Garant tejto akcie je mesto Žilina + dotknuté obce spadajúce pod mesto...To je podmienka mesta nie organizátora. Mesto refunduje náklady Cyklopozitivu na podporu Žilinčanov v ponímaní rozvoja športu a preto si dalo takúto podmienku...Ja budem rád keď zo sebou privedieš aj niekoho ďalšieho, kto u nás neštartoval a je z iného regionu... Máš u mňa pivo to ti môžem slubiť zasa ja. :roll:

ja poznám jedného týpka, je sice z Trenčína ale jeho priezvisko je ŽILINČAN 8) :D ,ale zľava asi nebude, že ..... :cry:
03.02.2009 - 09:39:50
00
ja poznám jedného týpka, je sice z Trenčína ale jeho priezvisko je ŽILINČAN 8) :D ,ale zľava asi nebude, že ..... :cry:

Ak by sa stal čestným občanom Žiliny prečo nie :) :) :)
03.02.2009 - 10:15:01
00
Ako tak pozeram, tak cela trat je v Lucanskej casti Malej Fatry.
Otazocka: Da sa bikovat aj v Krivanskej casti Malej Fatry? Alebo tam je to cele chranene uzemie?
03.02.2009 - 14:52:07
00
Ako tak pozeram, tak cela trat je v Lucanskej casti Malej Fatry.
Otazocka: Da sa bikovat aj v Krivanskej casti Malej Fatry? Alebo tam je to cele chranene uzemie?

V Krivánskej časti je tiež niekoľko pekných trás aj keď na predlženie máme nachystanú aj túto stranu len pri akciach podobného typu do toho už zásadne vstupujú lesy a hlavne ochranári. Samozrejme na individuálnu cyklistiku je tam pár pekných miest na bikovanie...
03.02.2009 - 15:54:34
00
Garant tejto akcie je mesto Žilina + dotknuté obce spadajúce pod mesto...To je podmienka mesta nie organizátora. Mesto refunduje náklady Cyklopozitivu na podporu Žilinčanov v ponímaní rozvoja športu a preto si dalo takúto podmienku...Ja budem rád keď zo sebou privedieš aj niekoho ďalšieho, kto u nás neštartoval a je z iného regionu... Máš u mňa pivo to ti môžem slubiť zasa ja. :roll:

Ja pivo rad :lol:
To bola otazocka "len tak pre istotu". O peniaz nejde... hlavne, ze si to tam uzijeme. Tesim sa na jun.
04.02.2009 - 16:38:48
00
Ja pivo rad :lol:
To bola otazocka "len tak pre istotu". O peniaz nejde... hlavne, ze si to tam uzijeme. Tesim sa na jun.

Teším sa a to pivo máš u mňa... tak sa prihlás... 8) 8) 8)
05.02.2009 - 23:24:11
00
Pracovná Verzia tak len náhlad :!: :!: :!: :mrgreen:

Skicool, nádherný letecký (satelitný) obrázok. Už sa viem vžiť do pocitov na trati - v 1./5 trhačka pretekárov v stúpaní po štarte zo Stráňav. Nasleduje nádherný rýchly úsek k Trnovému (nie je označené na vrchu mapy) a povedľa Rosiny a Višňového. 2./5 až 4./5 bude pravé horské bikovanie - Turská dolina, Zdobiná, Dolná Roveň, zjazd Višňovská dolina, okolo Hoblíka, stúpanie Stráňavská dolina, sedlo Javorina, dole a hore na vrútocko-martinskú stranu. V poslednej časti viac zjazdu zo sedla Javorina do Strečna, 300 krokový výšľap, poza Kolibu a pre niektorých z posledných síl zo spodu do Stráňav.

Minuloročných 56 km úctyhodne narástlo na 75 km (prevýšenie zatiaľ 2222 m).
Bude to paráááda
09.02.2009 - 15:33:30
00
ahoj jarino, dlho si tu nebol :roll: Dúfam že tento rok bude opäť spoločný prejazd trate pred maratónom ;) a budem robiť všetko preto aby som ho opäť nezmeškal :twisted:
09.02.2009 - 18:44:57
00
Firemné hry pre trojčlenné družstvá v súťaži horských bicykloch na trati 46 km s prevýšením 1290m"
tročlenné družstvo je zložené bez podmienky veku a pohlavia. Členovia družstva nebudú hodnotení ako
jednotlivci na trati Mediano.
Víťazným družstvom sa stáva družstvo s najnižším súčtom časov všetkých troch pretekárov.
Bude sa dokazovať firemná prislušnosť alebo môžeme vytvorit družstvo 3 ludí!!!!! :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
13.02.2009 - 07:12:46
00
ahoj jarino, dlho si tu nebol :roll: Dúfam že tento rok bude opäť spoločný prejazd trate pred maratónom ;) a budem robiť všetko preto aby som ho opäť nezmeškal :twisted:

Dobrý postreh, mám novú prácu a kvôli nej som musel byť nejaký čas trvale mimo domov.
Celý čas mi pískalo okolo srdca za kamarátmi (kamarátkami) bikermi. Som ale späť v ringu a na jar ideme do toho :wink: . Teším sa na všetkýýýých a to kiriho, charlieho, lulu, gebuľu a iných pivných bratov, ... z martinsko-vrútockej strany maratónu a na všetkých fóóóóóóristov.
Dúfam, že ste už na maratón prihlásení! Nejaké mená mi tam chýbajú.

Naposledy upravil jaroza dňa 14.02.2009 - 19:17:02, celkovo upravené 3 krát.

13.02.2009 - 21:34:12
00
Jarko, vytaj spät. prihlaseny sme, aj TIRaci. 8) blahozelam k pracovnemu postu.
13.02.2009 - 23:28:17
00
Pekne vítam Jarko :wink:

Chýbam tam asi ja :oops: , preskúmam trasy a napravím všetko heh.
13.02.2009 - 23:35:42
00
Firemné hry pre trojčlenné družstvá v súťaži horských bicykloch na trati 46 km s prevýšením 1290m"
tročlenné družstvo je zložené bez podmienky veku a pohlavia. Členovia družstva nebudú hodnotení ako
jednotlivci na trati Mediano.
Víťazným družstvom sa stáva družstvo s najnižším súčtom časov všetkých troch pretekárov.
Bude sa dokazovať firemná prislušnosť alebo môžeme vytvorit družstvo 3 ludí!!!!! :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

SKICOOLKO pokial sa niekto zriekne hodnotenia ako jednotlivec a bude bojovať za firemnú prislušnosť je to na ňom... Táto požiadavka vyvstala hlavne od sponzorov. Takže žiadna kontrola prislušnosti k firme nehrozí. Však tu ide hlavne o dobrý pocit z krásne prežitého dňa Maratónu... 8) 8) 8)
14.02.2009 - 17:52:23
00
Pekne vítam Jarko :wink:

Chýbam tam asi ja :oops: , preskúmam trasy a napravím všetko heh.

Mireček, rád vidím Tvoju rybičku na biku s hrotovými michelinkami (ak Ti ich Lord Klaymen požičia do snehu).
Skúmať mapu s trasami nemusíš, lebo hneď na jar idú tréningy.
Tebe "svedčí" BRUTALE, zapíš sa čo najskôr lebo neskôr bude nával :wink: .

BERCO vďaka, dúfam že si tento rok všetci užijeme aj kopec srandy, TIR-áci boli príkladom :D .
14.02.2009 - 19:05:29
00
Teším sa. :-) Kámoši pred štartom, kámoši v cieli. Iba na trati potr..i :P Si to rozdáme :-) Snáď bude fajn počasie ako minulý rok. Neodtrhnú sa nám bicykle z auta a neuvoľní sa mi "bez príčiny" prešmýkač.

Jardo, už by sme sa mali spolu povoziť. Cnie sa mi za tvojou držkou. :P :wink: Obzriem si tvoju meridku. :wink:
14.02.2009 - 20:12:14
00
keyboard_arrow_up