo este horsie ale nezabudaj ze Sela je tak troska uz komercnejsi maraton tam ide uz o zisky a o udrzanie si zakaznika cisto cisty marketing. Preto sa uz ani nesnazia ziadny cesky maraton hlavne klatovy na cele uz nako netahat profesionalov lebo vedia ze to kto im plati je bezny biker. Samozrejme :D v ziadnom pripade nediskriminuju ziadnu kategoriu.

Ale tie hajzle mi tam chybali a jeden stanok na pivo to bol velky velky velky nedostatok :D. Vdaka tomu je Povazska opat o trocha posranejsie mesto. :twisted: muhaha

Takze co sme sa dozvedeli je to ze kritika je dobra a takisto by sme si aj my bikeri mali vstupit do svedomia a trocha sa ukaznit.

PS: Hypernova si bude od tejto akcie zamykat hajzle na velky zamok. :D
18.05.2008 - 18:13:49
00
predpokladam ze Saldi zaujimalo kolko km ma do ciela a ajhla paska..a pan Tarabek asi nuluje resp na luke pretaca kolesom aby najazdil :DD
18.05.2008 - 18:19:52
00
Livia neboj, Saldi ta v celkovom hodnoteni serie fakt neohrozi takze body riesis uplne zbytocne. Na bedni nebola, nespravila to naschval, tak wo co go?

mily stax ide o body do serie !!! o to "go" nic osobne..
18.05.2008 - 18:24:01
00
stax nechcem sa do teba navazat, ale tvoje vyjadrenia sa mi zdaju velmi odvazne. jednoducho sa to stava a bude sa to stavat, pokial budu na slovensku ludia ktory budu chciet sabotovat preteky. ako priklad uvediem svaty jur kde organizatori prirpravili pekny pretek, snazili sa a podla mna im to aj vyslo. ale nasiel sa debil ktory zacal na trat vytahovat popadane stromy. niektore sa dali preskocit, ine nie. viem ze tam niekto na nich napriklad urval aj prehadzovacku. V cieli kazdy o tom vedel ale nikto nemal sancu nic proti tomu spravit. takze tak... peace

edit: aj ked je to pesimisticka predpoved, verim ze to nieje posledny problem ktory sa vyskytne tento rok. bohuzial...

po skusenostiach z vlkohronu mozem povedat to iste vlani bolo pokradnute znacenie den pred pretekom a prehadzane smerovniky...! satt sa moze kadeco pri max snahe(neobhajujem ..) ludska zloba je nekonecna..alebo skor zlomyselnost
18.05.2008 - 18:26:53
00
sorry za OT - k tej Šele, o akej komerčnosti sa tu bavíme? To že to niekto dokáže zorganizovať akciu pre 1800 ľudí, so všetkým čo k tomu patrí, so záujmom médií a ja si odtiaľ odnesiem skvelý športový zážitok, to je ten komercionalizmus? Určite nie, pre mňa je to profesionálne odvedená robota!
18.05.2008 - 18:43:31
00
:D ano presne to je komercia a marketing. Vytvorit zazitok pre masy ktory radi navstivia aj dalsi a dalsi rok. Proste si buduju vo svojich zakaznikoch loajalitu. Ale nechap ma zle ja to nehanim naopak velmi rad by som bol aby tomu bolo tak aj na Slovensku. Ale bohuzial sa to akosi u nas nevie zatial tak vyriesist.

Ked trhnu na jednom rocniku od 800 do 1500 k tak to sa potom riesi kvalitny maraton z takeho velkeho budgetu (rozpoctu). To je proste moj pragmaticky pohlad na cely problem.

Ale zase v Cechach sa ludia akosi viacej daju na taketo srandy a beru to ako zitok a nie ako vyhodene peniaze. Proste na Slovensku je situacia ina na sporte sa celkovo zgrli. To vidiet aj na detoch. V cechach ma skoro kazde dieta na bicykli prilbu kdezto u nas to castokrat rodicia pokladaju za zbytocny vydaj a najradsej by na hlavu ich zverenca dali hrniec ked uz sa neda inak a to je jedno ci je to zakon alebo nie.

Proste ludia a mentalita spravia vela a naka minoritna odklona co sa rada vozi na bikoch to tak skoro nezmeni. Preto vela zakaznikov uprednostnuje Cesky trh pred Slovenskym ked uz to musim tak drsne ekonomicky povedat. Radsej pojdem na Krala Sumavy alebo na Selu lebo viem ze to bude zabezpecene a super znacene a ludia budu vo vyjazdoch, zjazdoch a brodoch tlieskat o dusu nez pojdem na slovensko kde sa v hore na teba drevorubaci zubia ze preco im rusis pobedny spanok a ludia na teba plestia oci ze co im zavadzas ked idu na hriby a pod. A nehovoriac o sedliakoch co den pred maratonom vyrazia do hory kradnut faborky a skryvat znacenie a radovat sa z toho ako jazdci bludia.

V cechach sa mi stalo ze Rybari upravili trat tak aby im to islo rovno popred grilovacku a pivnu zabavu a popritom povzbudzovali a kricali dotoho. Treba im vsak uznat ze ten vystrelok neviedol k ziadnemu bludeniu.
18.05.2008 - 19:51:54
00
predpokladam ze Saldi zaujimalo kolko km ma do ciela a ajhla paska..
ano, cudovala som sa, ze som uz v cieli, no nerobila som s tym nic, nakolko nemam vo zvyku pozerat kolka som skoncila a kolko bodov ziskala. naozaj na tomto maratone zlihal start ako aj regulcici.. a tak som si s mojimi najazdenymi 25 (26) km nic nerobila..
ako som uz vyssie pisala, napisala som organizatorovi a cakam na odpoved..
18.05.2008 - 19:52:47
00

Nie, vsak naco by to bolo dobre? :) som aj Saldi napisala, ze nech to neriesi s organizatorom. Ja fakt nepotrebujem niekoho dodatocne diskvalifikovat, resp. ziskat nejaky ten bod ci dva... peace :!:

Livia ako by si ziskala body tym ze Saldi diskvalifikuju? :shock:
18.05.2008 - 20:00:00
00
Už to prosím neriešme, je na organizátoroch ako sa k tomu postavia, oni sa majú v prvom rade postarať o to aby bolo všetko tak ako má byť 8)
18.05.2008 - 20:07:15
00
keyboard_arrow_up