Caute, pohravam sa s myslienkou ist tento rok na krala suomavy. Ake su tam trate? Zatial co citam a pozeram, je to cisto po zvazniciach, co mna osobne moc nebavi. Chodi sa tam cez dost hlboke brody, co je uchylka, ktora na mna este nepreskocila a vraj tam byva blata tolko, ze treba rozobrat cely bajk. Vie mi niekto poskytnut blizsie info? Pretoze podla toho co citam, sa mi tam ani moc nechce :D.
31.03.2022 - 23:05:35
00
Tento rok je ohlásená kompletne nová trať, takže nasledovné ber ako orientačné.
Prevažná časť je po lesných/lúčnych cestách, k tomu nejaké singláče, je tam veľa kamenitých zjazdov, ktoré niesú zadarmo. Šumava je hlinitá, takže ak bude mokro, tak blato bude (celý bajk som rozobrať fakt nemusel). Tie 2 brody mali hĺbku tak 20-30cm a jeden hlbší. Král neni MTB Trilogy, ale ani štýl Kolo pro peníze. Je to taká rozmanitá hore-dole trať s väčším dôrazom na výkonnosť než techniku :)
Prípadne si pozri moju reportáž z vlaňajška.
07.04.2022 - 22:01:00
02
Vďaka, vrátil som sa k tomu dosť neskoro. Určite máš pravdu, že je tam výkonnsť pred technikou. Šiel som tento rok aj Drásala, no keby to bolo bližšie asi zvolím radšej Šumavu aj keď potenciál tam je oveľa vyšší ako ponúknutá trať. Bolo to nekonzistentne značené, keď som v 40-ke preletel odbočku. Potom ako sme v 2/3 nastúpali 90% prevýšenia to bolo také húpanie sa do cieľa v dosť divnej skupine, ktorá v kuse nastupovala, aby sme ich v poslednom vážnejšom stúpaní nechali hneď na začiatku. Ak by to chcel niekto porovnáť s našimi traťami, tak tie zvážnice a cesty boli určite zaujímavejšie ako na Dubničáku ... Budúci rok teda Trilogy :D
29.11.2022 - 09:24:36
00
keyboard_arrow_up