to si radsej zahraj nejaku hru na pocitaci namiesto takych hlasok :wink:

:) :) :)

...ozaj Imro, preco si dostal pohar ked si bol az siesty :D
03.06.2008 - 23:30:24
00
duracer všetci sme dúfali, že prídeš...aj mladý Sagan bol rozklepaný, keď sme ťa spomenuli a keď nakoniec zistil, že nedôjdeš a nebude žiadna súca konkurencia, vykašľal sa na to a radšej sa šiel opalovať k bazénu...
04.06.2008 - 08:08:59
00
Chudák Peťo, točil tie kopečky na hrubej celé 2 mesiace pred pretekom, vynechal kopec závodov (ME, MS) a ty ho takto necháš na holičkách. Hanbi sa durino. Ráno pred maratónom bol celý nervózny, stále sa ma vypytoval, že kde je duracer, aby nezostala Žilina v hanbe. No nič, stalo sa, všetci žilinčania sa strašne hanbíme, že nemáme fleky, toto sa predsa nehodí. A to sme tu pôvodne mali všetci domáci štartovať so šatkou na očiach (veď to tu poznáme), takže neúspech je o to väčší.
04.06.2008 - 08:19:38
00
Chudák Peťo, točil tie kopečky na hrubej celé 2 mesiace pred pretekom, vynechal kopec závodov (ME, MS) a ty ho takto necháš na holičkách. Hanbi sa durino. Ráno pred maratónom bol celý nervózny, stále sa ma vypytoval, že kde je duracer, aby nezostala Žilina v hanbe. No nič, stalo sa, všetci žilinčania sa strašne hanbíme, že nemáme fleky, toto sa predsa nehodí. A to sme tu pôvodne mali všetci domáci štartovať so šatkou na očiach (veď to tu poznáme), takže neúspech je o to väčší.

:lol: :lol: :lol: ......tak nic mozno nabuduce :wink:
neprisiel som bo som od ziadneho Zilincana na fore nedosta pozvanku na obhliadku trate, no a na tratiach ktore aspon z casti nepoznam z bezpecnostnych dvovodov nepretekam :wink: .....takze je to vlastne giro a katko vasa chyba :D, ze som neprisiel :wink:
04.06.2008 - 09:03:00
00
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2008/fatransky/vysledky.php?trasa%5B%5D=0&kategoria%5B%5D=11&start=ano&l=sk&Submit=+Zobraz+

tu mate všetky výsledky
Admin
04.06.2008 - 09:13:33
00
Terry, Jaroza, prosim napiste mi do vysledkovej DSQ (oznamila som to uz na trati) - trat som si sice celu presla, ale nie zavodne. dala som si to pohodovym relax tempom. dik

Tak uz si DSQ ako si chcela...
04.06.2008 - 09:31:52
00
Ja by som len dodal, že prvý a tretí pretekár na Brutale je českej národnosti, ale to už je každého vec ako sa zaregistruje....
04.06.2008 - 09:39:06
00
2LordKlaymen: jóój zo šramotením prešmyku a šaltra si nemal jediný problém bolo nás asi viac :oops: ... horší bol defekt

sú už niekde zvyšné fotos zo závodu rád by som popozeral 8)

Treba chvilku strpenie nakolko nám to robili externisti a aj sa potrebujem zaradiť do normalneho životného rytmu...
04.06.2008 - 11:16:14
00
Treba chvilku strpenie nakolko nám to robili externisti a aj sa potrebujem zaradiť do normalneho životného rytmu...

keby si sa po večeroch nebicykloval už mohli byť :lol: :lol: :lol:
04.06.2008 - 11:49:59
00

keby si sa po večeroch nebicykloval už mohli byť :lol: :lol: :lol:

Keby si sa po veceroch bicykloval ty mohol si skoncit lepsie ako jedenasty... :lol: :lol: :lol:
04.06.2008 - 12:29:35
00
Keby si sa po veceroch bicykloval ty mohol si skoncit lepsie ako jedenasty... :lol: :lol: :lol:

Veď ja sa iba po večeroch bicyklujem, tak raz abo dvakrát za týždeň :lol: veď kto z tých čo boli predo mnou má tohto roku najazdených iba 1500 km :lol: :cry:
04.06.2008 - 12:44:39
00
Pekný deň.
Touto cestou by som sa chcel v mene Cyklopozitiv klubu Žilina poďakovať všetkým, ktorí nás podporili finančne, materiálne a samozrejme aj tým ktorí nám pomohli pri organizácii samotného maratónu akýmkoľvek spôsobom.
Všetci ste prispeli k tomu že tento ročník bol hodnotený veľmi, veľmi pozitívne a veľka väčšina pretekárov ale aj návštevníkov podujatia prisľúbilo účasť aj o rok.
Na tomto ročníku DEMA FATRANSKEHO MTB MARATONU sa zúčastnilo 421 štartujúcich zo Slovenska, Čiech, Poľska a Francúzka. Celkovo sa štartovalo v 15 kategóriach na tratiach 15, 30 a 57 kilometrov. Na trati a v priestoroch štartu a cieľa dozeralo na priebeh celej akcie 82 usporiadateľov.
Len pre informáciu počet pretekárov oproti predchádzajúcemu ročníku bol takmer trojnásobny
Preto je pre mňa ako hlavného organizátora veľkou výzvou, aby štvrty ročník bol kvalitativne opäť o niečo úspešnejší a verím, že aj čo sa týka počtu pretekárov zaznamenáme nárast. Mojim osobným cieľom je, aby sa na budúcom ročníku zúčastnilo viac ako 500 pretekárov a pokiaľ nám ostanete naklonený Vašou podporou verím, že aj ďalší už v poradí štvrtý ročník prinesie opäť veľké množstvo neopakovateľných športových zážitkov a osobných stretnutí veľkej cyklistickej rodiny.

Ešte raz Vám všetkým veľka vďaka

Luboš Dupkala

Predseda CPK
04.06.2008 - 12:45:42
00
Rád si s Tebou zapretekám na Oravskom MTB maratóne 16.8.2008 :wink:

...a naco cakat az do augusta.

Co tak
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=b ... 1211753471 :twisted:

...a popis prvej polovice trate ti spravi aj katko :wink:
04.06.2008 - 17:37:58
00

Veď ja sa iba po večeroch bicyklujem, tak raz abo dvakrát za týždeň :lol: veď kto z tých čo boli predo mnou má tohto roku najazdených iba 1500 km :lol: :cry:

no ale co tie hodiny na trenazeri :wink: :lol:
04.06.2008 - 18:10:33
00
@duracer: Ten pohar mam pozicavy od jednoho nemenovaneho zavodnika z kategie elite :)
04.06.2008 - 18:11:38
00
keyboard_arrow_up