:roll: NO ako to tu tak čítam, asi sme dobre urobili, že sme nakoniec vynechali tento maratón v MTB sérii.
:lol: Aj sme poškulovali s chalanmi z nášho MT Biker klubu po tomto maratóne, predsa len niečo nové v sérii, ale našťastie dvom borcom z našho klubu do toho niečo prišlo, tak sme nešli.
:cry: Je mi veľmi ľúto pána Jankoviča, veľa krát sme sa s ním v cieli rozprávali o bikoch a tratiach, ale už sa asi neporozprávame. A dosť ma to hnevá, keď si ujmu na zdraví nezapríčinil vlastnom chybou. Odstrašujúca nezodpovednosť jedného z organizátorov.
Bol by som rád, keby ľudia, ktorí majú na starosti Cyklomaratónsku MTB sériu, nemyslím konkrétnu organizáciu jednotlivých maratónov, ale tých ktorí majú na starosti rozhodovanie o tom, ktorý maratón zaradiť do série a ktorý nie, aby si určili určité podmienky, ktoré jednotlivé maratónske akcie musia splniť a aké služby pre nás účastníkov musia poskytovať. A jednoducho byť nekompromisný, aj za cenu menšieho počtu maratónov v sérii.
:arrow: Ide mi jednoducho o to, aby sa zo značky CYKLOMARATÓNska MTB séria stala značka, ktorá zaručí určitú úroveň celej akcie od plynulej registrácie, cez dobre organizované bufety, sprchu s minimálne letnou vodou, štandardnú stravu (žiadne výmysly starej matere) až po dobre značenú a hlavne bezpečnú trať bez aut a traktorov).
NIE nechcem zatracovať teraz Považský MTB Maraton, podľa príspevkov na fóre súdim, že tam bolo naozaj veľa nedostatkov, ale dal by som organizátorom ešte šancu, určite je to krásna trať aj keď som tam nebol. Dúfam, že sa organizátori poučia z vlastných chýb a na budúci rok bude celý maratón organizovaný na vyššej úrovni ako tento rok.

A už prestante špiniť na maratón Zelená Stopa SNP. To čo sa tam stalo v roku 2005 je naozaj hrozné a myslím si, že organizátor sa poučil. (!! nie som z BB a ani nič ma s týmto mestom nespája!!) Od vtedy už veľa vody pretieklo dole Hronom a aj organizácia Zelenej Stopy SNP sa zmenila k lepšiemu. Podľa mňa je to pekná trať v krásnej prírode. Je len škoda, že mesto BB sa trošku viac neangažuje pri organizácii tejto akcie. Zrejme im je ukradnutý šport a turizmus v ich meste.
19.05.2008 - 07:47:38
00
Na maratóne som nebol, aj keď chalani od nás sa nejako nesťažovali, až na značenie, ale nedá sa mi vyjadriť ku tým predchádzajúcim asi 7mim stranám. Zopár ludí si tu nahnalo celkom pekný počet príspevkov :) riešil sa tu zaujímavý problém ohľadom saldi (dosť rýpavé príspevky), ktorý skončil v štýle veď ja nič, ja muzikant. Ano úsmevné. Spomínal sa tu pán Tarábek. Aj keď nemám ani šajn o tom kto to je, nedá mi nereagovať na ďalšieho aktívneho prispievatela

..a pan Tarabek asi na luke pretaca kolesom aby najazdil :DD

Neviem či sa niekedy zamýšlaš nad vecami, ktoré píšeš (lebo si ich tu napísal celkom dosť), ale skús sa zamyslieť nad týmto, čo si vypotil.
19.05.2008 - 09:16:59
00
Jedna fotka z galérie za všetky :cry: pretekári z krátkej čo mali byť niekde vzadu a ten bez prilby....no comment

www.katesport.sk
19.05.2008 - 09:41:24
00

Tak včera som ťa spoznal až počas odjazdu, ale dosť som pochyboval, či tie bajky na streche ustoja tvoj štýl jazdy až do VT :D 8)

no ono to je tak uz si na mna zvikly :) takze sa na streche drzia vsetkym cim mozu. ale ne inac jazdim "pomaly a bezpecne" maximalne 190 viac mi to auto neda :?
19.05.2008 - 09:46:58
00
Jedna fotka z galérie za všetky :cry: pretekári z krátkej čo mali byť niekde vzadu a ten bez prilby....no comment

http://www.katesport.sk/povazska2008/Pi ... C00661.JPG

Na tomto mieste uz ta slecna v spodaroch bola davno odpojena od davu, takze tu uz mohol byt hocikto hocikde. Aj ked viem, ze to bolo pomiesane, tato fotka je ciste zavadzanie :) :) :)
19.05.2008 - 09:47:33
00
dutch: no vidis, sledovali ta lebo si isiel prilis rychlo,.. a este si ich aj striasol.. kolko koni sa v tebe skryva ? :lol:

Iba jeden vôl :twisted:
19.05.2008 - 10:00:59
00
Aký bude štart, to písal cyklofest na tretej strane tohto fóra. Každopádne mohli vytlačiť jednu A-4 z Wordu a dať to do tašiek, pretože pred štartom to z reproduktorov nemusel každý zaregistrovať a na fóre nie je každý od rána do večera . Predpokladal som, že po manifestačnej jazde / na ktorej by nemuselo byť vlastne nič zlého / to jednoducho zastavia a naostro odmávajú v troch vlnách. Keď "velenie" červených zakričalo slečne v spoďároch - "tak ich pusti", predpokladám, že to prekvapilo viacerých. Koľko modrých bolo medzi červenými sa môžeme len domnievať. Z tohto pohľadu vidím výsledky naozaj ako dosť diskutabilné.
Čo sa týka polemiky o nejakej samokontrole ubehnutých kilometrov. Vlani usporiadateľ pred štartom avizoval, že trať musel skrátiť na dvadsaťpäť kilometrov z dvadsiatich siedmich. Nakoniec to bolo horko, ťažko dvadsaťdva, takže tomuto by som nejakú váhu neprikladal. Na niektorých pretekoch sedí komp s rozpisom, niekde až tak veľmi nie.
Každopádne by som, na mieste usporiadateľa zvážil, koľko kabaretu znesie pretek ako taký.
19.05.2008 - 10:07:59
00
To by ma teda zaujímala fotka tej slečny v spoďároch, keď bol taký posraný štart. Dajte foto prosííím. 8)

... a ten bez prilby....no comment

takých s číslom je tam viacej ...
19.05.2008 - 10:16:09
00
www.cyklofest.sk video na úvodnej stránke, slečna celá v bielom.

Inak navrhujem diskvalifikovať všetkých z krátkej trasy čo boli pred posledným pretekárom s červeným číslom pri vjazde do Považskej Teplej :lol:
19.05.2008 - 10:37:57
00
Inak navrhujem diskvalifikovať všetkých z krátkej trasy čo boli pred posledným pretekárom s červeným číslom pri vjazde do Považskej Teplej :lol:

OK, tak ich teda podme diskvalifikovat. :) Mas navrh ako by sa to dalo vyriesit?? :) :) :) Inac, pocujte. ja som tu taky novsi, co keby sme si sem dali kazdy fotku z maratonu, aby sme vedeli, s kym sa bavime.. lebo ja vas nepoznam... teda dutchmana uz ano :)
19.05.2008 - 11:00:04
00
predpokladám, že ked je niekto DSQ tak sa posúva poradie a automaticky aj body.....
precitala som si ako sa rataju body (doteraz som to naozaj nevedela) a mozem ta ubezpecit, ze sa mylis
LiviaZV
a čo tak podat oficialne protest vedeniu cyklomaratonu.
citat z organizacnych pravidiel: „Protesty sa predkladajú riaditeľovi preteku spolu so stanovenou finančnou čiastkou (určujú si ju organizátori preteku).“ Ja som to urobila bez toho, aby ma niekto vyzval, upozornil na to, na mala si to urobit ty a nie ja.
Ja toto uz neriesim, ale skusim nieco vymysliet na Stefanika, aby bol predsa len nejaky ten bod ci dva
ak by som mala za tento pretek ci uz 300 alebo 0 bodov, s tvojimi 809,85 bodmi sa naozaj uz nic nespravi.. naozaj neviem ako mozes ziskat dalsie dva-tri body za maratón v P.Bystrici. Ked na to pridem, dam ti vediet.
Nemam v kompetecii zasiahnut do vysledkovej listiny a prepisat moje body. Moj mail urceny organizatorovi Cyklofestu bol asi odignorovany a odpovede sa na nedockam..
No kedze si s tym zacala, bola by som rada, keby si to dokoncila. A nie najskor napisat odkaz pre mna hrubym velkym pismom a po par prispevkov napisat neries to.
19.05.2008 - 12:40:59
00
" navrhujem nezapočítavať body nikomu " ako tak čítam bolo by to najideálnejšie riešenie.
19.05.2008 - 12:45:41
00
" navrhujem nezapočítavať body nikomu " ako tak čítam bolo by to najideálnejšie riešenie.

Mas pravdu. Kto to oznami Rusom?? :lol:
19.05.2008 - 12:47:02
00
Inac, pocujte. ja som tu taky novsi, co keby sme si sem dali kazdy fotku z maratonu, aby sme vedeli, s kym sa bavime.. lebo ja vas nepoznam... teda dutchmana uz ano :)

Ja už som svojou prispel pár strán dozadu, ak chceš fotky musíš sa predstaviť aj sám 8)
19.05.2008 - 12:57:08
00

Mas pravdu. Kto to oznami Rusom?? :lol:

v dnešnej dobe :?: že by poštovým holubom :?: :lol:
19.05.2008 - 12:59:20
00
keyboard_arrow_up