Roman: takže plánujete pokračovať aj do budúcna? Tak to je super. Bude to tak trochu rarita - 2 cyklomaratóny na jednom mieste. Teda, ak bude Bikeandroll fungovať aj ďalej, ale priznám, že nechodím naň, tá trať ma nebaví... Ale ak teda budete pokračovať, tak rád pomôžem napr. pri plánovaní trasy. Ak sa spraví jednokolová dlhá trať, tak to bude paráda a som už teraz istý účastník. Štart v Kremnici je atraktívny a dá sa napr. ísť Gróbnianskym lesným chodníkom až po Toliar. Takže už na začiatku sa dá ísť po teréne a potom ako sa išlo teraz pokračovať asfaltom atď, atď. A v kremnický vrchoch je neúrekom ciest. Dá sa to nakonfigurovať na 100 spôsobov. Treba len nájsť ten správny kľúč a bude to parádny a ťažký, ale atraktívny maratón...
milos21: Trať bola podľa mňa pekná a to som domáci a mám to 1000x zbehané. Tu nemáš napr. možnosť dlhých lúčnych zjazdov alebo singláčov. To by bolo ako píšeš treba dôkladne naplánovať trať. Ono tie úseky, ktorými sa išlo sú rokmi overené cyklotrasy. A keď si to porovnám s inými maratónmi, tak to nie je o nič horšie. Ale napr. si tu môžeš vychutnať krásne výhľady a cez peknú vyhliadku, čo je za vysielačom sa mohlo ísť cez lyžiarsky bufet pravou stranou - tam by sa nejedn zastavil vychutnal úžasný výhľad na Banskú Bystricu...
Myslím že bike&roll je trasa istá, MTB tour Kremnica chceme aby moc nekopírovala trat
bike & roll. zato aj teraz to bolo z Kremnice, a potom po západe bež.tratí. Láka ma ísť to aj cez Gergeligo tunel, aj na druhú stranu a viac na Krahule.Ako píšeš, je viac možností. Pridať aj nejaké XC pasáže, dh pasáže . Ale ako píseš, to musíme preskumať skorej. Toto bolo náhrada za Presov, možno aj preto ,lebo bol Puchov sa Prešov zrusil.
co sa týka BIKE & Roll tak aj to je pekné, v podstate je to Biela stopa na bicykli. má to cosi do seba.
Ale vrátim sa ku Kremnici. To námestie má čosi do seba.Do budúcna cakám kludne tu, alebo na email postrehy a verím že o rok možno skorej to bude naozaj to 1 kolo cca 80-90km.