:D
:)
:(
:o

FOTKY kde inde ak nie na: http://www.katesport.sk/povazska2008

pozerajte, hľadajte, trénujte

:lol:
17.05.2008 - 22:11:59
00
no zda sa, že organizátor mal velké IDEÁLY...
ale vysledok tomu ani trošku nezodpovedal :evil:
škoda...
okrem toho, že som cca 15 min zakufroval :P
ale to je asi LEN moj problém
vedenie cyklomaratonu by MALO minimálne zdvihnut prst !!!
a p. Jankovič mal samozrejme stát na bedni na mieste z ktorého ho "zostrelil" ...... ORGANIZÁTOR...samozrejme aj s bodmi do série
ináč ani ten spííííker nebol až taká veľká výhra, a o "bielej medvedici"
čo značne neuspešne organizovala štart...radšj pomlčim :P
okrem iných lahodok som napriklad predbiehal DVOCH bez prilieb !!! (na 60.tke)
17.05.2008 - 22:22:25
00
Este z tej lucky som volal matt-ovi, ze odstupujem, cakal som od neho pohladenie duse a obrovsky sucit, a on mi odpovedal: "No parada, mas z toho drahovy special :twisted: :lol: :lol: :lol: ".

:oops: nic ine ma v tej chvily nenapdlo, sry kamo ( to tak dopadne ked ma zobudis z poobedneho spanku :lol: ) ...len uz ma postupne zacinaju srat tie Shitmano vyrobky :cry:
17.05.2008 - 22:50:03
00
dutch: aj z nasho klubu jeden strhol orech, takze si nebol sam.. a ver mi ze jeho to mrzelo viac, kedze obhajoval minulorocne vitazstvo (na kratkej)..

jezus: ze spominas tu zelenu stopu, vies kto tu v P.Bystrici vyhral dlhu trat ? :)
17.05.2008 - 23:08:17
00
Panko si chrapka a my tam makame v jeho farbach :twisted: :lol:

Nastastie pracujem s technikou, takze si nerobim iluzie o nepokazitelnosti akychkolvek, aj drahych vyrobkov. V pohode, dame to dohromady :wink:

Dury, urcite vies co ma mrzi najviac :wink: :evil:
17.05.2008 - 23:08:55
00
jezus: ze spominas tu zelenu stopu, vies kto tu v P.Bystrici vyhral dlhu trat ? :)

Uz som si pozrel... 8)
17.05.2008 - 23:10:30
00
Dury, urcite vies co ma mrzi najviac :wink: :evil:

myslim, ze viem, ale tiez viem, ze mas dobre nasliapnute, aby sa ti to v blizkej buducnosti podarilo, aj ked budem sa branit :lol:
neviem na com si dnes fical, ale fakt si tie kopce slapal nejak neprirodzene rychlo, potom sa necuduj, ze strhavas orech.. :roll:
17.05.2008 - 23:33:19
00
Som dnes fical na myslienkach na ospevovanu Placku bacu Ondreja (po slovensky obycajny slaninovy posuch), ktoru ale akosi nema kto zjest :lol:
17.05.2008 - 23:37:33
00
...dones...ja som dost hladny :D ..asi idem kuknut ako sa ma chladnicka :P
17.05.2008 - 23:40:27
00
Odlozim Ti teda, aj ked priznam ze ani navstevu po dvoch pivach moc neoslovil :lol:
17.05.2008 - 23:45:26
00
tak k organizacii bolo povedane dost, sa radsej nevynadrim.
na trat, na moj vkus asi dost vela asfaltu, predsa by to mal byt mtb maraton :evil:
no a jedneho skoro vitaza dam
inac ostatne foto co sa mi podarilo nafotit tot tu
http://picasaweb.google.com/konnky/Mara ... kaBystrica

Prílohy:

dutch skoro vitaz.jpg
dutch skoro vitaz.jpg 113.73 KiB thumb_up0thumb_down

18.05.2008 - 02:44:52
00
Nestojí mi za to pokračovať v negatívach, takže aspoň nejaké to cielové foto: :wink:
na fotke dokonca i Juraj, ktory konecne zistil, kto je katko :P ; mna tiez na trati oslovilo par ludi, ktori sa tvarili, ze ma poznaju, tak som pekne odzdravila.. a v cieli som zistila, ze su to vlastne ludia z fora ;)
skúste uhádnuť kto to je :lol: :lol:
takych tam bolo dost, o.i. aj ja – 4 modriny a viac ako 50 skrabancov od trnia. Dovod: diera na rovnej ceste :? nevybrala som ju :roll:
18.05.2008 - 08:54:57
00
Tazko mi hodnotit uroven tohtorocnych maratonov, sezonu na mtb som otvoril az v PB ale z usporiadatelov som naozaj sklamany, nebudem opakovat co bolo napisane vyssie.. snad len dodam, mohli zlikvidovat tie oraznove znacky ekoaktivistov, v zjazde na asfalte pod sulovom sme spolu s koelegynou ktoru tymto pozdravujem zatocili vlavo a slapali mimo, podla toho co nam zakricali protiiduci civilisti to pred nami tymto smerom zalomili este minimalne dvaja dalsi jazdci..
n atrati sa mi stratil kolega (teda hned na starte) a nasiel sa az okolo 18tej, kym sa vymotal a nasiel cestu do PB asfalt) naslapal myslim 88km, Stefanm pozdravujem Ta ytmto a verim, ze sa nehnevas ze som Ti vyhovoril modru a zlomil Ta na cervenu :)
18.05.2008 - 09:01:53
00
no tak sa na vas tesim ... zajra nas spoznate podla vranovskej SPZ a dobrej hudby :twisted:

Tak včera som ťa spoznal až počas odjazdu, ale dosť som pochyboval, či tie bajky na streche ustoja tvoj štýl jazdy až do VT :D 8)
18.05.2008 - 09:13:51
00
Tak aj ja pridavam par mojich fotiek, je to z trate nad cintorinom uz pri dojazde do ciela. Kto je trodku rozmazany, siel moc rychlo.. :evil: :wink: http://picasaweb.google.sk/mtbsaldi/Pov ... rica200802
18.05.2008 - 09:53:43
00
keyboard_arrow_up