Neprestava ma fascinovat ako v dnesnej dobe plnej smart a
gps zariadeni a miliona aplikacii na pripravu trasy niekto nie je schopny vytvorit REALNE gpx realne kopirujuce trasu, ale vytvori takyto paškvil spajajuci priamkou 2 body, ktoreho vysledkom budu len 50% casu pipajuce navigacie s info o "mimo trasy" a nervozni pretekari ... ako na spisskom extreme ☹️
Mrzia nás problémy s GPX súbormi, nerozumieme kde je problém a radi si necháme poradiť. Trasy boli normálne prejdené na
bicykli a merali sa Garminom. Údaje z prístroja sme uložili na náš web. Asi traja ľudia sa nám ozvali, že s nimi majú problém. Rovnaké súbory som im potom posielal aj emailom a tie vraj boli dobré... Stiahol som teda "poškodené" súbory od nás zo stránok a nahral tam minuloročné na ktoré sa nik nesťažoval. A opäť sa ozvalo zopár jedincov že sú tie súbory zlé. Neviem. Či sa tie súbory poškodili u nás na webe alebo čo...
Ak to máte niekto dobre premerané a chcete sa podeliť o vaše dáta, radi ich zverejníme. A nebránime sa ani spolupráci či dobrým radám v tomto smere do budúcnosti.
Práve som na Cykloserver nahral HARD2023, skúste...
https://www.cykloserver.cz/f/3eda300746/V každom prípade veríme, že trate budú kvalitne vyznačené a na kritických miestach budú včas ľudia a nemalo by sa teda stať že u nás zablúdite. Veríme, že si Dubničák užijete a tešíme sa na vás.