Cawte, chystate sa niekto do Krakowa na maraton, co je v ramci IMS?
velmi strohe infos je mozne najst tu http://www.mtbmarathon.pl/index.php?action=08&id=info, vela prace s propoziciami si teda nedali, teda aspon ja som nenasla viac...
a prihlasovanie je mozne cez http://www.sportchallenge.cz/
05.08.2008 - 11:53:48
00
no tak ja sa tam chystam dufam ze bike bude dovtedy uz v poho a pokial viem tak sa prida este minimalne 5 clenov BTVT teda aspon dufam
05.08.2008 - 11:56:53
00
Uz som prihlaseny ale kedze je to po KE a tam chcem ist dlhu tak tam idem viac menej koli dresu a zvolil som najkratsiu trat 30km myslim ze tam je .... ale chcem ist ... TO BUNO: nech ta ani nenapadne nedokoncit seriu ... ano vyhrazam sa :lol: :lol: a takto verejne :twisted:
05.08.2008 - 12:16:35
00
Este som zabudol neviete ci niekde treba vybrat velkost dresu alebo az tam ? nikde som to nenasiel ...
05.08.2008 - 12:18:13
00
Este som zabudol neviete ci niekde treba vybrat velkost dresu alebo az tam ? nikde som to nenasiel ...

navrhujem hodit rec pocas Horala s Ivanom Zimom, samozrejme, ze len kvoli dresu ist do Krakowa nemusis, ak si absolvoval tri maratony pred tym... ak si ho neprevezmes, bude ti zaslany, alebo zvolime Ivana, aby prevzal dresy vsetkym, kto bude chciet... aj so spravnou velkostou...
05.08.2008 - 13:15:28
00
Jaaaj tak to som nevedel tak ak bud taka moznost dohodneme sa na HORALOVI ak nie tak pojdem ....
05.08.2008 - 14:22:16
00
no ja tam chcem ist aj tak aj koly dresu ale aj preto ze v polsku som este nebikoval :) bike je na spravnej ceste k funkcnosti taze dufam ze sa tam vidime a to okrem nas uz nikto neche ist?

halooo piste kto pojdete. :twisted:
07.08.2008 - 08:09:22
00
Najwyższy punkt: 385 m - to sa ani nespotíte...
07.08.2008 - 09:37:21
00
no tak odpretekany aj tento maraton este vzivote som nieco take nezazil ... laminovanie cisel rano pri prezentacii dlhe a nepohynajuce sa rady ziadne propagacne materialy a predmety. stres hruza des, no proste poliacy to totalne nezvladly 5 slovom pät cien v tombole. hanba nato ze zaver IMS. polsko nikdy viacej.

Ale ten nas vylet mal aj dobre stranky ... krakov je pekne mesto a ohladom maratonu no trasa na mini co som siel pekna a rychla a vela cien pre vytazov je take male + co tomu maratonu davam.
01.09.2008 - 12:31:30
00
Doslova orgnizacne nezvladnuty pretrek. Pri dlhom cakani v nekonecnom rade pri registracne som si pomyslel, no ved nemam dopredu uhradene tak si nieco vytrpim, chcel som sa utesit, no ked som zistil ze problemy pri prezentacii mali aj polsky bikery co to uhrali mesiac vopred ta fasa.

5 minut pred planovanym startom mi po prilozeni chipu ukaze system ze idem na uplne inu trasu aku som chcel...... :shock: :shock: :shock: pozeram na to , ta super.....zase si odstat rad......sekundu pred startom ho posunuli o 15 min neskor.... hah ahah a ale rady stale dlhe..... hahahaha ah aako maximalne vtipna organizacia...

pri prezentacii som dostal jeden 150 ml dzusik (odhadujem ze za 5 SK, uz prehanam) nic viac ...ani taska, ani letak , ani nic..... startovne cislo som musel prosit aby mi ho par minut pred startom este predierkovali...to som uz 3 krat mal vystat ten nekonecny rad :lol: :lol:

konecne sme na starte....na konci...este aj za tymi co mali startovat v dalsej kategorii.... ako vazne vtipne....tak sa predierame dopredu.....akoze dopredu ... ozval sa vystrel , a cakame 5 minut kym sa pohneme....ako bolo to na chipy, takze nestratili sme "skoro nic" iba to ze som musel obehnut par stovak vyletnych bikerov v bermudach ... :lol: :shock:

ohladuplnost PPJ (pomalych polskych jazdcov) na trati ==== minimalna.... a na singloch sa obehovat nedalo :lol: :lol: :lol:

na kruhovom som musel zastavit a davat prednost v jazde...nevadi...avsak ked mi policajti tesne pred cielom pustili premavku predomna a som musel zastat...to ma poriadne na.... .. .. . .. .

znacenie poslednych 500 m pred cielom hanba, otras.....

tombola = 5 cien (pat cien ) pre tu hrbu ludi.... max vtipne

Inak celkom pekna trat, hrava, rychla a kopec dobrych privlastkov..

PS: nechcem aby tento moj prispevok nejako niekoho urazil, ale to su moje dojmy a posrehy

PS 2: Krakowsky maraton na buduci rok, jedine ak budem musiet kvoli dresu IMS....inak never!!!
01.09.2008 - 13:00:16
00
Tak pridavam aj ja zopar dojmov z tohto maratonu...
Po absolvovani Kosickeho maratonu sme zostali v KE, v nedelu rano o 5hod. sme sa vybrali smer Krakow. V Zdiari ukazoval teplomer 3 stupne s tym, ze si mame davat pozor na poladovicu :lol:
Kedze webka Krakowskeho maratonu bola "skvelo" pripravnena, nevedeli sme presne, dokedy sa musime zaregistrovat. Na prezentacii sme stali cca 35 minut a to sme boli druhi v rade, ale polska slecinka sa predsa musela v case najvacsieho navalu pretekarov aj napapat. Za 25 eur sme dostali cislo s cipom (ktory plati na celu polsku seriu a ktory si mozme nechat, huraaa), mineralku a uz spominany dzusik :shock: o IMS serii nemali na prezentacii ani sajnu...
O 11:30 (presnejsie o 11:50 start trate mega 64 km). Za prvu hodinu sme mali za sebou vyse 20 km, takze slo sa dost rychlo ale v spolocnosti mnozstva polskych pretekarov aj dost nebezpecne... Hoci pisu prevysenie na trati mega cca 1 420 m, nebolo tam ziadne dlhsie stupanie, a ked sme prisli k nejakej technickejsej casti (tym chap - zopar volnych kamienkov v mierne strmsom stupani), vacsina z mnozstva polskych pretekarov zisla z bajku a tlacila v "idealnej stope" :evil: Kedze na cca 50 kilometri mi praskla lyzina na sedle, na zaverecnych 15 km som si uzila jazdu zo sedla :?
Trat sa nam ale celkovo ako tak pacila, aj ked je to nieco uplne ine ako nase maratony. Bonusom bol prejazd ZOO na zaver mega - to bola asi najtechnickejsia cast... :D
Myslim si, ze si organizaciu nasich maratonov mozme vazit - v porovnani s chaosom rano pri prezentacii tohto maratonu, v porovnani s obsahom startovneho balicka, v porovnani s vybavenim na obcerstvovackach a to uz nevravim o tom, ze organizator o sprchach pre pretekarov asi ani neuvazoval (teda aspon na mna kukal ako na blbu, ked som sa opytala, ze kde su sprchy...). A aj ked na vsetkych tratiach startoval celkom slusny pocet ludi, na zaverecnom vyhlaseni ich bolo len zopar (asi vedeli preco, o tombole sa tu uz pisalo...). o vyhlaseni IMS serie ani chyru - ani slychu...
Celkovo sa nam den v Krakowe pacil, stihli sme vidiet aj centrum, trat sme presli spolu, pocasie nam vyslo... ale na buduci rok uz asi ee :wink:
01.09.2008 - 13:43:22
00
Zopakujem, mizerna organizacia, trat pekna ale slabo zabezpecena po trati mi behal aj volne pusteny ovciak, kopec civilov, posledne metre pred cielom som zastal a civel ako puk, ze kde je vlastne trat. Startoval som bez vody, kedze som netusil kde by som si nejaku mohol nabrat a dzusik som vypil od smadu po vystati radu a o mineralke ani netusim, ktoru spominala Liviazv. Cislo nemalo dierky, riteny ani povrazok som nedostal. Zo styroch ludi co sme startovali mali traja po vydani cisla problem a museli ich reklamovat ! A to to Luborek dokonca dvakrat!
Trat som siel mini, kedze po košickom som mal oddychovy den a siel som tu len koli dresu IMS a musim povedat ze sa mi pacila. Presne vystihovala kratku hobby trat. Rychla vela asfaltu a polne cesty, dokonca aj maly singlik.
Po dojazde do ciela chaos. jedlo vydavali na listky, ktore sa vydavali pri prejazde cielom, ale to som sa dozvedel az neskor. V stanku s obcerstvenim tvrdil, ze ich dostaneme na registracii... Porcia cestovin zalostna, lutujem ludi co prisli z giga trate.
Sprchy, moznost oplachnutia ruk? jeden kohutik na hydrante to mal vsetko vynahradit. A to su v blizkosti dva velke stadiony...Znacenie v Krakowe, ze kde je maraton? Ziadne som nevidel.
Zaverecny maraton IMS serie a ziadne info o nej.. Ziadne vyhlasenie vysledkov.. Zucastnil som sa šely a horala a je velka hanba porovnavat a davat tieto maratony do serie s Krakowom.
Aby som len nenadaval tak spomeniem aj plusy. Po dojazde do ciela som mohol vypit vyborneho dzusu kolko som chcel, tiez aj mineralky a Poweradu..
Nabuduci rok neviem neviem.. A musim polutovat polskych bikerov ak je toto standart.. Bud som rozmaznany nasimi maratonmi, alebo neviem co..
01.09.2008 - 21:19:21
00
no nebolo to zasa AŽ tak tragické
aj ked pri "masovkách" sa tomu asi nedá vyhnút
na druhej strane podla mna:
dobré jasné značenie
ja osobne som nemal problem z tratou, skor naopak, videl som ako
blondava policajtka bez zavahania vyskočila po aute, ktore nechcelo
zastat, ked som prichadzal, všetky auta davali za asistencie policie
prednost mne, nie naopak
pred cielom na lúke uplne jasne značenie šipkami LEN sa bolo treba divat pred seba
kedze som bol zaregistrovany cez net, prezentacia prebehla v podstate
rýchlo, a kedže som počuval čo mi hovoria a bol si hned "naštartovat" čip
všetko fungovalo OK
dobre a rýchle umyvanie bajkov
po dojazde do ciela mi kobietka automaticky strčila do ruky listok na
jedlo, ale porcia bola asi z MŠ :-(
zapory:
ranný chaos
posuvanie času štartu
spoločný štart malej a velkej
velmi malo technicky zdatní jazdci, s tým suvisiaca slaba tolerancia na
trati a na bufetoch
nulové sprchy - naštastie nebolo blato
podivné vysledkove časy, polar som vypol až po umyti bajku a aj tak
som mal vo vysledkoch dlhší čas ako na budíku (a nielen ja)
"slabý" štartovný baliček za 25 €
odporučal by som povinne absolvovat večne nespokojným stažovatelom
:P možno by si začali aj niečo vážiť :idea:

inak poliaci su presne take prasatá ako u nas doma, stretol som napriklad cestou na trati okrem iního aj vyhodenú chladničku :(
01.09.2008 - 22:29:31
00
...no proste "neopakovatelny" zazitok...

ja som sa na tej 64km trase na chvilu (nechtiac) ocitol medzi nudistami, trocha neisto na mna kukali :shock: , siel som dalej - hlavne s usmevom

inak na trati srandy kopec - celkom mi to vylepsilo naladu po prezentacii - take pady sa nevidia ani v cechach. Odvaha chlapcom nechybala - na mestkych bajkoch si davali kameniste zjazdy - a nie pomaly (asi im to ani nebrzdilo) :lol:

a ta cipuska co nas riesila pri registracii - to bola kozaaaaa, jeziiiis [/img]
01.09.2008 - 22:35:14
00
http://www.sportchallenge.cz/index.php? ... id_zavod=8
01.09.2008 - 22:48:15
00
keyboard_arrow_up